kutis [16.10.19]: Ieteikums braukt uz Ventspils pusi..:)Es ar augšā!!! Laiżam;)
Malgomajfisk, 15.oktobris 2019, 23:12
Uz kuru pusi braukt ja jau esi Ventspilī.!? :))
Taksis pie durvīm gaida - jābrauc.....
16.oktobris 2019, 03:38 | links
kutis [16.10.19]: Ieteikums braukt uz Ventspils pusi..:)Es ar augšā!!! Laiżam;)
Malgomajfisk, 15.oktobris 2019, 23:12
Uz kuru pusi braukt ja jau esi Ventspilī.!? :))
Taksis pie durvīm gaida - jābrauc.....
Ieteikums braukt uz Ventspils pusi..:)
Malgomajfisk, 15.oktobris 2019, 23:12
Malgomajfisk [15.10.19]: Ieteikums braukt uz Ventspils pusi..:)+++
Pravietis [15.10.19]: Vieni un tie paši "frukti" un argumenti vienveidīgi un tik pat svaigi kā vienmēr. Nu pieaudzējiet tak skaitliski savu pulciņu un jaudu, varbūt tad "paņemsiet" ar lielāku, jaunu niansētāku smārdu .....:),:),:). Vienveidība publiku nomāc. :). Labi , beidzu jūs "barot", savādāk rupjību nesaturēšanai nebūs gala.Viekārši kļūsti kaut nedaudz gudrāks un beidz liet to mūžīgo ūdeni un totālās muļķības! Parādi labāk vienreiz ar darbiem, ka kaut ko jēdz no copes! Savādāk tevi apsēdušas vienas vienīgas neveiksmes, lai gan "gudro" teoriju te mal kaudzēm!
emilio21 [15.10.19]: Alisinja [29m]: emilio21 [29m]: Sveiki! Vai ir kāda info par Ovīšiem?Paldies par info!
Alisinja, 15.oktobris 2019, 21:35
Šodien biju! Daudzums labs, bet ar izmēru ir kā ir!kurā laika posmā biji?No pus 8iem rītā līdz 6iem vakarā!
Alisinja [15.10.19]: emilio21 [29m]: Sveiki! Vai ir kāda info par Ovīšiem?No pus 8iem rītā līdz 6iem vakarā!
Alisinja, 15.oktobris 2019, 21:35
Šodien biju! Daudzums labs, bet ar izmēru ir kā ir!kurā laika posmā biji?
emilio21 [15.10.19]: Sveiki! Vai ir kāda info par Ovīšiem?kurā laika posmā biji?
Alisinja, 15.oktobris 2019, 21:35
Šodien biju! Daudzums labs, bet ar izmēru ir kā ir!
Sveiki! Vai ir kāda info par Ovīšiem?
Alisinja, 15.oktobris 2019, 21:35
Pravietis [15.10.19]: Precizējumam tiem , kas personīgi pērk reņģi paviljonā un lieto to arī uzturā. Varbūt esat ievērojuši, ka lielākā daļa pārdevēju uz cenrāžiem raksta konkrēti, kur reņģīte zvejota, proti, līcī vai citur. Pēc pieredzes un sarunām ar pārdevējiem esmu noskaidrojis un ievērojis, ka līča reņģe regulāri ir ļengana, mīkstāka, atšķirībā no citur nozvejotās. Vismaz tāda viņa reāli izskatās uz letes. Pat tā reņģe, kas ir sasaldēta straujā saldēšanas procesā pie mīnus 35 - 40*C pēc atsaldēšanas, parasti pārdodās lielveikalos, ir saturīgāka un cietāka. Mūsu copei viņa ir piemērotāka. Pārdevēji neslēpj, un viņiem varētu būt zināma patiesība par to, ka līcene ir toksiskāka dēļ piesārņojuma. Līdz ar to reņģe ir mazāk pircēju pieprasīta, bet tas nenozīmē to, ka viņa ir sabojājusies ar sarkanām acīm un smako. Par pārējiem procesiem, kas varētu iespaidot reņģes kvalitāti nonākot tādā stavoklī uz letes es nerunāju, jo neesmu dziļāk interesējies, bet izklāstu trešo personu skaidrojumus un savus vizuālos novērojumus kā viens no reņģu ēdājiem. Cope(i)71 š.g. 22. augustā vairāku dienu garumā sadaļā " Varkaļu kanāls" ar citu dalībnieku starpniecību, kolektīvi vajadzēja pierādīt (t.sk. iebakstīt acīs arī uzskates materiālu), un skaidrot elementāras lietas, ka nezinot koordināšu atrašanās vietas, nav iespējams noteikt faktisko attālumu metros dabā starp tām, un tt. Paldies dalībniekam JermaX un citiem, kas palīdzēja toreiz pārtraukt šo absurdo diskusiju ar tajā iesaistījušamies "erudītajiem" oponentiem. Tagad atkal tiek iniciēts jauns dirša..s process, ko uzsāk "aktīvisti", kas migrē no nodaļas uz nodaļu un nodarbojas ar "aptaisīšanu".Vot tu tak esi viens riktīgs samaduriks!:) Gribi padiskutēt vēlreiz paris dienas par Babītes ezera melno zonu? Ja esi tik aprobežots, lai apskatītu mk noteikumos pievienoto ezera karti ar zonējumu, tad labāk publiski neizrādi kārtējo reizi savu neuzmērāmo tupumu! :)
Precizējumam tiem , kas personīgi pērk reņģi paviljonā un lieto to arī uzturā. Varbūt esat ievērojuši, ka lielākā daļa pārdevēju uz cenrāžiem raksta konkrēti, kur reņģīte zvejota, proti, līcī vai citur. Pēc pieredzes un sarunām ar pārdevējiem esmu noskaidrojis un ievērojis, ka līča reņģe regulāri ir ļengana, mīkstāka, atšķirībā no citur nozvejotās. Vismaz tāda viņa reāli izskatās uz letes. Pat tā reņģe, kas ir sasaldēta straujā saldēšanas procesā pie mīnus 35 - 40*C pēc atsaldēšanas, parasti pārdodās lielveikalos, ir saturīgāka un cietāka. Mūsu copei viņa ir piemērotāka. Pārdevēji neslēpj, un viņiem varētu būt zināma patiesība par to, ka līcene ir toksiskāka dēļ piesārņojuma. Līdz ar to reņģe ir mazāk pircēju pieprasīta, bet tas nenozīmē to, ka viņa ir sabojājusies ar sarkanām acīm un smako. Par pārējiem procesiem, kas varētu iespaidot reņģes kvalitāti nonākot tādā stavoklī uz letes es nerunāju, jo neesmu dziļāk interesējies, bet izklāstu trešo personu skaidrojumus un savus vizuālos novērojumus kā viens no reņģu ēdājiem. Cope(i)71 š.g. 22. augustā vairāku dienu garumā sadaļā " Varkaļu kanāls" ar citu dalībnieku starpniecību, kolektīvi vajadzēja pierādīt (t.sk. iebakstīt acīs arī uzskates materiālu), un skaidrot elementāras lietas, ka nezinot koordināšu atrašanās vietas, nav iespējams noteikt faktisko attālumu metros dabā starp tām, un tt. Paldies dalībniekam JermaX un citiem, kas palīdzēja toreiz pārtraukt šo absurdo diskusiju ar tajā iesaistījušamies "erudītajiem" oponentiem. Tagad atkal tiek iniciēts jauns dirša..s process, ko uzsāk "aktīvisti", kas migrē no nodaļas uz nodaļu un nodarbojas ar "aptaisīšanu".
Pravietis, 15.oktobris 2019, 21:50
copeetaaja [15.10.19]: Tieši tā, beidziet gudri d..rst, labāk iemetiet objektīvu info par un ap!RĪT.