Kādreiz bija lapa hunters.lv, tur bija ideāli un sīki viss process aprakstīts, diemžēl tā beigta. Savam baltkrievam vispirms uzpumpēju 2atm, tad uzkarsēju, lai spiediens ir 4,2- 4,5atm (ne vairāk, piedegs!), noturu 1,5 stundas, slēdzu ārā, kad atdzisis, nolaižu štīmi, un taisu vaļā, viss. Iznāk pa pirmo.
brivkalns, 15.februāris 2024, 11:15
Es daru biku savādāk,bet galvenais jau ir gala iznākums !:)
Uzpumpējot tam pašam ,,baltkrievam: tās 2vas atm.kādas 15mit minūtes pagaidu,lai pārliecinātos,ka vāka blīve tur spiedienu.Pēc tam ar ventiļa palīdzību spiedienu pamazinu līdz 1,1nai atm.Piešķiļu uguni un apmēram pēc 2vām stundām autoklāvā ir 3,9-4,0 atm.=120grādiem.Tad nogriežu gāzi mazāk,tā lai spiediens nekrītas.Zivju konservus tādā režīmā izturu 30mit minūtes,gaļu 45cas.Ugunu nost un lai atdziest.Dziestot viss tur vēl gatavojas.
Vadījos no itā ,,ģaģkas":),kurš smalki visu apstāsta.
https://www.youtube.com/watch?v=oKYnLIOIwFE