Es visus kūpināmos produktus uz nakti lieku vītinātavā.
1.septembris 2019, 21:47 | links
Zivij, kuru taisies kūpināt, ne tikai zvīņas netīra, bet arī nemazgā, tikai nosusina salvetēs.
kamparspirts, 1.septembris 2019, 19:29
kamparspirts [01.09.19]: Rimčika lasis aukstajā kūpiņā mmmmmm......Cik ilgi un kādos grādos Tu kūpini aukstajā lasi?
Kūpiņa speci, jautājums:
Karpas kūpinot zvīņas tīriet vai ar visām , ja jā kā tad ar spogulenēm?
Brencis21, 1.septembris 2019, 14:58
Kengurs24 [01.09.19]: Brencis21 [14:58]: comprex [Vakar]: Arvids8 [30.aug]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garšaĶirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.Kūpiņa speci, jautājums:Te doma vairāk par niansēm ,kā ar cepšanas ilgumu, jo saprotu ka notīrītas un spogulenes ātrāk gatavas būs ? Un kā labāk tīrītas vai nē.
Karpas kūpinot zvīņas tīriet vai ar visām , ja jā kā tad ar spogulenēm?Ja gribi ēst v ādu, tad tīri...spogulenēm tas pats,tikai mazāk
einardins [01.09.19]: comprex [Vakar]: Arvids8 [30.aug]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garšaĶirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.Kūpiņa speci, jautājums:Jā, ES standartos ir C&R un visi , kas tā nedara ir barbari. :DDDD
Karpas kūpinot zvīņas tīriet vai ar visām , ja jā kā tad ar spogulenēm?
Brencis21, 1.septembris 2019, 14:58
brenci21 pēc ES standartiem kūpiņi un ķeršana ir kaitīga.tu vispirms visus noliec pēcāk prasi padomu.
Brencis21 [01.09.19]: comprex [Vakar]: Arvids8 [30.aug]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garšaĶirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.Kūpiņa speci, jautājums:Ja gribi ēst v ādu, tad tīri...spogulenēm tas pats,tikai mazāk
Karpas kūpinot zvīņas tīriet vai ar visām , ja jā kā tad ar spogulenēm?
Kaspars33 [01.09.19]: Sveiki meistari!Esmu nobriedis iegādāties kūpinātavu abbas,bet nevaru izlemt cik lielu ņemt un kur viņas var iegādāties,protams viss mājas vajadzībam un pašpatēriņam..:)Varbut kāds var ieteikt ko!Ir redzētas depo, cenu kluba veikalos, kā opcija. No ražotāja iespējams varetu lētāk dabūt.
comprex [Vakar]: Arvids8 [30.aug]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garšaĶirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.Kūpiņa speci, jautājums:
Karpas kūpinot zvīņas tīriet vai ar visām , ja jā kā tad ar spogulenēm?
Brencis21, 1.septembris 2019, 14:58
comprex [31.08.19]: Arvids8 [30.aug]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garšaĶirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.Kūpiņa speci, jautājums:
Kaspars33 [01.09.19]: Sveiki meistari!Esmu nobriedis iegādāties kūpinātavu abbas,bet nevaru izlemt cik lielu ņemt un kur viņas var iegādāties,protams viss mājas vajadzībam un pašpatēriņam..:)Varbut kāds var ieteikt ko!200L būs ok...kalpos labi!
Kaspars33 [01.09.19]: Sveiki meistari!Esmu nobriedis iegādāties kūpinātavu abbas,bet nevaru izlemt cik lielu ņemt un kur viņas var iegādāties,protams viss mājas vajadzībam un pašpatēriņam..:)Varbut kāds var ieteikt ko!Izlasi agtāk rakstīto šai sadaļā. Viss jau ir aprakstīts.
Arvids8 [30.08.19]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garšaĶirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.