BAigars [20.11.21]: Veejasuns [9:58]: BAigars [Vakar]: Vot te pajoļi pilns saradās. Tak nav runa par to ēst vai atlaist. Bet par to, ja atlaiž, kā to dara. Ja zivi vēlies atlaist, atlaid maksimāli ātri un saudzīgi, nevis moci. Šo lielo līdaku noteikti lielāka jēga bija apēst pašam, nevis vārnàm.Sveiks, Aigar!Tu, ar savu tekstu, atstāj ļoti sliktu iespaidu par karpiniekiem....
Vai runa ir arī par šo pajoli, kurš te divas dienas nevar mierā likties, lamājas, bet pats mīca pa rokām lielas zives, lai selfijus sataisītu?
Vai šis tomēr būs cits gadījums un šādi var, bet tādi nevar, tavā, objektīvajā redzējumā? :)Vot te tu diezgan dziļās auzās sabrauci.
Pirmkārt, apskaties, kāda ir karpu copes pavada.
Otrkārt, mēs protam zivi izvadīt.
Treškārt, mums ir sačoki, kuru vērtība ir lielāka, kā viss tavs inventàrs kopā ņemot. No saudzējoša materiāla, lieli.
Ceturtkārt, mums ir vannas, matrači, kur zivi noguldīt.
Piektkārt, mēs zivij ik pa pārdesmit sekundēm uzlejam spaini ūdens.
Sestkārt, mums ir antiseptiķi, ar kurām apstrādājam, ne tikai āķa brūci, bet jebkuru zivs traumu.
Septītkārt, mēs fotosesijas laikā zinam ko darīt. Zivi protam turēt saudzīgi, un viss process no ievadīšanas sačokā līdz atlaišanai neaizņem vairāk par 2min.
Tā ka, vecīt, nepareizajiem izdomāji piesieties :)) parasti visi līdaku trofejnieki, forelisti utt karpiniekus pasniedz kā labāko piemēru. Tā ka veiksmi tev, izdomà labāku uzbraucienu! ;)
20.novembris 2021, 12:05 | links