DSV [06.05.20]: Neņem pierē!Te ne to vien raksta!:D
Kengurs24, 6.maijs 2020, 21:09
Ķengur,Tu tak zini,ka neesmu ļauns....
Neizskaldi visas līdakas.[/quote]Darīšu kā teiksi!;D
6.maijs 2020, 23:06 | links
DSV [06.05.20]: Neņem pierē!Te ne to vien raksta!:D
Kengurs24, 6.maijs 2020, 21:09
Andzy35 [06.05.20]: Tu jau pats tagad esi ielīdis nepareizajā molā.Neņem pierē!Te ne to vien raksta!:D
Nezin,ko darītu,ja Tev būtu laiva.
Briesmīgs frukts.
DSV, 6.maijs 2020, 20:15
Man ir laiva.
Un te nevar izdzēst ziņu, ko nepareizi ierakstīju... atvainojos
Tu jau pats tagad esi ielīdis nepareizajā molā.
Nezin,ko darītu,ja Tev būtu laiva.
Briesmīgs frukts.
DSV, 6.maijs 2020, 20:15
Osis1989 [01.05.20]: Šodien pilnīgs aplauziens...Reņģes MM vairs nav. Parādās asari, raudas, pa kādai vimbai. Miglains. BM laivu un copmaņu vairāk.
Vējšs mugurā...renğes nav...
Svaigs gaiss saelpots :)))
Izstāsti nedaudz sīkāk par " vieglo apcepšanu un sautēšanu tomātu mērcē ". Tā teikt procesu, vai pirms cepšanas apvārta miltos, taukos vai eļļā cep, vai pie tomātu mērces liek vēl kaut ko klāt(papriku, ceptus burkānus un sīpolus, garšvielas, etiķi). Cik ilgi sautē.
Pravietis, 29.aprīlis 2020, 21:24
http://zitinja.blogspot.com/2011/03/ceptas-renges-marinade.html
Kautkā šitā mēģināju. bija OK
v__l, 29.aprīlis 2020, 21:40
Izstāsti nedaudz sīkāk par " vieglo apcepšanu un sautēšanu tomātu mērcē ". Tā teikt procesu, vai pirms cepšanas apvārta miltos, taukos vai eļļā cep, vai pie tomātu mērces liek vēl kaut ko klāt(papriku, ceptus burkānus un sīpolus, garšvielas, etiķi). Cik ilgi sautē.
Pravietis, 29.aprīlis 2020, 21:24
Pārcepta + sasaldēta zivtele, traki kā daži neciena savu gremošanas sistēmu..
Karlis_K, 29.aprīlis 2020, 12:11
Nu , čipsi nav ikdienas uzturs. Tie ir tik kā ''konfekte'' . No pāris zivtelēm nesabeigsi gremošanas traktu . Ja ir cepta eļļas katlā ar temperatūru 160 grādi, tad ir tik izkaltēta , nevis apdegusi (kā uz pannas, kad pārcep) . Pēcāk glabāšana saldētava jau neko nesasaldēs, jo sausa. Tas tā lai drošs paliek nedrošs, ja kur ir ne visai izkaltēta, lai nesāk iebojāties. Ja grib kā ''otro ēdienu'' lielā daudzumā, tad laikam bez jebkādas cepšanas pāris dienas marinādē - vienkārši fantastisks ēdiens vai arī viegli apcep un sautē ar tomātu mērci.
MieraMika, 29.aprīlis 2020, 15:51