Par makaroniem, uzliek mazo katlinju uz uguns un uzvaara uudeni, kad uudens vaaraas ber vienu sauju makaronu vaaroshaa uudenii un maisot vaara 1,10 - 1,15 min, apmaisot, atkariigs no makarona, pirms tam sagatavojot trauku kuraa tiks makaroni njemti liidz uz copi, tur ieberot labu sauju mannaa un taalaak var varieet, pievienojot mannaa sakapaatus kjiplokus, atraktorus utt., ko sirds veelas un kaa pasham specim liekas. Kad makaronu pavadiijushi savu noteikto laiku vaaroties, tos ieber sietaa un nokaash un nekaveejoties ieliek traukaa ar mannaa un vaaku ciet. Kad tas izdariits ik pa laikam trauku labi sakrata. Kad buusiet nonaacis liidz copes vietai, makaroni buus gatavi lietoshanai. Sho proceduuru var arii veikt ieprieksheejaa vakaraa, bet pirms uz nakti liekat trauku leduskapii, to vajadzeetu atdzeseet, lai traukaa neveidojas kondensaats. Nu taa apmeeram :) Ne asakas.
9.jūlijs 2009, 10:04 | links