Vispār cilvēka vārdus raksta ar lielo burtu ! Un divreiz nevajag atkārtot, līdz vecuma marasmam man vēl tālu...
Līdakai notīra zvīņas, izņem iekšas un žaunas ... zivi sagriež gabalos un vāra ar visu galvu uz lēnas uguns , kādas 40min.-1 h , tad pieliek sāli, laurlapas, burkānus,piparus, smaržīgos piparus...pēc 10 min. kartupeļus , lokus, dilles , petersīļus ... pēc 15. min.būs gatava ... ja velēšanās var pieliet klāt pienu un piecas min.
pavārīt ...
Zivju zupā vajag vairāk zivju, mazāk ūdeni ....
Līdakai notīra zvīņas, izņem iekšas un žaunas ... zivi sagriež gabalos un vāra ar visu galvu uz lēnas uguns , kādas 40min.-1 h , tad pieliek sāli, laurlapas, burkānus,piparus, smaržīgos piparus...pēc 10 min. kartupeļus , lokus, dilles , petersīļus ... pēc 15. min.būs gatava ... ja velēšanās var pieliet klāt pienu un piecas min.
pavārīt ...
Zivju zupā vajag vairāk zivju, mazāk ūdeni ....
8.jūlijs 2009, 20:28 | links