Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
No Švāba grāmatas...

“Humans will be able to evolve by harnessing the super-intelligence andextra abilities offered by the machines of the future, by joining with them. Allthis points to the development of a new human species, known in thescience-fiction world as ‘cyborgs’. It doesn’t mean that everyone has tobecome a cyborg. If you are happy with your state as a human then so be it,you can remain as you are. But be warned – just as we humans split from ourchimpanzee cousins years ago, so cyborgs will split from humans. Those whoremain as humans are likely to become a sub-species. They will, effectively,be the chimpanzees of the future.”
10.februāris 2023, 22:00 | links
 
Sākas ...

Amerikāņu uzņēmējs Bils Geitss paredz jaunu pandēmiju pasaulē, kas būs sliktāka par Covid-19. Geitss par to runāja intervijā ar Maiklu Fullilovu, Lowy Institute domnīcas direktoru.Bils Geitss atzīmēja, ka jaunā pandēmija būs "cilvēku izraisīta un smagāka par Covid-19". Viņaprāt, pasaulei jau laikus jābūt gatavai jauniem izaicinājumiem, kā arī "ļoti uzmanīgi jāieklausās viņa padomos un burtiski jās...


Būs piestrādājuši pie vīrusa, no iepriekšējā par maz mira, par maz ierobežoja cilvēci, daudzi uzlika mīksto. Tagad laikam kersies nopietnāk klāt. 28 gads arī ātri tuvojas, ja nesanāks K.Švābam plāns pārveidot pasauli, nabadziņš ļoti pārdzīvos.
10.februāris 2023, 21:53 | links
 
Mister Bī, re, kur speciāli tev: https://youtu.be/2tp0UNcjzl8
10.februāris 2023, 09:12 | links
 
https://www.lai.lv/site/attachments/28/02/2012/CURRICULUM_VITAE_Rublovskis.pdf

Rublovskis ir dīvains tipiņš, savulaik vadīja Saeimas un prezidenta apsardzes dienestu. Tad iepinās politikā, bija Saskaņā, tagad pie šlesera, Saeimā neievēlēja.
9.februāris 2023, 22:53 | links
 
Jūs pazīstat tādu Rublovski? Manuprāt, ja pakausos, viss viņa teiktais "brauc kaut kur" virzienā gar Krievijas politiku.
Diezgan pesimistisks eksperts.
9.februāris 2023, 22:18 | links
 
Nu izskatas ka Kriminajas virzienā krievi ir sākuši masīvu uzbrukumu,pozitīvi tas, ka bez tehnikas

Ruu, 9.februāris 2023, 19:30

pa Ukrainas černozemu šādos apstākļos neiet ne T markas, ne pagaidām neesošie Čelendžeri un Leopardi. neesot tik loti sasalis, bet tā dzelžu esot daudz savilkts.
9.februāris 2023, 22:02 | links
 
Ruu [09.02.23]: Kaut kad arī krieviem apniks bezjēdzīgi mirt
To kad neviens nezin. Ziemas kara beigas jau Somiem arī šie pārrāva frontes līniju vairākās vietās pie mega nocietinājumiem tikai ar brutālu gaļas mašīnu.
9.februāris 2023, 20:31 | links
 
Kaut kad arī krieviem apniks bezjēdzīgi mirt
9.februāris 2023, 20:21 | links
 
Tehnikas žēl.A tā iesauks vēl pusmiljonu.
9.februāris 2023, 19:50 | links
 
Nu izskatas ka Kriminajas virzienā krievi ir sākuši masīvu uzbrukumu,pozitīvi tas, ka bez tehnikas
9.februāris 2023, 19:30 | links
 
Saprotu, ka visi no tā kara jau noguruši. Bet - klausos vakardienas Arestoviča tērgājienu ar Feiginu, un domās sev saku - kaut nu tā būtu taisnība.

https://www.youtube.com/watch?v=ugkNxtE2rTY
9.februāris 2023, 19:07 | links
 
Andreiko.Vispār stāsts jau bija ne par zampoļitu,bet par krievu kara tehniku.Man vispār par zampoļitiem ir savi stāsti un rēķini.Reāli.
9.februāris 2023, 18:55 | links
 
Mazmeita palikabez planšetnieka.Vectēvs hm,kā politkorektāk pateikt,dzimumloceklis.
9.februāris 2023, 18:47 | links
 
Andreiko, zini, kas notika ar Ābelu par vecu aņuku stāstīšanu?? :)

Ieraudzīju uz galda mušu...
Saucu mazmeitai: - avīzi, ātri!!...
Viņa - kam tev vectētiņ avīzi? ņem planšeti!!!
Muša tā ij nesaprata, ar ko tika nosista...

