Kur recepte?
5.augusts 2020, 14:05 | links
Klau spečuki! Kā ir ar ķirsīti, plūmīti, ābelīti? Jūs miksējat ar alkšņa malku vai bez? Vai iekuriet ar alksnīti un tad kad manta krāsnī iekšā pāriet uz citām? Citur cik cilvēku tik viedokļu,netieku skaidrībā ;)
zepers, 4.augusts 2020, 22:11
GrowPro93 [04.08.20]: GrowPro93 [Vakar]: Sveiki.Par buma mucu nezinu...
Interesē Buma muca.
Izbūros cauri gandrīz visai šai sadaļai un radās daži jautājumi.
Lūgums atbildēt tiem, kuri reāli šādu izmanto.
1. Kā ir ar tām temperatūrām? Var noturēt vienmērīgu un kāda ir tā reālā temperatūra, pie kuras notiek kūpināšana?
2. Vai var nokūpināt ne tikai vistu vai zivi, bet arī kādu cūkgaļas gabalu? Kādās temperatūrās tas notiek un +- laiks?
3. Vai ir nepieciešami kādi uzlabojumi attiecībā pret oriģinālu? Piemēram, siltināt??
GrowPro93 [03.08.20]: Sveiki.?
Interesē Buma muca.
Izbūros cauri gandrīz visai šai sadaļai un radās daži jautājumi.
Lūgums atbildēt tiem, kuri reāli šādu izmanto.
1. Kā ir ar tām temperatūrām? Var noturēt vienmērīgu un kāda ir tā reālā temperatūra, pie kuras notiek kūpināšana?
2. Vai var nokūpināt ne tikai vistu vai zivi, bet arī kādu cūkgaļas gabalu? Kādās temperatūrās tas notiek un +- laiks?
3. Vai ir nepieciešami kādi uzlabojumi attiecībā pret oriģinālu? Piemēram, siltināt?
GrowPro93 [03.08.20]: Sveiki.Par reālajām temperatūrām Tev vis labāk mācēs izstāstīt Pravietis. Principā viss pareizāk tas notiek iebāžot kūpinātavā roku, bez termometriem.:)
Interesē Buma muca.
Izbūros cauri gandrīz visai šai sadaļai un radās daži jautājumi.
Lūgums atbildēt tiem, kuri reāli šādu izmanto.
1. Kā ir ar tām temperatūrām? Var noturēt vienmērīgu un kāda ir tā reālā temperatūra, pie kuras notiek kūpināšana?
2. Vai var nokūpināt ne tikai vistu vai zivi, bet arī kādu cūkgaļas gabalu? Kādās temperatūrās tas notiek un +- laiks?
3. Vai ir nepieciešami kādi uzlabojumi attiecībā pret oriģinālu? Piemēram, siltināt?
Pravietis [01.08.20]: Pravietis [Vakar]: Visi liekie tauki un šķidrumi nopil apakšā kūpināšanas kameras zemē, nesadegot, kas ir ļoti svarīgi.Pravieti,Pravieti,
Saprotu, ka tev tur viss riktīgi pa prasto.
Katrā ziņā, es noteikti negribētu ēs tādu kūpinājumu, kas ir tapis tavā kūpinātavā, kurā tauki tek uz zemes, nevis uz pannas. Viņi tur uzkrājas, smird utt. Vienīgais labums noteikti ir tāds, ka tev baltie tārpi nav jāpērk, kad brauc uz copi. Attaisi kūpinātavu un salasi pa zemi!
Lai vai kā, bet rekomendēju tev tomēr nedaudz piedomāt par ēdiena kvalitāti, kuru tu gatavo, kā arī par to, kur un kādos sanitārijas apstākļos tu to gatavo!
Ne asakas!
Karakums, 1.augusts 2020, 15:33
Es visu saprotu, arī to, ka tavs pataloģiskais naids ir garīgās novirzes izpausme. Tu pats to nekontrolē. Tas ir normali. Neko jaunu es tev nevaru pateikt, sāc lietot zālītes un tad neskraidīs pa galvu tarakāni un manā kūpinātavā nedzīvos baltie tārpiņi.......;). Atpestī mani no savas vajāšanas mānijas gada garumā. Administrātors slikti rīkojas, ka ļauj tev nepārtraukti demolēt forumu, īstenībā viņš grauj tavu veselību. Nu ko man darīt, sākt ar tevi koķetēt...daži tā dara. Bet nu negribu es ar tevi komunicēt.
Pravietis [Vakar]: Visi liekie tauki un šķidrumi nopil apakšā kūpināšanas kameras zemē, nesadegot, kas ir ļoti svarīgi.Pravieti,
Saprotu, ka tev tur viss riktīgi pa prasto.
Katrā ziņā, es noteikti negribētu ēs tādu kūpinājumu, kas ir tapis tavā kūpinātavā, kurā tauki tek uz zemes, nevis uz pannas. Viņi tur uzkrājas, smird utt. Vienīgais labums noteikti ir tāds, ka tev baltie tārpi nav jāpērk, kad brauc uz copi. Attaisi kūpinātavu un salasi pa zemi!
Lai vai kā, bet rekomendēju tev tomēr nedaudz piedomāt par ēdiena kvalitāti, kuru tu gatavo, kā arī par to, kur un kādos sanitārijas apstākļos tu to gatavo!
Ne asakas!
Karakums, 1.augusts 2020, 15:33