leonids [18.09.21]: Pagaidām 3 sīkas.Cik ilgā laikā?
18.septembris 2021, 19:47 | links
EFB [18.09.21]: Vai kāds var padalīties ar info kas šodien notiek ar būti ap mazirbi/jaunciemu ?Kas ir būte ? Ja būtu brūte, saprastu …
Vai ir kāds bijis uz copi Užavas pusē? Kā tur ar butēm?
valis1970, 17.septembris 2021, 14:01
Re kur tu biji ideāls ,uzprasa cilvēks viedokli un tu esi baigais profs.
ugelss, 16.septembris 2021, 18:51
Protams, ka esmu, 20 gadus butes ķeru, nevis kā viens otrs činčiks, kurš neko prātīgu nespēj pateikt, tik mēģina uzkakāt kādam...
daddy_j, 17.septembris 2021, 08:43
Tās tūbītes un mazās stintes ir vislabākā ēsma butēm. Man. Vienmēr nostaigāju gar krastu un salasu ja ir. Uz slieku ir bijuši ļoti labi lomi. Un protams parastā saldētā garnele. Eļļas un brekši, raudas nav priekš manis
JurgisB, 17.septembris 2021, 12:11
Re kur tu biji ideāls ,uzprasa cilvēks viedokli un tu esi baigais profs.
ugelss, 16.septembris 2021, 18:51
Archii [16.09.21]: Starpcitu, visām labā izmēra butēm šogad,kuras esmu noķēris kunģī ir mazas,supertievas zivtiņas,kā vējzivju mazuļi. Stintes?Ir tādas zivis tūbītes, kas garšo butēm. Vienreiz krastā atradu - uz pusēm un uz diviem āķiem. Bija duplets
3 reizes šomēness biju,visas 3 scenārijs vienāds, līdz 19:00 ne copes,tad pāris butes līdz 22:00 un tālāk dodos prom.
daddy_j [16.09.21]: Sveiki... Iesācēja jautajums... Veikalā nopērkamās garneles ir jāvāra vai atsaldē un mauc uz āķa?Re kur tu biji ideāls ,uzprasa cilvēks viedokli un tu esi baigais profs.
Fre, 16.septembris 2021, 12:38
Uz garnelēm (vārītām (sarkanām) un jēlām (pelēkām)) copē tikai galīgi iesācēji...
Profi ņem līdzi reņģi (parasto un ķiplokos), brēču (no Venspils tirgus un CT Rīgā), raudu, breksi, vimbu, dažādus atraktorus (WD40, Hidraulisko eļlu, ..slepeno amisījumu)...
rezultāti atšķiras par reizēm - iesācējiem 3 butes, profiem 5...re kur
Īsti profi ar mikro džigu butes ķer un laiž atpakaļ
buslis, 16.septembris 2021, 17:35
daddy_j [16.09.21]: Sveiki... Iesācēja jautajums... Veikalā nopērkamās garneles ir jāvāra vai atsaldē un mauc uz āķa?Īsti profi ar mikro džigu butes ķer un laiž atpakaļ
Fre, 16.septembris 2021, 12:38
Uz garnelēm (vārītām (sarkanām) un jēlām (pelēkām)) copē tikai galīgi iesācēji...
Profi ņem līdzi reņģi (parasto un ķiplokos), brēču (no Venspils tirgus un CT Rīgā), raudu, breksi, vimbu, dažādus atraktorus (WD40, Hidraulisko eļlu, ..slepeno amisījumu)...
rezultāti atšķiras par reizēm - iesācējiem 3 butes, profiem 5...
Sveiki... Iesācēja jautajums... Veikalā nopērkamās garneles ir jāvāra vai atsaldē un mauc uz āķa?
Fre, 16.septembris 2021, 12:38