Ja ir normāla elektriskā mašīna, tad nav tik traki. Ar mazāko griezēju, reizes trīs izmaļu ar visu lielo asaku, kādu desmito daļu klāt speķi, sīpolīti, baltmaizi un ir labi. Pa kādam sīkam skrimslim varbūt trāpās, bet patiešām - sīkam un netraucējošam.
Tādas ceptas un pēc tam klasiski marinētas - ideāla zacene.
Ja ņemties ar filēšanu vai malt ar rokas mašīnu, tad gan nav vērts jipāties. Tad tik vobla!
Ja kāds brauc uz piektdienu un ir brīva vieta, esmu gatavs piebiedroties!
Tādas ceptas un pēc tam klasiski marinētas - ideāla zacene.
Ja ņemties ar filēšanu vai malt ar rokas mašīnu, tad gan nav vērts jipāties. Tad tik vobla!
Ja kāds brauc uz piektdienu un ir brīva vieta, esmu gatavs piebiedroties!
15.marts 2017, 11:44 | links