Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
l200 tu ir pimpis es, te rakstu palagus un neatbildi.. /image/
Tik garu hujņu uzrakstiji pusdienām, smadzeņu sazvērestība..
5.maijs 2023, 04:39 | links
 
pusdienlaiks [04.05.23]: L200 [Vakar]: Es jau to saprotu. Nav jau runa par valsts bruņojumu de facto kā tādu. Runa ir par šitām parādēm un krāna staipīšanu. Zini kas ir sūdīgākais pretinieks? Tas kurš nezina ka tev mačete biksēs ir iebāzta.Tādu jēdzienu kā "atturēšanas politika" esi dzirdējis?
Jā esmu, bet šis jau nav tas, par ko tu runā, šis ir pasākums lumpeņiem, kuri vakarpusē pielej seju skatoties pasākumu pa vienīgajiem 3 televīzijas kanāliem. :)

Nu toč 1:1 kā vate. Dzīvo pagātnē un iedomātās ilūzijās.

Un toč, braucot šodien maršrutā cēsis stalbe mani pārņēma drusku riebums pret tiem, kuri nesaprot, ka pietaupot šo pompozo regulāro māžošanos pašsaremontētos vismaz pāris kilometri no šīs parodijas ar nosaukumu "valsts nozīmes autoceļš".

Bet tipiskajai prievītei braucot 20 gadīgā passātā, kuram tehniskā apskate katru gadu arī ir notikums, kuru obligāti jānosvin, šis nebūs saprotams nekad. Tas ir redzams komentāros gan šeit, gan feisbukā, gan valsts sponsorētajās tv pārraidēs. Mums ir citas prioritātes dzīvē. :)
5.maijs 2023, 04:14 | links
 
Šonakt neredzētas salnas nevar saprast, kas neļauj gulēt. Siltumnīcā, lai nenosalst divi tomāt stadi utt. Tak nē.. alus akcija beigusies, ķeros pie plauktiem un pagaršoju un dikti gards.. Nekad es nav izgaršojis henesiju un nesapratu par ko tāda cena. Šodien ņamma.. hm.. atslēgas vārds, laikam rīts gudrāks par vakar.. ņjamma :D
5.maijs 2023, 03:50 | links
 
Tas bija domāts L200 par parādes redzējumu. Nekā personīg. Dzīve šķautnaina. :)
5.maijs 2023, 01:29 | links
 
Nu jau esmu mazliet dziļākā transā iegājis un atausa ļoti sena pagātne no padumjo laiku beigām. Un šeit redzu kopsakarību tava redzējumā par militāro parādi ačgarno redzējumu, interpretāciju un līdzību ar savu pagātni..
Kā zinam tajā laikā visi pagalma bērni dzīvojam kopā lielāki un mazāki. Un vienai meitenei mājās bija video kasetes ar porņiku ko vecāki bija iznomājuši. Paliels bariņš iekšā dzīvoklī salīduši un tagad lūrēs. Mazāko mani (4-5g.) aizsūta uz virtuvi lūrēt pa logu vai nenāk vecāki. Es savu misiju izpildījis un laiks pienācis vērot porņik arī man. Man toreiz tas nelikās diezko saprotami. Un teicu, kāpēc ta sieviete tik stipri sten, sāp!? Kāpēc viņš dara viņai pāri..
Tā lūk.. :))
5.maijs 2023, 01:26 | links
 
Plus vēl, bieži aizdomājos par zemessargiem. Reklāma, iepazīt nozari.
Gluži kā ķīpsalā makškerlietu izstāde.. un Erots.. rrr
4.maijs 2023, 23:53 | links
 
L200 [04.05.23]: Tā problēma ir galvā un postpadomju tradīcijās. Īstam postpadomju proletariātam vajag ieslēgt jūsmiņu, kāds tur tanks vai smuka bise tagad nolikta uz pakāpiena vai kā tur kāds kādam varbut pēc pavēles ir gatavs kājā kost. Kaut gan esmu dzimis psrs un uzaudzis 90tajos, man tas ir kaut kas tāls un nesaprotams. Nekad nesapratīšu kā var fanot par šitādiem pasākumiem. Es gribu dzīvot valstī kurā nevis rāda militāro tehniku, kā tas ir iecienīts kaut kādās banānrepublikas kā krievija un Zkoreja, bet gan valstī, kurā ar to viss ir kārtībā un kurā cilvēki rada kopproduktu un saprot kas ir valsts nauda un kur kā to tērēt pareizi. Un tā tehnika lai stāv tumšajā angārā, ta nekur nepazudīs. Par to ir stāsts.
Tev ir tipiska citādā aizlieguma domāšana. Tā, kā esmu smags nacionālists,ex jaunsargs, mednieks. Notikumi Ukrainā, šādā pasākumā lieliski var iepazīt militāro tehniku kāda mums ir un ko tā spēj. Šādas demonstrācijas ir laikam arī pašā Ādažu bāzē, kad ir atverto durvju diena.
Puika pēc utānijas iebrukuma Ukrainā bieži jautāja parilitāro tehniku kāda mums ir. Parādīju, puikam skaidrāks paliek, mēs esam Nato.
Šādas parādes pa reģioniem tuvina valsts kopīguma sajūtu, nevis viss Rīgā.
Nebūtu mums tādi kaimiņi nebūtu arī nepieciešams pēc šādām parādēm.
Konkrēti man ar nav saprotamas daudzas citas lietas, skatīties hokejus, rallijus, driftus, dragreisus utt. Aizliegt! :D
4.maijs 2023, 23:50 | links
 
L200 [04.05.23]: Es jau to saprotu. Nav jau runa par valsts bruņojumu de facto kā tādu. Runa ir par šitām parādēm un krāna staipīšanu. Zini kas ir sūdīgākais pretinieks? Tas kurš nezina ka tev mačete biksēs ir iebāzta.
Tādu jēdzienu kā "atturēšanas politika" esi dzirdējis?
4.maijs 2023, 23:42 | links
 
L200 Fb ir konts? Es tav tekstu redzu šadi, kā šajā video. Notis itkā tās pašas, bet nospēlē citād :))
https://www.facebook.com/reel/184791791081081?s=chYV2B&fs=e
4.maijs 2023, 23:32 | links
 
Tā problēma ir galvā un postpadomju tradīcijās. Īstam postpadomju proletariātam vajag ieslēgt jūsmiņu, kāds tur tanks vai smuka bise tagad nolikta uz pakāpiena vai kā tur kāds kādam varbut pēc pavēles ir gatavs kājā kost. Kaut gan esmu dzimis psrs un uzaudzis 90tajos, man tas ir kaut kas tāls un nesaprotams. Nekad nesapratīšu kā var fanot par šitādiem pasākumiem. Es gribu dzīvot valstī kurā nevis rāda militāro tehniku, kā tas ir iecienīts kaut kādās banānrepublikas kā krievija un Zkoreja, bet gan valstī, kurā ar to viss ir kārtībā un kurā cilvēki rada kopproduktu un saprot kas ir valsts nauda un kur kā to tērēt pareizi. Un tā tehnika lai stāv tumšajā angārā, ta nekur nepazudīs. Par to ir stāsts.
4.maijs 2023, 23:19 | links
 
Pirmo atkāpi nekomentēšu, tur pamaz aliņu esmu izdzēris.
Par copi un Alūksnes ezeru aizbrauktu jau rīt ar puikām, ja zināt kur toč noķeršu zivi. Alūksnes ezeru tik labi nepārzinu un cik ir būts viņš ir mainīgs, atbrauc mājās ar zivīm un bez. Biežāk bez..
4.maijs 2023, 23:11 | links
 
Interesanti ka tu mjunior to gaisa gabalu dzenies uz Alūksni lai aplūkotu kaut kādus sūdus, kas tika nopirkti, tika atvesti un tiks atpakaļ aizvesti uz tumšu angāru par tavu naudu. Pa to pašu "ātrgaitas šoseju", uz kuras ik pa laikam stāv menti un nokāš tev 80 eiro par +20 :)

Jautājums ir tāds. Kāpec neaizbraukt uz Alūksni, neaiziet uz pajumti noēst karbonādi ar jumtiņu, pēc tam paņemt elektrolaivu nomā un aizvest bērnus paķert ruduļus?

Atbilde ir tas taču ir dārgi! :)
4.maijs 2023, 23:02 | links
 
Pilnmēness un alus laikam labākā kombinācija. Dikti gards un jāver vēl.. Jūtu drīz parvērtīšos no amatiera uz profesionāli gluži kā vilkatis.. auuu :))
4.maijs 2023, 22:55 | links
 
Louis [04.05.23]: Viss ir pavisam vienkārši. Ir jāsaprot, ka jaunā paaudze neaug ar aizvainojumu un bailēm, kuras ir balstītas uz to, kā mēs uzaugām. Plus jaunā paaudze sāk apzināties, ka nejau ieroči nodrošinās stabilitāti valstī. Tā ir tāda tēma ko šeit daudziem 40 50gadnieku krīzes māktiem prievītēm un vateņiem nesaprast. Tur ir cita domāšana, cits stāsts. Tāpec miers ar jums un beidzat cepties. Jums viņus nesaprast un tas arī ir ļoti labi. Nedod dieva vēl savu bērnu audzināt ar domu ka tanks ir rīks, kas nes kaut ko pozitīvu

L200, 4.maijs 2023, 22:22

Kāpēc ar aizvainojumu?! Ar cieņu pret senčiem un sapratni pret to, kas ir noticis.
Tas ir pizģets, sludināt, ka mēs esam aizvainoti..nē, mēs cienām cietušos, mēs neaizmirstam to, ko viņi ir piedzīvojuši, mēs novērtējam to, ko viņi darīja, viņu drosmi. Tās runas par aizvainojumiem ir pilnīgas vates sēklas. Viņi grib, lai aizmirstam un dzīvojam tālāk. Tas ir spļāviens sejā senčiem.
Paskaties kritiski. Īstā vate tieši šo kā negudri pielūdz. Un turpinās to darīt ja viņiem ļaus. Un nejau sīkkrieveļi tur gāja pie betona ziceles pielūgt trikoloru. Bet gan tieši sirmie naftlīna cienītāji
4.maijs 2023, 22:45 | links
 
mjuniorss [04.05.23]: Piekrītu, man ar agrāk vēstures grāmatas bija kā pasaku tēli, tālu, nereāli, muļķīgi.. tagad 21.gs. citi laiki.
Ukrainas karš pārāda nekas nav mainījies un vēsture ir tagadne, nekur civilizācija tālāk nav tikusi.
Nu jā. Tā kā divi bomži pie miskastes par tukšo taru cīnās. Un ja stička ir ievilkusies līdz nākamās dienas vakaram, viens vai otrs iet pie muižkunga diedelēt tikko no svaiga bērza galotnes izdrāztu rungu. :)
4.maijs 2023, 22:43 | links
 
Viss ir pavisam vienkārši. Ir jāsaprot, ka jaunā paaudze neaug ar aizvainojumu un bailēm, kuras ir balstītas uz to, kā mēs uzaugām. Plus jaunā paaudze sāk apzināties, ka nejau ieroči nodrošinās stabilitāti valstī. Tā ir tāda tēma ko šeit daudziem 40 50gadnieku krīzes māktiem prievītēm un vateņiem nesaprast. Tur ir cita domāšana, cits stāsts. Tāpec miers ar jums un beidzat cepties. Jums viņus nesaprast un tas arī ir ļoti labi. Nedod dieva vēl savu bērnu audzināt ar domu ka tanks ir rīks, kas nes kaut ko pozitīvu

L200, 4.maijs 2023, 22:22


Kāpēc ar aizvainojumu?! Ar cieņu pret senčiem un sapratni pret to, kas ir noticis.
Tas ir pizģets, sludināt, ka mēs esam aizvainoti..nē, mēs cienām cietušos, mēs neaizmirstam to, ko viņi ir piedzīvojuši, mēs novērtējam to, ko viņi darīja, viņu drosmi. Tās runas par aizvainojumiem ir pilnīgas vates sēklas. Viņi grib, lai aizmirstam un dzīvojam tālāk. Tas ir spļāviens sejā senčiem.
4.maijs 2023, 22:40 | links
 
Piekrītu, man ar agrāk vēstures grāmatas bija kā pasaku tēli, tālu, nereāli, muļķīgi.. tagad 21.gs. citi laiki.
Ukrainas karš pārāda nekas nav mainījies un vēsture ir tagadne, nekur civilizācija tālāk nav tikusi.
4.maijs 2023, 22:39 | links
 
Es jau to saprotu. Nav jau runa par valsts bruņojumu de facto kā tādu. Runa ir par šitām parādēm un krāna staipīšanu. Zini kas ir sūdīgākais pretinieks? Tas kurš nezina ka tev mačete biksēs ir iebāzta.
4.maijs 2023, 22:39 | links
 
Līdz ~ 30 gadiem ar biju pārliecināts pacifists, bet Krievijas uzbrukumus Gruzijai sāka šķobīt manu pārliecību. Sapratu ka neintrāls un pacifistiski noskaņots vari būt tikai uz savas privātās planētas, kur tuvākie kaimiņi miljoniem gaismas gadu attālumā. Uz Zemes pagrūti būt pacifistam reālistam, pietiek atskatīties vēsturē. Kāda būtu pašlaik Somija ja 1939.gadā tā būtu mīksta pacifistiska valsts, kura uzreiz paceltu ķepiņas utaino pārspēka priekšā? Tā klūtu par kārtējo padomijas republiku vai vispār maksimums raškas apgabalu, tiktu izvarota, izlaupīta, pārkrievota un pašlaik cīnītos ar tiem pašiem pagātnes rēgiem kā mēs. Ļoti ceru ka mūsu jauniešiem nekad nenāksies dzīviem sadegt tankos vai palikt bez kājām, bet labāk ja laikus esi visam gatavs.
4.maijs 2023, 22:35 | links
 
Karš ir miers!
Uz šo izrādi ir kāds bijis?
https://fb.watch/kiwrdUKGJ2/
4.maijs 2023, 22:29 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager