beepbox - nezinu vai grūbas ir brekšu mīļākais ēdiens, bet mēģināt jau var. Vislabāk ja tev ir speciāls termoss, kas domāts grūbām, jo citādi tev kor''kī tējas aromāts būs palicis un to nu laukā dabūt nevar. Ielej termosā verdošu ūdeni, izskalo kārtīgi, un mazliet paturi, lai termosa serde sakarst. Tad izlej laukā, ieber grūbas un uzlej verdošu ūdeni. Es to parasti daru iepriekšējā vakarā, pirms gulētiešanas. Vairāk par sauju grūbu nevajag. Galvenais, lai ūdens ir pietie4kami daudz, citādi grūba kārtīgi nenolobās. Ja vēlies pielikt medi vai kādu šķidru smaržu, tad labāk to pievienot pie ūdens, kad vāri. Citādi, ja ieliksi medu termosā un tad uzliesi, ūdens zaudēs karstumu, kamēr medu izšķaidīs. Ja kaut kādus sausos pulverus - tad var bērt kopā ar grūbām.
Ja grib vislabākās grūbas, tad ir jāvāra - uz ļoti lēnas ugns un visu laiku jāmaisa, līdz sasniedz vajadzīgo konsistenci - tas nu ir ķēpīgs un pārāk ilgs pasākums priekš manis :))
12.jūlijs 2009, 10:27 |
links