Vai apcep no abām pusēm, uz katras apceptas puses uzkaisa sāli.Kad gatavs, vai tuvu gatavam tad aplej ar mērci ko gatavo šādi.
Paņem skābo krejumu, un sajauc ar saldo krejumu aptuveni pusi uz pusi.Kad sajaukts pievieno klat 2-3daiviņas ķiploku, ko saspiež.Mazliet pieliek vēl sāli, un bagātigi saber ar sasmalcinatām dillēm. To visu bļodiņā samaisa. Tad pārlej apcepto zandartu ar šo merci un liek vāku virsū,nogriežot uguni mazāku. Pasutina 5-7 min. un ir gatavs. Viegli pagatavot un bezgala gardi.
Paņem skābo krejumu, un sajauc ar saldo krejumu aptuveni pusi uz pusi.Kad sajaukts pievieno klat 2-3daiviņas ķiploku, ko saspiež.Mazliet pieliek vēl sāli, un bagātigi saber ar sasmalcinatām dillēm. To visu bļodiņā samaisa. Tad pārlej apcepto zandartu ar šo merci un liek vāku virsū,nogriežot uguni mazāku. Pasutina 5-7 min. un ir gatavs. Viegli pagatavot un bezgala gardi.
14.jūnijs 2017, 13:59 | links