Bruni,es tak tevi ne uz copi ielūdzu,bet uz siltiem pīrādziņiem...:)
28.decembris 2017, 18:07 | links
Labrīt!
Delfos laps rakc par Sudraba namu ar zelta skursteni!Janka visā godībā!
Atļaušos dalīties pārdomās par Laimu un citiem saldumu brūveriem.Sevi pieskaitu saldummīļiem ar stāžu un ir bijusi iespēja baudīt īsto Laimas pad.gadu produkciju,gan Krievivijas labāko ražotāju,gan pabūt daudzviet Eiropā.
Šodien Laimas kofektes nav sliktas,bet zudusi Laimas "odziņa".
Ir arī krieviem labi ražotāji.
Par Eiropu nerunāsim. Īpaši gribas izcelt Itāliju ar fantastiskām kūkām un Francijas kruasānu.
Reiz gadījās dzīvot nelielā viesnīcā,kurā saimnieka ģimene un draugi vakariņoja kopā ar viesiem.Katru vakaru desertā pasniedza tortveidīgu kūku,kuru dalīja saimnieks.Fantastisku!Lūdzu papildporciju.Trešajā vakarā,viesiem aplaudējot,saimnieks pienesa papildporciju bez prasīšanas!
BrunoL, 28.decembris 2017, 11:45
Nevajag moms aizjūras kūciņu,mums speķu pīrādziņi labāk garšo..Jūs tak zinat kur labākos cep? Adresi pateikt? :)
Tonis, 28.decembris 2017, 11:53