RaimisD [27.10.21]: dim [11:41]: Par elektriskajām kūpinātavam - cik esmu redzējis, tajās dūmiem tiek izmantotas koka skaidas.Tas ir pareizi un normālai elektro kūpinātavai ir arī skaidām paredzēta atvilktne. Tas ir mans viedoklis un neapgalvoju, ka pareizais. Šķiet elektrisko tamdēļ arī izvēlās, lai nav jāčakarējās ar dūmiem. Man labai paziņai izbraukuma tirdzniecībai bija tieši tādi kūpinājumu , desiņu, gaļiņas, vistiņu piegādātāji, kas lietoja šķidros dūmus. Cenu deva būtiski labāku ,kā saimniecības, kas kūpina ar malku. Teica, ka zaļumballēs, koncertos, sacīkstēs parasti cilvēki nav iebilduši par ēdiena kvalitāti. Tur galvenais, lai cena lētāka.Jā. Šitais mākslīgais dūms, diemžēl ir modē arī augsta līmeņa restorānos. Esmu bijis klāt un redzējis kā tas darās. Skaidra lieta, ka tad jau labāk musarņikā kūpināt nekā ar E laistīt :)
27.oktobris 2021, 23:32 | links