109cm 8.2kg liela dāmīte! Pirmais metrs :))) rižais peto rullē
22.augusts 2022, 19:35 | links
Bebrs [15:14]: Šitā ir forši "nohuminēzēta" :)Varbūt pastāsti kā tu to dari!??nav vimba,kas pati ātri nosprāgst!:D
Humanizēju visas vienādi,pēc iespējas ātrāk vēl sačokā,nekad dzìvai zivij plaķenes rīklē nebāžu!šī vienk iebāza purnu sačoka acī un sāka griezties...
Willy, 21.augusts 2022, 16:02
Bebrs [21.08.22]: Šitā ir forši "nohuminēzēta" :)Varbūt pastāsti kā tu to dari!??nav vimba,kas pati ātri nosprāgst!:D
RaimisD [21.08.22]: Bebrs [10:16]: Es nesaprotu, cik reizes var bildēt vienu un to pašu līdaku ? :DŅemtu Willy laivā kādu čomu, copes biedru, būtu smukas bildes. A tā nākas samierināties ,,klusā daba ar ābolu" stilā :)Galvenais lai ir ko bildēt!Maniem čomiem visiem savas laivas!:) un mana laiva ir vienam!...cope laba.vakarā viena,no rìta trìs un pāris copes!paziņa bij ar čomu,tiem ar pa skaisto!bet CL ne atskaiti ne bildes neliks...
Bebrs [21.08.22]: Es nesaprotu, cik reizes var bildēt vienu un to pašu līdaku ? :DŅemtu Willy laivā kādu čomu, copes biedru, būtu smukas bildes. A tā nākas samierināties ,,klusā daba ar ābolu" stilā :)
Bebrs [21.08.22]: Es nesaprotu, cik reizes var bildēt vienu un to pašu līdaku ? :DKā jau bērnudārzā!;)
Izskatās riktīg lab. grilēt nevar?
Bebrs, 20.augusts 2022, 19:22
Karstiem vakariem pie aliņa var noderēt šāda recepte:
Samaļ līdakau vai žani, ja žani izfilē labi var sagriezt tikai gabaliņos - sāls, pipars, drusku ķiplociņš (ar sali uzmanīgi, jo Latvijā nopērkamais bekons ir pasāļš),
tad masu ietin bekonā un uz 15min cepeškrāsnī.
Davis-Di, 20.augusts 2022, 17:34
Davis-Di [20.08.22]: Ja tu uzspied citronu sulu ēdot tā ir cita lietaGan, gan. Ierīvējot garšvielas, sāli un bišķi citrona sulas pa virsu. Un krāsnī iekšā, nemarinēju iepriekš. Liekot galdā šķēlīti svaiga klāt.