Līņi un to cope

Dīķī ūdens iespējams ir krietni vien jau kārtīgi iesilis un šie ir jau kārtīgi atmodušies un palikuši aktīvi un ēdelīgi. Mazie?
8.maijs 2016, 15:17 | links
 
Piemājas dīķī šodien no rīta līdz pusdienslaikam dabūju 7 līņus!
8.maijs 2016, 15:13 | links
 
Nu skaidrs, tad ir jālaiž medīt līņus.
8.maijs 2016, 14:55 | links
 
3.kg līni? Tāds gan nav redzēts.
Kurā pusē šie jau ķerās?

POMMERS, 8.maijs 2016, 14:00


Tiešā Pierīga
8.maijs 2016, 14:50 | links
 
3.kg līni? Tāds gan nav redzēts.
Kurā pusē šie jau ķerās?
8.maijs 2016, 14:00 | links
 
Šorīt 2 gab 1kg un 1,6 kg. Viens aizbēga, Mērkaķis.

Čoms esot šodien 3 kg dabūjis..
8.maijs 2016, 12:31 | links
 
Kurā pusē?
8.maijs 2016, 12:10 | links
 
Šorīt no 04.30-11.00 divas knapas copītes, un no līņiem ne smakas!!!! Ievēroju ka pa zālēm dikti ņemas zivis laikam narsto lidakas, tapec ari zvaļsvārces neņem tai ezerā!!!
8.maijs 2016, 12:03 | links
 
Jauki, rītdien arī mēģināšu ko saka līņuki Siguldas pusē, varbūt arī kas izdosies kādu pierunāt.
Tokito pa kuru pusi Tu šos pierunā?
Līņu cope tas ir super puper, man ļoti patīk tie resnuļi un pēc salkrējumā mērcē, kas par ņamu.
8.maijs 2016, 11:32 | links
 
hip hip sezona atklata:)
Pec 3dienu iebarosanas(ta es daru ik pa laikam iestajoties siltakam pavasara laikam ,braucu uz savu vietinu un iebaroju,ta var pavasari piesaistit Lini!
Viens neliels linuks ap 600gr ,kas peld un aug lielaks un 2gab lini ,kas ap 1,300kg
ta ka viri cope iet vala,ne sakas Jums kolegas
8.maijs 2016, 07:40 | links
 
Kā ir ar līni seklos ezeros, ķeras kaut kas?

vnkarturs, 7.maijs 2016, 16:59


Sen jau iet vaļā..
7.maijs 2016, 17:46 | links
 
Kā ir ar līni seklos ezeros, ķeras kaut kas?
7.maijs 2016, 16:59 | links
 
Vakar savaa iemiiljotajaa ezeraa iztiiriiju savu veco labo liinju vietinju, shodien atklaaju sezonu, smuki sabaroju, slieka uz aakja, bet diemzheel nekaa nesanaaca, pat burbuljus nemaniiju. Laikam veel par veesu ezeraa?

inguss922, 28.aprīlis 2016, 22:39


+3 C, ko var gribēt. Man ar' tikai perdukasarīši, nevienas normālas copes
28.aprīlis 2016, 23:16 | links
 
Vakar savaa iemiiljotajaa ezeraa iztiiriiju savu veco labo liinju vietinju, shodien atklaaju sezonu, smuki sabaroju, slieka uz aakja, bet diemzheel nekaa nesanaaca, pat burbuljus nemaniiju. Laikam veel par veesu ezeraa?
28.aprīlis 2016, 22:39 | links
 
Drīz jau takā vajadzētu sākties līņu copei? Mazākos ezeriņos ūdens jau iespējams ir pietiekoši sasilis. Lai gan vēl kādu nedēļu divas vajadzētu nogaidīt.
Ko saka kārtīgi spečuki?

POMMERS, 11.aprīlis 2016, 12:43
Pirmā tūre jau iet uz beigām. :)
Tas gan, upes līnis jau drīz beigsies, kaut Lielupē vēl tikai sāksies, ezeros ja tāds aukstums un lietus, nekas prātīgs nav. Kaut vakar vienu breksi un cepamlīni dienas vidū kad saulīte sildija dabuju.
urmaas, 11.aprīlis 2016, 12:45

Docents, 22.aprīlis 2016, 11:08


Lielupē līnis jau iet. Rītdien piemērots laiks, mēģināšu grūbas ar ķiploku, tīra nesintētiskā anīsa eļļa + godži ogas, kas jauki izkūst siltajās grūbās. Pluss vēl šovakar sabaroju ar grūbām savu vietu. Redzēs.. Parasti gan lielās cerības beidzas ar neko.
22.aprīlis 2016, 22:46 | links
 
Drīz jau takā vajadzētu sākties līņu copei? Mazākos ezeriņos ūdens jau iespējams ir pietiekoši sasilis. Lai gan vēl kādu nedēļu divas vajadzētu nogaidīt.
Ko saka kārtīgi spečuki?

POMMERS, 11.aprīlis 2016, 12:43
Pirmā tūre jau iet uz beigām. :)
Tas gan, upes līnis jau drīz beigsies, kaut Lielupē vēl tikai sāksies, ezeros ja tāds aukstums un lietus, nekas prātīgs nav. Kaut vakar vienu breksi un cepamlīni dienas vidū kad saulīte sildija dabuju.
urmaas, 11.aprīlis 2016, 12:45
22.aprīlis 2016, 11:08 | links
 
Runā, ka uz grūbām arī var ķert. Vai ir jēga kādu aromātu pievienot grūbām? Iedomājos, ka grūbas varētu vārīt kopā ar godži ogām - gan krāsa, gan aromāts. Marlboro?

apelsins, 21.aprīlis 2016, 22:19

Esmu dabūjis līņus ar grūbām, kas uzreiz pēc vārīšanas sajauktām ar sasmalcinātiem ķiplokiem. Citreiz vēl klāt pielikta kukurūza uz āķa

diametrs, 21.aprīlis 2016, 22:53

Es arī biju domājis mēģināt ķiploku, tik baidījos, ka līnim varētu nepatikt. Zinu, ka uz karūsām ķiploks aukstā ūdenī toč strādā

apelsins, 21.aprīlis 2016, 23:12

Grūbas ar ķiplokiem patīk arī brekšiem, raudām, dažreiz arī asariem

diametrs, 21.aprīlis 2016, 23:29[/quote]

Ķiploks strādā aukstā ūdenī. Karpas un butes ar' mīlē
21.aprīlis 2016, 23:48 | links
 
Lai arī dubaks, tomēr 2 līņi dabūti. Bez barošanas apm 1 m dziļumā starp jaunajām lēpītēm. Naktstārps. Sīkie asari gan knābā nost.
Runā, ka uz grūbām arī var ķert. Vai ir jēga kādu aromātu pievienot grūbām? Iedomājos, ka grūbas varētu vārīt kopā ar godži ogām - gan krāsa, gan aromāts. Marlboro?

apelsins, 21.aprīlis 2016, 22:19

Esmu dabūjis līņus ar grūbām, kas uzreiz pēc vārīšanas sajauktām ar sasmalcinātiem ķiplokiem. Citreiz vēl klāt pielikta kukurūza uz āķa

diametrs, 21.aprīlis 2016, 22:53

Es arī biju domājis mēģināt ķiploku, tik baidījos, ka līnim varētu nepatikt. Zinu, ka uz karūsām ķiploks aukstā ūdenī toč strādā

apelsins, 21.aprīlis 2016, 23:12


Grūbas ar ķiplokiem patīk arī brekšiem, raudām, dažreiz arī asariem
21.aprīlis 2016, 23:29 | links
 
Lai arī dubaks, tomēr 2 līņi dabūti. Bez barošanas apm 1 m dziļumā starp jaunajām lēpītēm. Naktstārps. Sīkie asari gan knābā nost.
Runā, ka uz grūbām arī var ķert. Vai ir jēga kādu aromātu pievienot grūbām? Iedomājos, ka grūbas varētu vārīt kopā ar godži ogām - gan krāsa, gan aromāts. Marlboro?

apelsins, 21.aprīlis 2016, 22:19

Esmu dabūjis līņus ar grūbām, kas uzreiz pēc vārīšanas sajauktām ar sasmalcinātiem ķiplokiem. Citreiz vēl klāt pielikta kukurūza uz āķa

diametrs, 21.aprīlis 2016, 22:53


Es arī biju domājis mēģināt ķiploku, tik baidījos, ka līnim varētu nepatikt. Zinu, ka uz karūsām ķiploks aukstā ūdenī toč strādā
21.aprīlis 2016, 23:12 | links
 
Lai arī dubaks, tomēr 2 līņi dabūti. Bez barošanas apm 1 m dziļumā starp jaunajām lēpītēm. Naktstārps. Sīkie asari gan knābā nost.
Runā, ka uz grūbām arī var ķert. Vai ir jēga kādu aromātu pievienot grūbām? Iedomājos, ka grūbas varētu vārīt kopā ar godži ogām - gan krāsa, gan aromāts. Marlboro?

apelsins, 21.aprīlis 2016, 22:19


Esmu dabūjis līņus ar grūbām, kas uzreiz pēc vārīšanas sajauktām ar sasmalcinātiem ķiplokiem. Citreiz vēl klāt pielikta kukurūza uz āķa
21.aprīlis 2016, 22:53 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager