A jera galas sasliku ar ribinu nesat meginajusi,tas gatronomiskas izvirtibas man liekas ir pinigi liekas ,ja ir tad keras
30.novembris 2019, 12:27 | links
Kaļiņingradas copmaņi veiksmīgi izmanto skumbriju. Tikai nezinu - svaigu vai kūpinātu, par to neraksta. Varbūt Rīgā var nopirkt svaigu. Rajonā - tikai kūpinātu. Pamēģiniet un padalieties ar info.
skiperis, 30.novembris 2019, 11:01
Kaļiņingradas copmaņi veiksmīgi izmanto skumbriju. Tikai nezinu - svaigu vai kūpinātu, par to neraksta. Varbūt Rīgā var nopirkt svaigu. Rajonā - tikai kūpinātu. Pamēģiniet un padalieties ar info.
skiperis, 30.novembris 2019, 11:01
Nākošnedēļ braukšu, tad kā vienu no ēsmām pamēğināšu līdakas fileju, tad jau uzrakstīšu kā gāja. Pirms dažiem gadiem biju paņēmis līdzi uz jūru līdakas fileju, kaut ko izvilku arī uz tās.
Uz doto brīdi vairāk spiningoju, nevis ķeru baltās zivis, tāpēc kā papildus ēsma ir pieejama līdaka, nevis rauda vai breksis.
EdgarsPriede, 30.novembris 2019, 07:45
Dažu labu fileju lietoju, bet reņģe , garnele un tīģerene ir pamats.
Terauds, 29.novembris 2019, 23:24
Uz līdakas filejas ideāli, bet uz raudu labāk. Tad līdakas fileja ir cik ideāla?
Bet kāpēc Edgars grib līdaku lietot?
Terauds, 29.novembris 2019, 23:04
Sveka tauta.tikko kaa no Paavilostas, saaku ap kaadiem 3iem + miinus pus 4.liidz pus 9niem +-savas 30 gab dabuuju.izmeers dazaads,kaa jau copee.tad juura sadusmojaas iedeva kaartiigu puutienu,,,naacaas mukt prom.saulriets bij pasakaini smuks,,,cope forsha. ne asakas.
litelboi, 29.novembris 2019, 22:12
Saulriets ir vakarā.
cento, 29.novembris 2019, 22:54
Sveka tauta.tikko kaa no Paavilostas, saaku ap kaadiem 3iem + miinus pus 4.liidz pus 9niem +-savas 30 gab dabuuju.izmeers dazaads,kaa jau copee.tad juura sadusmojaas iedeva kaartiigu puutienu,,,naacaas mukt prom.saulriets bij pasakaini smuks,,,cope forsha. ne asakas.
litelboi, 29.novembris 2019, 22:12