Līņi copēs vēl dažas dienas, tas ir līdz 23.augusta plkst. 14:18. Tā ka jāpasteidzas un jāiespringst, ja grīb vēl paspēt kūpiņam saķert :)
14.augusts 2021, 16:17 | links
Apbrīnoju cik daudzi ir dūņas ēduši :D, ka zin ka tā ir dūņu garša.
Davis-Di, 19.jūnijs 2021, 17:00
Sajust dūņu garšu,tas vecīt ir Profu līmenī :)...Tev viss vēl priekšā !:)
snipiens, 19.jūnijs 2021, 17:23
Apbrīnoju cik daudzi ir dūņas ēduši :D, ka zin ka tā ir dūņu garša.
Davis-Di, 19.jūnijs 2021, 17:00
Man pat reiz zutis bija ar tādu dūnu piegaršu ka šausmas. Katra zive ja ir dūnains un smirdīga ūdenstilpne tad zivei būs dūnu piegarša.
Par kūpinājumiem. Man patīk visādi marinetas un kupinātas zives. Gan vienkārša marinade, gan ar sieru un zalumiem. Jo visu laiku ēst tikai vienā marinādē kupinatu zivi apniks. Par medijumu to vajag tikai izmercēt udenī bez visadām piedevām, lai izvilktu asins. Bebrus obligāti vajag mercēt lai samazinātu specifisko smaržu. Pienā izmercets zakis un izsautets kazanā ir vispār super.
swordfish216, 19.jūnijs 2021, 12:43
Nu varbūt kādam aizskāršu sirdi, bet kada vēl dūņu garša. Tas pats ar karpām. Tā viņas garšo un tā ir gaumes lieta. Tas pats ar medījumu. Cilvēki mērcē kaut kādos ūdeņos, pienā, pilina ūdeņraža pārskābi klāt, sodu, pelnus ber. Debilisms. Ja grib prosta zivi bezgaršīgu, tad jāiet uz veikalu, un tas pats par medījumu. Jāpērk liellops vai cūkgaļa un uz priekšu.
Vispretīgāk ir turēt pienā un kārtīgi nenoskalot. Cik skaisti un pretīgi garšo un smaržo piededzis piens. Visu cieņu.
buslis, 19.jūnijs 2021, 10:54
edzuss2 [19.06.21]: Nu nesaprotu kur un kādi līņi ir jāķer, lai viņiem būtu dūņu garša :))Tas pēdējais komentārs protams nebija Tev edzuss, bet tiem, kuriem vajag līni, kurš negaršo pēc līņa. Varbūt ir jāiemācās normāli gatavot ēdiens ar cieņu pret produktiem nevis pašam un citiem ir jāiestāsta, ka tā ir jābūt un jāgaršo,jo citu neko nemāku.
Nekad neko tādu neesmu izjutis. Tas viss nav galvā un iedomās?
edzuss2 [19.06.21]: Nu nesaprotu kur un kādi līņi ir jāķer, lai viņiem būtu dūņu garša :))Nu varbūt kādam aizskāršu sirdi, bet kada vēl dūņu garša. Tas pats ar karpām. Tā viņas garšo un tā ir gaumes lieta. Tas pats ar medījumu. Cilvēki mērcē kaut kādos ūdeņos, pienā, pilina ūdeņraža pārskābi klāt, sodu, pelnus ber. Debilisms. Ja grib prosta zivi bezgaršīgu, tad jāiet uz veikalu, un tas pats par medījumu. Jāpērk liellops vai cūkgaļa un uz priekšu.
Nekad neko tādu neesmu izjutis. Tas viss nav galvā un iedomās?
Vīri un sievas padalās kāds ar liņa recepti, 1 tik ir kūpiņš nebūs aktuāli
survival, 18.jūnijs 2021, 13:40
Es daru pa vienkaršo. Lai nebūtu duņu smakas un piegaršas marinēju sālī ar melniem pipariem uz stundu ledusskapī. Pec stundas izņemt, izskalot ar augsto ūdeni. Pēc tam ņemu foliju, tur biķin olīveļļu lai zivs nelipinas pie follijas. Zivi vēl drusciņ drusciņ sāls, vederā citrona gabaliņu, svaigu timiānu un pētersīļus vai diļļes. Ietinu follijā un 20 minūtēs cepeškrāsnī pie 200 gr. Pēc 20 min. atvērt, pārliecinājamies vai ir gatavs un aiziet...
Ļoti garšīgi sanāk
stonedrider, 19.jūnijs 2021, 08:34
Ketčups dara brīnumus.............
seedoo, 19.jūnijs 2021, 09:58
Vīri un sievas padalās kāds ar liņa recepti, 1 tik ir kūpiņš nebūs aktuāli
survival, 18.jūnijs 2021, 13:40
Es daru pa vienkaršo. Lai nebūtu duņu smakas un piegaršas marinēju sālī ar melniem pipariem uz stundu ledusskapī. Pec stundas izņemt, izskalot ar augsto ūdeni. Pēc tam ņemu foliju, tur biķin olīveļļu lai zivs nelipinas pie follijas. Zivi vēl drusciņ drusciņ sāls, vederā citrona gabaliņu, svaigu timiānu un pētersīļus vai diļļes. Ietinu follijā un 20 minūtēs cepeškrāsnī pie 200 gr. Pēc 20 min. atvērt, pārliecinājamies vai ir gatavs un aiziet...
Ļoti garšīgi sanāk
stonedrider, 19.jūnijs 2021, 08:34
Vienmēr esmu brīnijies: kāpēc cilvēki cenšas ēst līni, ja viņiem nepatīk dūņu garša? Ēdiet karpas un nebūs jāmokās ar mērcēšanu un citiem brīnumiem...
Lauris74, 19.jūnijs 2021, 09:29