Raudas

Brīžiem pat tāda sajūta,ka raudām tā maize nemaz negaršo.
21.jūnijs 2009, 20:19 | links
 
Agrāk bija trīs šķirnes ķieģelītis 12,14 un16 kap.un es parasti pirku pa 16kap.tā bija lipīgāka un smaržīgāka un raudas ļoti labi ķērās,bet tagad tās šķirnes ir tik daudz,ka nevar uzminēt ko likt uz āķa.
21.jūnijs 2009, 20:15 | links
 
Vislabāk, ja maizīte pašam garšo. Uz lēto maizi ir bijis, ka zivis vai nu nenāk klāt, vai vispār izvairās...
21.jūnijs 2009, 17:15 | links
 
Vai ir svarīgi kāda maizes šķirne?
21.jūnijs 2009, 16:43 | links
 
Eļļai ir izteikts ķimeņu aromāts,bet ķimenēm gadījumā nav jāievelkās? Uz tās ķimeņu eļļas pudeles ir rakstīts,ka to jāliek klāt zivju ēsmai un iebarojamai barībai.
20.jūnijs 2009, 23:17 | links
 
Eļļa diez vai,jo padomā,kas par ūdeni tu sanāktu...
Pats īsti nesu licis klāt to eļļu,bet vari izmeiģinātu un pateikt,kā sanāca;)
20.jūnijs 2009, 14:06 | links
 
Tā--biezpiens,maize,mannā,zeme,ķimenes=3:2:4:2:1
Zeme ir vajadzīga masai,lai tālāk varētu aizmest!
Biezpienam jābūt graudainam!
Ķimenes domātas vairāk smaržai(daudzumu bērt pēc savas izvēles).

Proporcijām jābūt apmēram šādām--g īsti nevaru pateikt,jo nesveru,bet ieturu proporciju uz masu,ko es taisu..

Lai labi copē un ne asakas..!!!
20.jūnijs 2009, 14:01 | links
 
Opi,kā tu domā ķimeņu eļļa derēs un ko tu liec uz āķa?
18.jūnijs 2009, 21:32 | links
 
Tajā receptē ir daudz tā sauktie šķidrie komponenti,vienīgais sausais ir maize,nu zeme+ķimenes,kuras nekādu mitrumu neiesūc.Ja tas debesu mannā ar ūdeni kopā būs~2l,tad lai sanāktu normāli mitra barība,daudz to maizi drupināto būs jāmaisa.Mīkla šķidra,ķepīga līme vien sanāks.
18.jūnijs 2009, 09:23 | links
 
par recepti
man jau liekās, ka ūdens vietā vajadzētu izmantot pienu. Kas tad tā par debesu mannu ar ūdeni?????? :)))
18.jūnijs 2009, 09:03 | links
 
Ņem kā trakas-,kas ēsmai pie tās putras?
18.jūnijs 2009, 00:12 | links
 
Opi, viss saprātīgais un skaistais turās uz attiecībām:) Redz, Argo arī jautā par proporcijām. Tā kā izklāsti, lūdzu, savu recepti kā pavārgrāmatā - ar gramiem vai attiecībām. Citādi es atkal jautāšu: kam tā sauja zemes tik brīnišķīgā putrā? :)
17.jūnijs 2009, 23:51 | links
 
Bet cik daudz jāņem biezpiens,cik maize un cik mannā putra uz to 1l ūdens daudzumu?
17.jūnijs 2009, 22:50 | links
 
Aāāā, un ja tu nesaprati tas maisījums nav jāēd tev , tas ir domāts zivīm ! :)
17.jūnijs 2009, 22:31 | links
 
Tas tiešām bija 1 jautājums? Tas vis ir masai ! Tev neviens neliek taisīt šo iebarošanas recepti ! Laikam esi pieradis ar baltmaizi barot ja ? Un ķert zivtiņas , kādas ir redzamas tavā profila bildē !
17.jūnijs 2009, 22:28 | links
 
Opiss, ļoti interesanta recepte. Man viens jautājums; debesmannu jātaisa dzērveņu, aveņu (rozā) vai aprikožu (iedzeltenā), vai varbūt ir labāki risinājumi.
Un vēl - šo brīnišķīgo maisījumu melnzemes sauja nepataisīs nebaudāmi pelēku...
17.jūnijs 2009, 19:08 | links
 
Ja velaties varat pamēģināt manu recepti !
Ņem kā trakas , ka es jums saku !
----------RECPETES SASTĀVDAĻAS---------------
1. biezpiens
2. Sakaltusi ,sadrupināta maize
3.Debess mannā putra ( sķidra )
4. 1 sauja melnzemes
5. 2 saujas ķimeņu
6. Un to visu sajaukt ar 1 l ūdens

:Uz šīs receptes ņem ( Brekši, līņi , raudas , karpas )

LAI VEICAS !!!!!!
17.jūnijs 2009, 16:49 | links
 
Samitrini maizīti un iebaro, kaut gan veikalos ir arī speciāla barība...
16.jūnijs 2009, 08:16 | links
 
forelotajs - ja tev vajag voblas, aizej uz Maximu, tur ir liela izvēle, par ļoti pieņemamām cenām. Otra alternatīva - tirgus. Tas būs daudz lētāk un nebūs jālauza galva ko likt uz āķa.
16.jūnijs 2009, 08:08 | links
 
Maizīti:)
15.jūnijs 2009, 23:53 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager