Kūpinātavas

Es visus kūpināmos produktus uz nakti lieku vītinātavā.
1.septembris 2019, 21:47 | links
 
Lasi kūpinu 20-27grādi, 9stundas. Mēģināju 12 stundas īsti atšķirības nebija.
1.septembris 2019, 21:45 | links
 
Zivij, kuru taisies kūpināt, ne tikai zvīņas netīra, bet arī nemazgā, tikai nosusina salvetēs.

kamparspirts, 1.septembris 2019, 19:29

muļķības,mazgājot ūdens zivij pilnīgi neko ''nenodarīs''pirms kūpina,ļauj nožūt,tas gan vairāk ietekmē tās ko karina,uz resti palielam vienalga
1.septembris 2019, 21:44 | links
 
kamparspirts [01.09.19]: Rimčika lasis aukstajā kūpiņā mmmmmm......
Cik ilgi un kādos grādos Tu kūpini aukstajā lasi?
1.septembris 2019, 19:59 | links
 
Rimčika lasis aukstajā kūpiņā mmmmmm......
1.septembris 2019, 19:30 | links
 
Zivij, kuru taisies kūpināt, ne tikai zvīņas netīra, bet arī nemazgā, tikai nosusina salvetēs.
1.septembris 2019, 19:29 | links
 
ja bail no dūņu garšas, tad vienīgā recepte ir zivi sacept un dārzeņu-etiķa marinādē - dūņu garšu noņem kā ar roku. Un kūpināšanai nopirkt rimčikā lasi :)
1.septembris 2019, 19:23 | links
 
Kūpiņa speci, jautājums:
Karpas kūpinot zvīņas tīriet vai ar visām , ja jā kā tad ar spogulenēm?

Brencis21, 1.septembris 2019, 14:58


Es karpu, breksi, vimbu priekš kūpināšanas griežu vaļā pa muguru un netīru zvīņas, jo lieks čakars. Spogulenes tieši tāpat. Āda nav ne veselīga, ne garšīga, nav tā vērta, lai ņemtos ar zvīņu tīrīšanu.
1.septembris 2019, 19:21 | links
 
Kengurs24 [01.09.19]: Brencis21 [14:58]: comprex [Vakar]: Arvids8 [30.aug]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garšaĶirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.Kūpiņa speci, jautājums:
Karpas kūpinot zvīņas tīriet vai ar visām , ja jā kā tad ar spogulenēm?Ja gribi ēst v ādu, tad tīri...spogulenēm tas pats,tikai mazāk
Te doma vairāk par niansēm ,kā ar cepšanas ilgumu, jo saprotu ka notīrītas un spogulenes ātrāk gatavas būs ? Un kā labāk tīrītas vai nē.
1.septembris 2019, 16:50 | links
 
einardins [01.09.19]: comprex [Vakar]: Arvids8 [30.aug]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garšaĶirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.Kūpiņa speci, jautājums:
Karpas kūpinot zvīņas tīriet vai ar visām , ja jā kā tad ar spogulenēm?

Brencis21, 1.septembris 2019, 14:58
brenci21 pēc ES standartiem kūpiņi un ķeršana ir kaitīga.tu vispirms visus noliec pēcāk prasi padomu.
Jā, ES standartos ir C&R un visi , kas tā nedara ir barbari. :DDDD
Es kūpinu un ēdu, tik to dūņu garšas ,, smalko noti,, nav gadijies sajust. Tāpēc arī tagad prasu par karpām, taisos kūpināt, varbūt tad to dūņu garšu sajutīšu. :))))
1.septembris 2019, 16:47 | links
 
Brencis21 [01.09.19]: comprex [Vakar]: Arvids8 [30.aug]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garšaĶirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.Kūpiņa speci, jautājums:
Karpas kūpinot zvīņas tīriet vai ar visām , ja jā kā tad ar spogulenēm?
Ja gribi ēst v ādu, tad tīri...spogulenēm tas pats,tikai mazāk
1.septembris 2019, 16:40 | links
 
Kaspars33 [01.09.19]: Sveiki meistari!Esmu nobriedis iegādāties kūpinātavu abbas,bet nevaru izlemt cik lielu ņemt un kur viņas var iegādāties,protams viss mājas vajadzībam un pašpatēriņam..:)Varbut kāds var ieteikt ko!
Ir redzētas depo, cenu kluba veikalos, kā opcija. No ražotāja iespējams varetu lētāk dabūt.
1.septembris 2019, 16:08 | links
 
comprex [Vakar]: Arvids8 [30.aug]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garšaĶirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.Kūpiņa speci, jautājums:
Karpas kūpinot zvīņas tīriet vai ar visām , ja jā kā tad ar spogulenēm?

Brencis21, 1.septembris 2019, 14:58

brenci21 pēc ES standartiem kūpiņi un ķeršana ir kaitīga.tu vispirms visus noliec pēcāk prasi padomu.
1.septembris 2019, 15:32 | links
 
comprex [31.08.19]: Arvids8 [30.aug]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garšaĶirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.
Kūpiņa speci, jautājums:
Karpas kūpinot zvīņas tīriet vai ar visām , ja jā kā tad ar spogulenēm?
1.septembris 2019, 14:58 | links
 
Kaspars33 [01.09.19]: Sveiki meistari!Esmu nobriedis iegādāties kūpinātavu abbas,bet nevaru izlemt cik lielu ņemt un kur viņas var iegādāties,protams viss mājas vajadzībam un pašpatēriņam..:)Varbut kāds var ieteikt ko!
200L būs ok...kalpos labi!
1.septembris 2019, 14:47 | links
 
Kaspars33 [01.09.19]: Sveiki meistari!Esmu nobriedis iegādāties kūpinātavu abbas,bet nevaru izlemt cik lielu ņemt un kur viņas var iegādāties,protams viss mājas vajadzībam un pašpatēriņam..:)Varbut kāds var ieteikt ko!
Izlasi agtāk rakstīto šai sadaļā. Viss jau ir aprakstīts.
1.septembris 2019, 10:03 | links
 

Man šitãda pašbūvēta uzparikte.... sanãca gardi...
1.septembris 2019, 09:43 | links
 
Sveiki meistari!Esmu nobriedis iegādāties kūpinātavu abbas,bet nevaru izlemt cik lielu ņemt un kur viņas var iegādāties,protams viss mājas vajadzībam un pašpatēriņam..:)Varbut kāds var ieteikt ko!
1.septembris 2019, 09:28 | links
 
Beigās uzmet kādu sauju sāli un būs brūns!
31.augusts 2019, 11:22 | links
 
Arvids8 [30.08.19]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garša
Ķirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.
31.augusts 2019, 09:25 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager