Ir taču pilnmēnes, tapēc ir tādi komentari..
7.jūlijs 2017, 21:51 | links
Ja kaut ko gribējās iekomentēt, tad varēji normāli ierakstīt; tāda numura āķi, tik resns fluro, un pludiņi atkarībā no ķeršanas vietas, upē tik, līdz tik grami, ezerā tik..
EdgarsPriede, 7.jūlijs 2017, 20:06
Ja Laiks traucē darbam, tad jāmaina Laiks. Nopietni! Bet ir informācija, ka nākamnedēļ žanis ēdīs. Un pietam liels žanis. Jāatlaiž Darba laiks.
o.
otinjsh, 14.jūnijs 2017, 16:15
Ja Laiks traucē darbam, tad jāmaina Laiks. Nopietni! Bet ir informācija, ka nākamnedēļ žanis ēdīs. Un pietam liels žanis. Jāatlaiž Darba laiks.
o.
otinjsh, 14.jūnijs 2017, 16:15
Gardi,bet zandarts pazaudē savu dabīgo garšu. Garšos pēc dillēm kā vēzis.
No 1.5 kg ne tur ko filēt. Iesaku notīrīt zvīņu,izķidāt un uz pannas. Jo cepot no asakas papildus izdalās buljons. Vienīgā garšviela- sāls. Var apviļāt miltos vai mannā. Tik ne olā. Tad sanāk sautēts,ne cepts. Filēt sāku no 3kg uz augšu. Pēc vieglas apcepšanas sutinu "pīlē" . Vai nu savā sulā,vai saldā krejumā. Var pievienot viegli apceptas sīpolu ripiņas,(starp kārtām)bet nedaudz,lai nezustu zandarta īstais smeķis.
Vēl variants- Galerts.Ļoti gards. Un ja vēl piestiķē zuti!!!
Za ribalku!
BrunoL, 14.jūnijs 2017, 14:50