Brekši

nakti labi keras breksi....kgan copite bija samera kaprizas....bildes mazliet velak..:)...ne asakas.....
19.jūlijs 2009, 15:33 | links
 
es ar vinjas plauceeju termosaa,bet man jau peec stundas vinjas ier normalas,bet paziistams dzeks plaucee 4 stundas un peectam jauc ar kko,kas vinjas padara stingras un garshiigas,neesmu vinju sen saticis,taapeec jautaaju jums,varbuut te ar kaads taada veidaa taisa vinjas :)
Gruubai vajag dabuut taadu bruunganu nokraasu jo taa baltaa gruuba biezi vien biedee to breksi, lai gan ja godiigi,shobriid manaa gadijuma brekshi vispaar nenjem,jau otro nedeelju katru dienu braucu uz lielupi,bet galiigais goljaks,ja nu vieniigi plichi,bet nu,tas taa :)
12.jūlijs 2009, 23:45 | links
 
beepbox - nezinu vai grūbas ir brekšu mīļākais ēdiens, bet mēģināt jau var. Vislabāk ja tev ir speciāls termoss, kas domāts grūbām, jo citādi tev kor''kī tējas aromāts būs palicis un to nu laukā dabūt nevar. Ielej termosā verdošu ūdeni, izskalo kārtīgi, un mazliet paturi, lai termosa serde sakarst. Tad izlej laukā, ieber grūbas un uzlej verdošu ūdeni. Es to parasti daru iepriekšējā vakarā, pirms gulētiešanas. Vairāk par sauju grūbu nevajag. Galvenais, lai ūdens ir pietie4kami daudz, citādi grūba kārtīgi nenolobās. Ja vēlies pielikt medi vai kādu šķidru smaržu, tad labāk to pievienot pie ūdens, kad vāri. Citādi, ja ieliksi medu termosā un tad uzliesi, ūdens zaudēs karstumu, kamēr medu izšķaidīs. Ja kaut kādus sausos pulverus - tad var bērt kopā ar grūbām.

Ja grib vislabākās grūbas, tad ir jāvāra - uz ļoti lēnas ugns un visu laiku jāmaisa, līdz sasniedz vajadzīgo konsistenci - tas nu ir ķēpīgs un pārāk ilgs pasākums priekš manis :))
12.jūlijs 2009, 10:27 | links
 
Gruubaam laba ir NG metode, termosaa iebar gruubas, aplej ar verdoshu uudeni un peec 2 h gatavs
11.jūlijs 2009, 23:53 | links
 
nu ta ari dari vari kopa ar kautko saldu,piemeram medus vai vanilas cukuru! Un nem uz zoba kad ir gandriz gatavas kas nost,tikai neskalo lai to aromatu neaizskalo,es varu lai vinas butu nedaudz iekspuse cietas,tad vajag saiet;)Ne asakas.......
11.jūlijs 2009, 21:28 | links
 
o sorry,sajaucu,bij domaatas gruubas :D
11.jūlijs 2009, 21:16 | links
 
tu nevelies ko lielaku parovet? Piemeram grubas,vai makaronus? Putraimi cik zinu nav tie labakie ko likt uz aka,lieluma zina.....
11.jūlijs 2009, 19:51 | links
 
Sveiki!
Man te taads jautaajums par putraimiem,kaa vinjus pareizi noplauceet un taa teikt sasmarzinaat? Man ir probleema ar to ,ka vinji man kkaa shvaki turaas uz aakja,biezi vien jau iemetiena briidii nokriit?
11.jūlijs 2009, 19:34 | links
 
Vārot makaronus pieliek klāt vanniļas cukuru un medu , pēc vārīšanas karstus apviļā mannā putraimos , pēc tam brekšu barībā uz kuru taisās makšķerēt .... Makarons smaržos arī pēc stundas ūdenī ....Protams var jau vēl viskautko likt klāt .....
9.jūlijs 2009, 11:14 | links
 
Makaronu apkalšana ir veids kā dabūt pareizo makarona stingrību. ja ir sanācis makaronus par mīkstu izvārīt, patur vaļā trauku, lai apkalst:)))

Es vairāk domāju par visādu atraktoru lietošanu pievārīšanas, lai makarons uzņem aromātu.Citādi, man domāt var izmantot tikai stipros aromātus - ķiploku vai anīsu, ka ļoti ilgi saglabājas. Pārējie, kas tiek piebērti pie mannas, vienkārši noskalojas nost un makarons paliek tikai ar savu makarona smaku :))
9.jūlijs 2009, 11:07 | links
 
lai neapkalstu, trauks ar makaroniem jaatur visu laiku ciet.
9.jūlijs 2009, 10:35 | links
 
Riivmaizes vietaa var izmantot kukuruuzas putraimus un arii nav ne vainas.
9.jūlijs 2009, 10:34 | links
 
es mannas vietā izmantoju rīvmaizi,jo mannai apkalstot makarons paliek ar cietu apvalku,man nepatīk.
9.jūlijs 2009, 10:32 | links
 
:)
9.jūlijs 2009, 10:20 | links
 
es ar tā būtu darījis :)))
9.jūlijs 2009, 10:18 | links
 
mannai ir savs aromāts.bet daudzi to izmanto nezinot,tikai tāpēc kad citi to dara.
9.jūlijs 2009, 10:14 | links
 
kāpēc tad īsti to mannu liek? lai makaroni apliptu ar smaržu piesūcinātā mannā jeb lai makaronus dabūtu sausus?
9.jūlijs 2009, 10:13 | links
 
Bet ja nokāš, tad viņus ieber citā traukā un uzber manna, tad kārtīgi sakrata un viņi nelīp, jo vi;niem ir aplipis mannā :)
9.jūlijs 2009, 10:12 | links
 
pirms beriet uz makaroniem mannu,sajauciet makaronus ar saulespuķu eļlu.savādāk salīp.
9.jūlijs 2009, 10:09 | links
 
Par makaronu sagatavošanu pilnīgi pikrītu. Jāskatās gan ir konkrētos apstākļos to vārīšanu, jo tie makaroni, ko es lietoju no 1,10 minūšu vārīšanas, esmu pārgājis uz gandrīz 2 minūtēm. Laikam sākuši lietot citus miltus.

Vienbrīd vārīju makaronus medusūdenī:)) Bija labi :))
9.jūlijs 2009, 10:06 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager