Kūpinātavas

Jautājums speciem: vai ar bumbieru malku var tāpat kā ar ābeli un ķirsi kūpināt? Neatradu nevienu atsauci uz šādu variantu. Dārzā vajadzēja dažām bumbierēm zarus apzāģēt un nu ir rupji sprungulīši, domāju kur likt, krāsnī vai kūpinātavā?
15.oktobris 2020, 15:55 | links
 
raihs [11.09.20]: Cilvēki te diskutē par viņiem interesējošām lietām, līdz uzrodas šis debīliķu bars... Un viss, diskusija ar to arī beidzas...
Šajā jautājumā es tev piekrītu par visiem 100%.
Tādus debīliķus kā ķengurs un juriks, internetam tuvumā nevar laist. Tie vienmēr visu sačakarēs!
11.septembris 2020, 17:36 | links
 
Cilvēki te diskutē par viņiem interesējošām lietām, līdz uzrodas šis debīliķu bars... Un viss, diskusija ar to arī beidzas...
11.septembris 2020, 16:42 | links
 
Azverins [11.09.20]: Nē, jau kuro reizi šeit sezonāli uzsāc šo krusta gājienu.
Es uzsāku? Tev acis kurā vietā aug?
Ķengruģīmis mani nosūta uz palātu, bet tu saki, ka es uzsāku!? Da labi!
Un manam "Krusta gājienam" bav sezonalitātes!
11.septembris 2020, 15:51 | links
 
Nē, jau kuro reizi šeit sezonāli uzsāc šo krusta gājienu.
11.septembris 2020, 15:36 | links
 
Azverins [11.09.20]: Skatos, gaazesmird, ka vēl neesi padevies un centies turēt savu stilu, bet te vīri ir pārāk inerti uz šitiem tekstiem.
Vīri var būt, bet tu gan ne. Re ka sakarojās ieklepot!:)
11.septembris 2020, 15:34 | links
 
Skatos, gaazesmird, ka vēl neesi padevies un centies turēt savu stilu, bet te vīri ir pārāk inerti uz šitiem tekstiem.
11.septembris 2020, 15:31 | links
 
abrakadabra [11.09.20]: Bet tev uz darbu vēl ir jāiet jebšu pilnīgs atbrīvojums iedots?
A tu atbrauc pie manis, izstastīšu!
11.septembris 2020, 15:31 | links
 
Bet tev uz darbu vēl ir jāiet jebšu pilnīgs atbrīvojums iedots?
11.septembris 2020, 15:29 | links
 
abrakadabra [11.09.20]: Šīrant, nu priekš kam? Ir tik traki?
Man nē, man viss ir super! Bet tam idiotam ķengurģīmim gan šķiet, ka kāds relejs būtu jāiepravī!
11.septembris 2020, 15:23 | links
 
raihs [11.09.20]: andzha33 [10:03]: Nezinu, kā ir iespējams nokūpināt veselu vistu 1h15min :) Cepeškrāsnī kur ir 200+ grādi vista nav tik ātri gatava...Vistai normāls kūpināšanas laiks 80 grādu temperatūrā ir apm 4h..Ja tu, ejot 80 grādos pirtī, paķersi padusē līdzi vistu, es domāju, ka viņa gatava nekļūs nekad
Bet, vai Tu varēsi nosēdēt stundu vai divas no vietas tai pirtī pie 80 gr.?
Atbilde ir nē, tīri medicīniski!
11.septembris 2020, 15:21 | links
 
Šīrant, nu priekš kam? Ir tik traki?
11.septembris 2020, 15:20 | links
 
Kengurs24 [11.09.20]: Zirgagjimis [6:57]: Jurik [Vakar]: raihs [Vakar]: Man interesē viens jautājums- kā pie vienādas temperatūtas (ap 60-70°) var sanākt tā, ka es mazā dzelzs kūpinātavā kūpinu vistu 1h 15min, bet citi lielā koka - 3h-3h 30min? Tepmeratūra tak vienāda! No otras puses- ja 60° pirtī tak arī vistu nenokūpināsi... Kur noslēpums?Fizikā pie dažādiem spiedieniem tas ir ok. Vai tajās kūpinātavās ir kādi spiedieni -hvzJā, jā, jurik-durik,
Kūpinātavās ir riktīgi spiedieni!:)Sīkaļa pamodies! Škic atpakaļ palātā!:D
Tu, sīkais, plikpauranais siekalzaķi, labāk sēdi uz savām 20 vistām un paklusē. Vai arī sarunā ar juriku-duriku kādu čpok čpok pasācienu! Jums noteikti saderēs kopā!
11.septembris 2020, 15:07 | links
 
Kas gan varētu būtiski atšķirties ir garšas gaumes un relatīvā gatavības pakāpe - "matemātiski" gatavs un "tāds kā patīk mums" gatavs - tā amplitūda dažkārt ir milzīga.
11.septembris 2020, 14:44 | links
 
Vai ne? :) Tur arī bija jāsmejās. Kautkas neštimmē mērīšanas metodoloģijā. Brīnumi nenotiek, tad visa pasaule gatavotu 60-70 grādos, lai taupītu enerģiju un laiku. :)
11.septembris 2020, 14:41 | links
 
abrakadabra [11.09.20]: Tfu ti, tā spec blīve sanāk starp termometru pašu kūpinātājus. Līkas rokas gribēju teikt.

Es esmu juvelieris pēc profesijas. Pārmest man temperatūru nepārzināšanu un līkas rokas būtu nekorekti :)
Izmantoju šādus:
11.septembris 2020, 14:09 | links
 
Tfu ti, tā spec blīve sanāk starp termometru pašu kūpinātājus. Līkas rokas gribēju teikt.
11.septembris 2020, 13:59 | links
 
Ja būtiski neatšķirās gaisa spiediens, skābekļa daudzums un gaisa mitrums, tad gatavošanas laiki arī nevar būtiski atšķirties. Tātad - šķībi termometri vai arī termometriem ir tādas spec blīves - starp kūpinātāvu un pašu termometru - jāskatās vai nav izļurkājušās. :)
11.septembris 2020, 13:57 | links
 
KOTAS INSTRUKCIJĀ- The smoking time for a fish weighing 1.5 kg is about one hour.
ja mazā rimi vista standartā ap 1,7kg pāris dienu marinēta, tad var sanākt ar.
11.septembris 2020, 13:55 | links
 
Kūpinātavā galvenais darba veicējs- dūms.
Janka, Tev sanāk kā ātrvārāmajā katlā!
11.septembris 2020, 13:42 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager