Šādā skapī iet iekšā viena Peipusa brauciena raudas
no 40-70 kg Bet es daru savādāk Man ir saldētavas -25 pēc sālīšanas lieku iekšā saldētavā un kad vajag svaigu voblu 2 dienās man viss ir gatavs Novītināt nav grūti ,bet to kvalitatīvi saglabāt tā jau ir spice :) tāpēc veči brīnās ka uz Jāņiem vobla bez rūsas :)Noslēpums ir tas ka nedēļu pirms Jāņiem tā ņemta ārā no saldētavas un vītināta tieši pirms jandāliņa :)
bums, 26.janvāris 2017, 23:30
Un tagad Bumam būtu jāatklāj pareizas sasaldēšanas tehnoloģija un noslēpums. Jo savādāk tā sasaldētā zivs pēc pus gada sadētavā būs nekāda :)
26.janvāris 2017, 23:47 | links