Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Jebkurās sacensībās ir svarīga morālā un psiholoģiskā noturība, mūsējiem šodien kaut kas pietrūka, vai tā bija vieta vai iepriekš pieminētais to mēs nezinām.

Bet trešā vieta pasaules čempionātā ir ļoti liels sasniegums mūsu mazajai valstij! Džeki malači!
26.februāris 2023, 20:44 | links
 
 
Metrins [26.02.23]: BAigars [14m]: Metrins [20m]: BAigars [36m]: Lai nebūtu lieku pārpratumu un stulbu pārgudrību (kuras tāpat būs, jo ak tu dieniņās, kāds atkal atļāvies izteikt nepopulāru viedokli) - man liels prieks par Andri, lai arī personīgi nepazīstu, bet medaļa starp 55 Pasaulē labākajiem ir fantastisks sasniegums. Šī gada otrs labākais ledus copmanis pasaulē!!! Latvija lepojas!Cik zeltus tu esi izcīnījis karpu sacensībās?Drīkst jautāt, kāds vispār sakars ar karpu zeltiem? :DD tas, ka es kaut kādas četras reizes sētas mačos esmu piedalījies, izklaides pēc, liek tev no manis prasīt zeltu PČ? :D starpcitu, divās no 4 reizēm biju trijniekā, ja tev no tā labāk paliek :))Tikai vēlējos painteresēties, zinot, ka esi pārliecināts karpinieks un piedalījies sacensībās (protams ne jau PČ), cik reizes esi izcīnījis zeltu! Sētas mačos pie zelta varētu būt tikt pat vieglāk kā PČ, jā asinīs nav zaudētāja gēns ...:)
Ar karpām man sakars tik pat cik tev ar intelektu. Pāris gadus hobija līmenī esmu ķēris un dažos mačos ar paziņām nostartējis.
Es kaut kur teicu, ka man ir uzvarētāja gēns? Esmu latvietis. Man ir dīvāna eksperta gēns.
26.februāris 2023, 20:37 | links
 
BAigars [26.02.23]: Metrins [20m]: BAigars [36m]: Lai nebūtu lieku pārpratumu un stulbu pārgudrību (kuras tāpat būs, jo ak tu dieniņās, kāds atkal atļāvies izteikt nepopulāru viedokli) - man liels prieks par Andri, lai arī personīgi nepazīstu, bet medaļa starp 55 Pasaulē labākajiem ir fantastisks sasniegums. Šī gada otrs labākais ledus copmanis pasaulē!!! Latvija lepojas!Cik zeltus tu esi izcīnījis karpu sacensībās?Drīkst jautāt, kāds vispār sakars ar karpu zeltiem? :DD tas, ka es kaut kādas četras reizes sētas mačos esmu piedalījies, izklaides pēc, liek tev no manis prasīt zeltu PČ? :D starpcitu, divās no 4 reizēm biju trijniekā, ja tev no tā labāk paliek :))
Tikai vēlējos painteresēties, zinot, ka esi pārliecināts karpinieks un piedalījies sacensībās (protams ne jau PČ), cik reizes esi izcīnījis zeltu! Sētas mačos pie zelta varētu būt tikt pat vieglāk kā PČ, jā asinīs nav zaudētāja gēns ...:)
26.februāris 2023, 20:31 | links
 
Metrins [26.02.23]: BAigars [36m]: Lai nebūtu lieku pārpratumu un stulbu pārgudrību (kuras tāpat būs, jo ak tu dieniņās, kāds atkal atļāvies izteikt nepopulāru viedokli) - man liels prieks par Andri, lai arī personīgi nepazīstu, bet medaļa starp 55 Pasaulē labākajiem ir fantastisks sasniegums. Šī gada otrs labākais ledus copmanis pasaulē!!! Latvija lepojas!Cik zeltus tu esi izcīnījis karpu sacensībās?
Drīkst jautāt, kāds vispār sakars ar karpu zeltiem? :DD tas, ka es kaut kādas četras reizes sētas mačos esmu piedalījies, izklaides pēc, liek tev no manis prasīt zeltu PČ? :D starpcitu, divās no 4 reizēm biju trijniekā, ja tev no tā labāk paliek :))
26.februāris 2023, 20:20 | links
 
Metrins [26.02.23]: BAigars [31m]: Lai nebūtu lieku pārpratumu un stulbu pārgudrību (kuras tāpat būs, jo ak tu dieniņās, kāds atkal atļāvies izteikt nepopulāru viedokli) - man liels prieks par Andri, lai arī personīgi nepazīstu, bet medaļa starp 55 Pasaulē labākajiem ir fantastisks sasniegums. Šī gada otrs labākais ledus copmanis pasaulē!!! Latvija lepojas!Cik zeltus tu esi izcīnījis karpu sacensībās?
Vot tu vecīt dod līmeni.
Ja hokeja izlase nospēlē dirsā, kāds pasaka, ka viņi nemāk spēlēt, bet vēl cits komentētājam pasaka, lai iet un nospēlē labāk, tas tavuprāt ir adekvāti? :DDD
26.februāris 2023, 20:16 | links
 
BAigars [26.02.23]: Lai nebūtu lieku pārpratumu un stulbu pārgudrību (kuras tāpat būs, jo ak tu dieniņās, kāds atkal atļāvies izteikt nepopulāru viedokli) - man liels prieks par Andri, lai arī personīgi nepazīstu, bet medaļa starp 55 Pasaulē labākajiem ir fantastisks sasniegums. Šī gada otrs labākais ledus copmanis pasaulē!!! Latvija lepojas!
Cik zeltus tu esi izcīnījis karpu sacensībās?
26.februāris 2023, 20:06 | links
 
Visu cieņu džekiem un apsveicu ar augsto trešo vietu. Protams, gribējās pirmo, bet nožēlot nav ko.
Nezinu nianses, bet paklausoties dažus smaidīgā Krišjāņa strīmiņus, liekas tur ir jāiegulda baigais darbs. Un galu galā cope ir tāda lieta..
Kā komanda izcīnija trešo vietu un malači!
26.februāris 2023, 20:03 | links
 
BAigars [26.02.23]: Lai nebūtu lieku pārpratumu un stulbu pārgudrību (kuras tāpat būs, jo ak tu dieniņās, kāds atkal atļāvies izteikt nepopulāru viedokli) - man liels prieks par Andri, lai arī personīgi nepazīstu, bet medaļa starp 55 Pasaulē labākajiem ir fantastisks sasniegums. Šī gada otrs labākais ledus copmanis pasaulē!!! Latvija lepojas!
Viedokļus tu vari izteikt līdz vēmienam, tikai jautājums, cik tie ir pareizi.
Un ja cilvēku nepiekrīt tavam viedoklim, tad tā nav "stulba pārgudrība", bet pilnīgi normāla parādība, jo tu neesi nekāds absolūtās patiesības nesējs. Padomā par to!
26.februāris 2023, 19:58 | links
 
Lai nebūtu lieku pārpratumu un stulbu pārgudrību (kuras tāpat būs, jo ak tu dieniņās, kāds atkal atļāvies izteikt nepopulāru viedokli) - man liels prieks par Andri, lai arī personīgi nepazīstu, bet medaļa starp 55 Pasaulē labākajiem ir fantastisks sasniegums. Šī gada otrs labākais ledus copmanis pasaulē!!! Latvija lepojas!
26.februāris 2023, 19:43 | links
 
Kā vienmēr uzrodas ambālīši.. :))
Otrā vieta individuāli ir super. Bet vakar bija pirmā ar atrāvienu..
Vakar bija komandai pirmā ar MILZĪGU atrāvienu, šodien trešā.
Bet ko nu tu latvietim pārmetīsi, zaudētāju gēns mums tik ļoti iesakņojies, cik krievam uzvarētāju gēns.
Labi, ka ir sporta veidi, kuros uzrodas pa kādam trenerim, kas jaunajiem “sit ārā” šo priecāšanos par skaistajiem zaudējumiem.
26.februāris 2023, 19:39 | links
 
Un otrā individuāli, vienk ārprāts. Otrs rumiņš. Aigar, vari šņukstēt.
26.februāris 2023, 19:33 | links
 
Pareiz ir Aigar, ja praktiski visos sportos mums zeltu birums, un litrabolā ar atrāvienu, tāds nieks vien 3. vieta. Paceļam rumiņu.
:)
26.februāris 2023, 19:31 | links
 
 
 
Kā to ņem.. varam kā īsteni latvieši priecāties mūžīgi par skaistiem zaudējumiem. Bet nu šim vairāk būtu jābūt pārdzīvojumam par neizmantoto pasakaino iespēju izcīnīt zeltu 2h brauciena attālumā no Rīgas, nekā priecāties par bronzu.. Trūkst mums tas “competitive” gēns, diemžēl.
Bet nu vīri, protams, malači, labāk kā Lietuvā jau ir :)
26.februāris 2023, 19:10 | links
 
Laikam 3, varbūt pat 2 individuāli. Zvērs.
26.februāris 2023, 16:49 | links
 
usis [26.02.23]: 3
nu pjedestāls vienalga ir cienījami! malači!
26.februāris 2023, 16:43 | links
 
3
26.februāris 2023, 16:34 | links
 
svens76 [26.02.23]: jūtu kad mūsējie izcels zeltu vortsjārvā, tāda intuīcija šorīt pamostoties:)
bet nu ar 17m/s visnotaļ jautri ies ar kaķa ūsas izmēra diegiem:)
26.februāris 2023, 11:23 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager