Šodien plekste ķērās ļoti labi un izmērs arī labs, labāk ņēma garneli īpaši nevārītu.
Liedagā daudz kur stāv ūdens, zāles un straumes nemanīju.
Liedagā daudz kur stāv ūdens, zāles un straumes nemanīju.
13.novembris 2017, 20:51 | links
Diametr, garneļu tieši aromatizētāju neesmu redzējis, bet krabju gan. Es redzēju pa 15 Eur, paostīju, elpu aizsita ciet.......nepirku, jo mana pieredze ar ķīmiju un citām zivīm ir stipri negatīva. Nekas nav labāks par naturālu produktu un kulinārijas garšvielām, vanilīnu, anīsu, šafrāns un tt. Gaidīšu no tevis apstiprinājumu tam, ka tiešām ir precīzi garneļu aroms un vai esi sajutis jūtamu efektu viņu izmantojot.
Pravietis, 13.novembris 2017, 17:20
Ceru ka šaj paaudzei kas paliks
kazimirs, 13.novembris 2017, 20:06
Kādreiz krievu saitos lasīju ka karūsas arī ķer uzpilinot veselai rupjmaizei 1 pilienu dīzeļdegvielas un to samīcot. Esot fantastisks rezultāts. Mēģinājis neesmu. Domāju ka WD 40 pēc aromāta ir tā pati petroleja.
tevocis, 13.novembris 2017, 19:32
Pravietis [13.11.17]: Diametr, garneļu tieši aromatizētāju neesmu redzējis, bet krabju gan. Es redzēju pa 15 Eur, paostīju, elpu aizsita ciet.......nepirku, jo mana pieredze ar ķīmiju un citām zivīm ir stipri negatīva. Nekas nav labāks par naturālu produktu un kulinārijas garšvielām, vanilīnu, anīsu, šafrāns un tt. Gaidīšu no tevis apstiprinājumu tam, ka tiešām ir precīzi garneļu aroms un vai esi sajutis jūtamu efektu viņu izmantojot.Jūs visi to nopietni?:)
diametrs [13.11.17]: Sveicināti vīri! Zinu ka forumā iepriekš bija rakstīts, taču vēlējos vēlreiz pārliecināties. Ja reņģi pirms copes saldē, kà viņu var saglabāt puslīdz stingru atsaldētos? Kāds te minēja kko par sālīšanu vai kko tādu. Paldies. Doma 5n uz Liepeni laist.Sālīt pirms saldēšanas nav jēgas cik saprotu? Labi aukstu maksts ir tad jau tā arī darīs. Kāda pieredze ar ķiploku un dillēm? Diametr Tu vairāk pa jūru dauzies. Varbūt vari pakomentēt šīs receptes? Paldies
mar4ello25, 13.novembris 2017, 07:45
Es ieteiktu sadabūt ledu vai kādā termosā ielikt, tad griezt fileju tieši pie ūdens, pa vienai ņemot ārā. Ja nav izeja, tad var sālīt
Sveicināti vīri! Zinu ka forumā iepriekš bija rakstīts, taču vēlējos vēlreiz pārliecināties. Ja reņģi pirms copes saldē, kà viņu var saglabāt puslīdz stingru atsaldētos? Kāds te minēja kko par sālīšanu vai kko tādu. Paldies. Doma 5n uz Liepeni laist.
mar4ello25, 13.novembris 2017, 07:45