modernus aņukus stāstīt vajag...
9.februāris 2023, 17:16 | links
 
Bjorg, tas pats scenārijs, tikai daudz patiesāks. Zampoļits sēž politnodarbībā, viņa palīgs seržants lasa politlekciju, zaldātiņi skripstina pildspalvas, cītīgi pierakstot. Zampoļitam nāvīgi garlaicīgi, viss notiek, nekā jauna. Viņš tur lineālu rokās, kasa sev muguru un mirst nost no skukas. Pēkšņi viņam priekšā uz galda parādās tarakāns. O, nopriecājās zampoļits, vismaz kāda dzīvība. Viņš pielec kājās, atvēzējas ar lineālu, miegs nost to neradību. Tarakāns, to visu redzēdams, apmetas uz muguras, pavicina ar kājelēm un saka: Nesit mani, mīļais zampoļit! Es izpildīšu jebkuras trīs tavas kvēlākās vēlēšanas! Zampoļits nosviež lineālu un iebrēcas: Lai es tūlīt atrastos kādā dienvidu salā, kur palmas un okeāns!
Ops, zampoļits pēkšņi atrodas dienvidu salā, okeāns klusi šalc pakājē, aiz muguras aug palmas, pilnas banāniem, un met smuku ēnu. Otrā vēlēšanās - lai daudz šnabja būtu un vietējās bābas!
Ops, ap kreisi stāv štābelis ar vodkas kastēm, aiz štābeļa kautrīgi ķiķinot, slēpjas pusplikas morenes.
Hm, ko man uz trešo vēlēšanos sadomāt, pārsteigti domīgs ir zampoļits. Davai - štobi u menja dakuja ģeņeg bilo un ņikuja ņenado bilo ģelaķ!
Ops, un zampoļits atkal atrodas politapmācības klasē, seržants boksterē, zaldātiņi pieraksta, zampoļits ar lineālu kasa sev pakausi.
9.februāris 2023, 16:43 | links
 
Andreiko.Veca padomju anekdote.Zampoļits vienmuļi lasa politinformāciju.Zaldāti izliekas,ka klausās,bet patiesībā guļ.Politinformācija beidzas. Jautājumi ir?Vienam zaldātam ir -biedri major vai krokodīli lido?Kas tu galīgi dumjš?Skolā neesi gājis? Bet ģenerālis teica ka lido.Ā,nū,ē,bet,nu jā vispār jau lido.Tikai ļoti,ļoti zemu.
9.februāris 2023, 15:50 | links
 

Stingeri vispār domāti lidojošiem objektiem...tanks uz viņiem noķaudās :)

Nezinu sīkāk par Avenu, par ko un kā, jāuzticas drošībniekiem... gan jau bilde kopā ar Putinu pēc 24.02.2022. nebūs vienīgais iemesls. Viņš, šķiet tiesājās?
daddy_j, 9.februāris 2023, 08:52[/quote]

Kā, Deidī, tu vēl neesi lasījis? Krievam tak jau lidojošie tanki sen jau kā gatavi. Un rāpojošie migi arī. :)))
9.februāris 2023, 09:13 | links
 
Es arī neticu,ka patreizējā krievijā spētu eksistēt kremlim nelojāli oligarhi.Kaut vai ja paskatamies neseno mistisko pašnāvību vilni kur pēkšņi visi kolektīvi visi vadošajos amatos strādājošie izlēma nomirt,reizēm pat ar visām ģimenēm.Atsauc atmiņā Borisa Pugo pašnāvību 90tos,iešāva sev galvā 2x un nolika pistoli uz tumbočkas pie gultas

Ruu, 9.februāris 2023, 08:50[/quote]

Kārtīgs cilvēks bija, nemētāja visu pa roku galam. :)))
9.februāris 2023, 09:10 | links
 
Par tiem Avena nodokļiem LV varēja desmit stingerus ukraiņiem aizsūtīt, un kādi pieci tanki degtu elles liesmās.

andreiko, 9.februāris 2023, 08:47


Stingeri vispār domāti lidojošiem objektiem...tanks uz viņiem noķaudās :)

Nezinu sīkāk par Avenu, par ko un kā, jāuzticas drošībniekiem... gan jau bilde kopā ar Putinu pēc 24.02.2022. nebūs vienīgais iemesls. Viņš, šķiet tiesājās?
9.februāris 2023, 08:52 | links
 
andreiko [09.02.23]: Par tiem Avena nodokļiem LV varēja desmit stingerus ukraiņiem aizsūtīt, un kādi pieci tanki degtu elles liesmās.
Par palīdzību tīri militāru vispār nav ko satraukties, amerikāņi un briti iedos visu ko vajadzēs
9.februāris 2023, 08:51 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager