Copmaņu knifi

Dalīties par aprīkojuma ,dzinēju ,rīku ,spoļu,intresantu mānekļu,remontu ,izgatavošanu
man viņi tur pastāvīgi dzīvo ziemā, tikai ik pa 3 dienām izlaižu cauri sietam, lai atdalītu beigtos un nomainu ūdeni. kad paliek maz, piepērku svaigos un pieberu klāt. tā kia motilis vienmēr ir "pa rokai" :)
12.februāris 2010, 16:09 | links
 
daddy_i, cik daudz uzpariktes ūdenī motiļus var turēt, jo es viņu tikai izmantoju lai atdalītu sliktos no labajiem un viss?
12.februāris 2010, 16:01 | links
 
to gintsgg
gaļu ieliek spainī, kuram apakšā caurumiņi tārpu diametrā, to visu iekar spainī (lielāka diametra), kurā iekšā skaidas. Visai konstrukcijai jābūt ar jumtiņu, lai lietus uc draņķi nekrīt iekšā. Kaut kas no tvaicējamā sulu iegūšanas aparāta. Vari likt apakšā vēl kādu caurumotu trauku ar ar tavuprāt tārpeļiem labāku gremojamo. Beigās ir savācējtrauks ar skaidiņām. I vsjo. Tārpeļiem ir tendence pa apakšējiem caurumiem urbties uz leju, tad nu sagaidi viņus un pacienā. Kādreiz šādas uzpariktes pielika pie mieta ezerā vai upē, tikai apakša tukša bij un tārpeļi krita ūdenī un sabaroja zivteles.
12.februāris 2010, 15:42 | links
 
jūs toč ar biznesu nodarbojaties vai tā copējat, ka veselu spaini (!) tārpiņu vajag?? es nopērku kastīti, pēc copes ietinu papīrā un paslēpju ledusskapī un mierīgi viņi tur nedēļu nodzīvo :) Motiļiem man ir tāda palstmasas vanniņa ar sietu. uzberu tārpus virsū, dzīvie izlien cauri, beigtie paliek. 2x nedēļā nomainu ūdeni un viss. Kad bija akvārijs -beigtos atdevu zivīm, vispār bezatlikuma tehnoloģija :)
12.februāris 2010, 15:28 | links
 
gintsgg - viss ir ok ar to uzparikti, bet kā jau te vīri teica - galvenais, lai nepaliek mitrs - tobiš - seko līdzi, lai tas spannis stāv vietā, kur lietus nelīst virsū un kur labi vēdinās, citādi pagalam būs. Vāka vietā vienkārši kaut kādu viļņoto loksni vari pārmest pāri un viss.
12.februāris 2010, 14:54 | links
 
āķis, tu ziemā arī viņas uzglabā apses vai alkšņa skaidās?
12.februāris 2010, 08:22 | links
 
Tos caurumus saborē,lai lielās sūdu mušas var salīst uz zaceni un vāks nav tas labākais.Tev pūstot mitrums radīsies liels.Es kannā saberu apses,alkšņa koka skaidas un zaceni pa virsu.Pat vēlā rudenī,ka pa nakti salnas,tad tie salien skaidās,paliek siltāks-lien grauzt tālāk.
11.februāris 2010, 23:02 | links
 
Urmaas , bet es jau ziemā tos kāpurus nedomā audzēt , sākšu pavasarī un līdz rudenim , es jau tikai priekš sevis un kādam draugam iedošu jā vajadzēs , tirgot nedomāju . Vai tad vasarā arī pirmo partiju jāaudzē mušās ? Vasarā it kā mušu pietiek .
11.februāris 2010, 21:26 | links
 
pirmo partiju jāataudzē mušās.savādāk sēdi kaut pats virsū un dēj.ziemā ta mušu navā!!!:)
11.februāris 2010, 20:34 | links
 
Viss jau pareizi,tikai jāuzmana lai tam spainim nepaliek mitras malas(sienas)-Tad tie mazie tārpeļi rāpsies pa malām augšā un noteikti atradīs kādu caurumu kur aizbēgt.
11.februāris 2010, 20:10 | links
 
Paldies , ar barošanu skaidrs , zivis vai gaļu un lai tik vairojās . Varbūt kāds var pastāstīt ko par pašām audzētavām , kādi varianti . Mans variants tāds : ņemšu palstmasas spaini ar vāku , vākā pa vidu izgriežu caurumu un tajā iesēdinu mazu plastmasas spainīti , lielā spaiņa vāku saurbju pilnu ar maziem caurumiņiem lai tiek iekšā gaiss , lielajā spaini apakšā zāģa skaidas , mazajām spainītim apakšā saurbju ar caurumiņiem lai kāpuri caur tiem var krist lejā lielajā spainī , mazā spainīša vākā saurbju ar lielākiem caurumiem lai caur tiem var ielīst mušas , bet netiek klāt putni , tad spainītī zivi vai gaļu un gaidu kāpurus . Varbūt kāds var ieteikt ko labāku , kamēr es vēl nesmu sācis savu uzparikti meistarot .
11.februāris 2010, 20:00 | links
 
Viņus arī sauc par gaļas tārpiem,kad mušas ir sadējušas oliņas,tad nedēļas laikā ir attīstījušies un izauguši tārpi jau derīgi makšķerēšanai.Labāk novietot to audzētavu ēnā,lai saules stari nekaltētu un ēd visu gaļveidīgo!
11.februāris 2010, 07:24 | links
 
Ar zivīm-asakas un zvīņas tik pāri paliks.Sliekas,vardes-visu viņi apamās.
10.februāris 2010, 23:22 | links
 
ja tev ir cūkgaļas āda,veikalā var nopirkt par santīmiem,tad tas būtu tas īstais variants..:)
10.februāris 2010, 23:05 | links
 
Sveiki !
Es jau pamazām saku gatavoties vasaras copei . Esmu nolēmis šovasar pats audzēt baltos tārpus , priekškam jāpērk , jā var pats izaudzēt . Pirms sāku taisīt , gribēju pajautāt , varbūt varat ko ieteikt , varbūt ir kādām labāks variants nekā es esmu to izdomājis . Un vēl , ar ko tos kāpurus lai baro lai lielāki aug , man teica ka jāvāra buljons no kauliem , varbūt kādām ir vēl kāda recepte ? Un cik bieži tie kāpuri ir jābaro ?
Būšu pateicīgs par katru ieteikumu .
10.februāris 2010, 21:31 | links
 
Tā onkulis māca kā jāķer baltās zivis straumē.
8.februāris 2010, 23:20 | links
 
bums;Tā viņi tevi čakarē,mani arī,bet es pārsvarā bez bļitkām
6.februāris 2010, 22:17 | links
 
skaista spēle
6.februāris 2010, 21:50 | links
 
visnotaļ intresants tas džigs izskatās,man jau tā spēle patīk..aakki-gaidu video..
6.februāris 2010, 21:42 | links
 
Drīz būs natūrā-filmēts ar zemūdens kameru,kā uzvedas.
6.februāris 2010, 20:16 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager