Makšķerēšana jūrā

Atbraucu vakarā kaut kur, pie jūras...Labāk ēda vārīto garneli, līdzi biju paņēmis tikkai 1 paku garneles, to butes apēda pirmajā stundā un tad nācās ķert uz pastāvējušām brēčām... Tādām riktīgi mīkstām :) tā, kā knapi var viņu uzlikt āķa! Par asu metiens un brēča nost! ķēru ar vieglajiem fīderiem 3.6m fīderiem , 0.2 mono, paštaisīta sistēma ar minimums bižutērijas un 30gr sviniņu! Tripletu vilkt vnk kaifs! Lielās butes (šajā reizē lielākās) visas bija pie paša krasta uzreiz aiz zālēm... Pa retam, bet bija! Visā visumā cope bija interesanta... D ļoti daudz butes atmetu atpakaļ, lielākas par plaukstu, bet plānas, kā papirs! Cik redzēju blakus visi centās aizmest pēc iespējas tālāk, pa retam kaut ko vilka, bet pārsvarā kasīja zāli no sēkļiem! Bildē loms uz diviem, bet kolēģim tik labi neveicās, kā man:)) visas butes jau bez galvam un iekšām...
Ne asakas!!!
27.septembris 2020, 00:30 | links
 
Tikko no Mazirbes. Visas dienas garumā, no 12 līdz tumsai, sagrabināju 11 butītes. Veču daudz un visiem līdzīgi. Aizvakar gan esot labi vilkuši!
26.septembris 2020, 22:44 | links
 
Sveiki kas notiek irbe ar butem
26.septembris 2020, 22:04 | links
 
Un īstenībā jau ir ar. :) Lai visiem izdodas ko iekūpi āt!
26.septembris 2020, 21:51 | links
 
Visiem garšīgi izsskatās :)
26.septembris 2020, 21:12 | links
 
Cik zivju ķērāju, tik recepšu gan kūpiņam, gan zupai. Un visas ir labas un pareizas.
26.septembris 2020, 20:56 | links
 

Caur elektrisko.ar visu salsmercesanu, apvïtinăsanu 7 stundas. Varu iekikt 20 butes uz virbăm. Viss pa pirmo. Āda cieta kà zole un sāls normā. Kā sakas,, galvenais nesasteigt,,.
26.septembris 2020, 17:34 | links
 
Tiem,kam interesē,bijām Ziemupes pusē,kā parasti.
26.septembris 2020, 16:27 | links
 
Pravietis [26.09.20]: Tur ir par to apzavesanu ...cmuka filmiņa

seedoo, 26.septembris 2020, 13:55
Piektītu, par apžavēšanu, ka vajag un es to daru, paturot žāvētavai vaļā durvis. Esmu kritisks par galvu, astes nogriešanu, jo tad kāda te vairs runa par ādas plaisāšanu. Tad jau sanāk, galvenais sižetā ir saglabāt preces izskatu. Bet kā ar gaļas mitruma regulēšanu. Un kāda gan zivs bez galvas un astes. :). Man kurtuve ir nostāk no kameras, tādēļ varu ieturēt ar temperatūru attiecīgo kūpināšanas metodi (karsta, auksta, vidējā), ievērojot zivs biezumu, pēc vajadzības. Filma laba, priekš zvejnieka.
Tu ieliec vienreiz kādu foto vai video ar savu smako, pareizo kūpinātavu un pareizi nokūpinātajām zivīm. Citāti tāda tukša muldēšana no tevis, kā parasti!
26.septembris 2020, 15:37 | links
 
Tur ir par to apzavesanu ...cmuka filmiņa

seedoo, 26.septembris 2020, 13:55

Piektītu, par apžavēšanu, ka vajag un es to daru, paturot žāvētavai vaļā durvis. Esmu kritisks par galvu, astes nogriešanu, jo tad kāda te vairs runa par ādas plaisāšanu. Tad jau sanāk, galvenais sižetā ir saglabāt preces izskatu. Bet kā ar gaļas mitruma regulēšanu. Un kāda gan zivs bez galvas un astes. :). Man kurtuve ir nostāk no kameras, tādēļ varu ieturēt ar temperatūru attiecīgo kūpināšanas metodi (karsta, auksta, vidējā), ievērojot zivs biezumu, pēc vajadzības. Filma laba, priekš zvejnieka.
26.septembris 2020, 14:52 | links
 
Tur ir par to apzavesanu ...cmuka filmiņa
26.septembris 2020, 13:55 | links
 
 
Kkā šitā salikās.

copeetaaja, 26.septembris 2020, 12:14

Es apakšā cenšos salikt biezākās.
26.septembris 2020, 12:27 | links
 

Mazirbē šodien laiks super! Jūra mierīga, neliels krasta vējš, silts. Pirmā bute arī jau spannī!
26.septembris 2020, 12:26 | links
 
Pirms liek uz karsešanu, galvanai apžāvēt lai āda sausa. Darbietilpīgi. Tad ta neplīst un viss Ok.

seedoo, 26.septembris 2020, 12:10

Es kādu brīdi kurinu un turu žāvētavas durvis vaļā. Divi labumi, zivs apžūst un kamera iesilst.
26.septembris 2020, 12:18 | links
 

Kkā šitā salikās.
26.septembris 2020, 12:14 | links
 
Paldies par ieteikumu!;) Neesmu baigais specs,mācos un priecājos par Jūsu ieteikumiem!
26.septembris 2020, 12:14 | links
 
Pirms liek uz karsešanu, galvanai apžāvēt lai āda sausa. Darbietilpīgi. Tad ta neplīst un viss Ok.
26.septembris 2020, 12:10 | links
 
Vakar,tip, tā starpcitu,pieskrējām pie jūras. Šodien jākūpina. Kūpinātava jau kurās. Izmērs vidējs un ciešams. Mazās praktiski nav. Distance vidēja. Laiks feins.

copeetaaja, 26.septembris 2020, 10:56

Ja daudz ikru, tad ieberu vēderā nedaudz Vegetu, lai tie ir vēl smeķīgāki.
26.septembris 2020, 12:05 | links
 
Vakar,tip, tā starpcitu,pieskrējām pie jūras. Šodien jākūpina. Kūpinātava jau kurās. Izmērs vidējs un ciešams. Mazās praktiski nav. Distance vidēja. Laiks feins.

copeetaaja, 26.septembris 2020, 10:56

Negriez tik stipri vēderus vaļā, lai labums kūpinot neiztek. Es taisu nelielu iegriezumu pie galvas vēdera sākumā tā, lai ar pirkstu var ķidas izvilkt ārā. Ja pārplīst žults, tad gan zem ūdens strūklas izskaloju vēdera dobumu. :).
26.septembris 2020, 11:57 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager