Brekši

Par makaroniem, uzliek mazo katlinju uz uguns un uzvaara uudeni, kad uudens vaaraas ber vienu sauju makaronu vaaroshaa uudenii un maisot vaara 1,10 - 1,15 min, apmaisot, atkariigs no makarona, pirms tam sagatavojot trauku kuraa tiks makaroni njemti liidz uz copi, tur ieberot labu sauju mannaa un taalaak var varieet, pievienojot mannaa sakapaatus kjiplokus, atraktorus utt., ko sirds veelas un kaa pasham specim liekas. Kad makaronu pavadiijushi savu noteikto laiku vaaroties, tos ieber sietaa un nokaash un nekaveejoties ieliek traukaa ar mannaa un vaaku ciet. Kad tas izdariits ik pa laikam trauku labi sakrata. Kad buusiet nonaacis liidz copes vietai, makaroni buus gatavi lietoshanai. Sho proceduuru var arii veikt ieprieksheejaa vakaraa, bet pirms uz nakti liekat trauku leduskapii, to vajadzeetu atdzeseet, lai traukaa neveidojas kondensaats. Nu taa apmeeram :) Ne asakas.
9.jūlijs 2009, 10:04 | links
 
karlis300 - izvāra un liek uz āķa veselus - ķipa radziņus. Var zvagznītes, bet baigā spraušana. Nav arī jānovāra tik ilgi kā cilvēkiem, citādi juks ārā.
8.jūlijs 2009, 10:47 | links
 
bez piebarošanas tik pie brekša ir ļoti pagrūti.vislabāk ir piebarot.
8.jūlijs 2009, 09:56 | links
 
ko valguma ezera likt uz gruntenes āķa labāk?
bez iebarošanas var tikt pie breksi
7.jūlijs 2009, 11:30 | links
 
Kā tos makaronus izvār, sastampā, saveļ bumbiņās un sprauž uz āķa-nekad nav mēģināts uz makarona ķert
7.jūlijs 2009, 11:28 | links
 
Uz kukurūzu brekši ņem! Un diezgan labi. Piem.Gaujā zinu džekus,kas tikai uz kukurūzu. Un kādreiz,kad vēl karpas ķēru uz kukurūzu,ļoti bieži pieķērās brekši.
5.jūlijs 2009, 19:32 | links
 
pagaišgad kādus 30 pa kluso noķēru,godīgi sen tik lielus nebiju redzējis,vēžošana beidzās ,jo inspektori savāca murdiņus,bet es zinu ka ezerā ir lieli brekši,kautkā vaidzētu šos noķert.
19.jūnijs 2009, 20:15 | links
 
iR metode kā neviens inspektors ne čiku ne grabu nesapratīs :)))
19.jūnijs 2009, 19:56 | links
 
uldza
Urā kurā ezerā ir tāda leiputrija ,beidz ķert zivis un pākvalificējies uz vēžiem :)))
19.jūnijs 2009, 19:54 | links
 
Ja ir iemācīti ņem un parasti lielāki eksemplāri.No sākuma Usmā neņēma Tad pie barošanas sāku likt vārītus klāt .Tagad aiziet uz urā.Makaronēšanas pirmsākumi meklējami Valgumā ,jo tur Kosigina bijušajā rezidencē tos vārija grāpjiem.No teritorijas ārā nest nevarēja tapēc gāza ezerā un pēc tiem laikiem breksis Valgumā ņem ļti labi .Lielupē brekši arī ir makaroņņiki
19.jūnijs 2009, 19:46 | links
 
A uz makaronu breksis ņem?
19.jūnijs 2009, 18:59 | links
 
Nav dzirdēts,ka vēži ēstu graudaugu izstrādājumus.
17.jūnijs 2009, 22:32 | links
 
nav īsti iespējas,inspektori baigi vaktē
17.jūnijs 2009, 21:29 | links
 
Sāc ķert vēžus!
17.jūnijs 2009, 21:24 | links
 
makšķerējot breksi ezerā,ko iesākt ja visu iebarojamo barību noēd vēži?
17.jūnijs 2009, 21:17 | links
 
....sēdēju uz līņiem,tie pārstāja ņemt...uzradās breksēni-pamatā 400-500 gr,viens trāpijās 1,3 kg...bet-dziļums kādi 60 cm........ņēma praktiski visu dienu
17.jūnijs 2009, 17:41 | links
 
varetu pateikt kads cik ilgi jabaro vieta uz breksiem cik dienas ja ir jauna vieta un nav barota cik dienas aptuveni un ar kadu baribu veikala?
17.jūnijs 2009, 17:40 | links
 
uz kukurūzas tu nekā nenoķersi ..


Mana recepte RAUDAS sadaļa !
17.jūnijs 2009, 16:57 | links
 
juran2801 - esmu mēģinājis un to joprojām regulāri daru. Taču neesmu pamanījis, ka kukurūza būtu kaut kāda panaceja. Ir reizes, kad nostrādā. Taču tas nav vienmēr. Kukurūzu izmantoju vietās, kur ir daudz vīķu. Jo kukurūzu vīķes tomēr mazāk ēd.
17.jūnijs 2009, 09:03 | links
 
nem labi ja pievieno klaat bariibai ar ko iebaro,uz aakja labaaak +baltais,,
16.jūnijs 2009, 23:50 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager