Hooked ir pilnīga taisnībam ja jebkura zupa ar krējumu attiecībā 50 : 50 ir ēdama. Mana uztverē tā vairs nav zupa. Ekspermentējiet, un tad kad jūs izvarīsiet zupu un ēdīsiet bez krējuma, tā tiešām būs zivju zupa. Es pieradināju sevi ēst zupas bez krējuma un sapratu, ka tad tu esi sasniedzis visaugstāko pilotāžu zupu vārīšanā, jo patiesi izbaudi galvenā produkta gastronomisko garšu. Nevāriet lielos zupas katlus, bet sāciet ar pareizo izmēru. Dabūt buljonu no liesajām zivīm nav vienkārši, kādreiz nemaz nav virs buljona tauku pilītes. Pamēģiniet pielikt klāt kā garšas uzlabotāju pie pamatzivs, kaut vai saldēta laša, foreles atgriezumus, ja nav tad sliktākajā gadījumā piepilini eļļu bez garšas. Pamatgaršviela ir dille, nedaudz koriandrs graudiņi, melnie pipariņi graudiņi un ar lielu apdomību lauru lapu. Ja par daudz, tad tā nokaus jebkuru garšas niansi. Vēl pētersīļa lapiņu, seleriju ar lielu mēru, var iztikt bez. Sīpoliņu vajag kopā ar burkāniņu tomēr pavisam nedaudz apcept eļļā kurai nav garšas. Nekādus maisījumus, vegetas un tt. Smaržīgo piparu vai citronpiparus nelieku, jo tie nokauj jebkuru garšas niansi. Zivs gaļu pieēdu klāt, iekšā katlā nemetu, gaumes lieta.
24.marts 2019, 23:00 |
links