Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Davis-Di [12.jan]: vai tad es prasīju demonstrāciju? man baigi neko tālu uz priekšu nepatīk plānot, bieži spontānas idejas patīk:)

svens76, 12.janvāris 2024, 23:01

Tu neprasīji, bet tava skepse par bioloģisku audzētu produkciju, kā ārstam nepienākas.
Sorry negribu uzdirst, bet tava sieva to varētu labāk saprast kā tu kas grieza un skrūvēja kaulus ar saitēm!
Es tev piedāvāju tikai demonstrāciju ar starpību ... man atmiņa laba mēģināšu atgādināt rudenī, tas gan sasodīti aizņemts laiks.
Dāvi, es nedzīvoju pēc kaut kādiem standartiem. saku ko domāju, tāpēc daudziem nepatīku:) bet man tas laikam maz interesē. visiem labs nebūsi:)
12.janvāris 2024, 23:14 | links
 
usis [12.jan]: Sven, uz Maldivām derētu ietest hepatitu a, b un vedertīfa poti, jeb tas pārspīlēti?
es teiksim nekad neko tādu neesmu darījis, tā katra pārliecība
12.janvāris 2024, 23:12 | links
 
Abavnieks [12.jan]: Labs pasākums sanāktu :D. Es tak kaut kad prasīju,kur varēs nogaršot un tā arī nesapratu kur. A pa gadatirgiem sanāk būt diezgan. Dāvim būs vien jāklāj arbūzu galds
Jā,es arī par!:)...kurš biotoleti organizēs!?:DD
12.janvāris 2024, 23:12 | links
 
Willy [12.jan]: Davis-Di [21m]: Davis-Di [9m]: un vispār tā eko šmeko utt. tāda modes lieta

svens76, 12.janvāris 2024, 22:15

Svens, ja gribi uz arbūziem, melonēm es tev varu nodemonstrēt ko nozīmē bioloģiski audzēts un kas nav un kas ir daļēji.
Tici man vienkārši apdirsīsies par starpību!

Un jā melones vairs neaudzēsim pārdošanai, jo bioloģiski audzējot nevaram nodrošināt loģistiku un klienta laiku līdz ēšanai. Par smaržu pat nekomentēšu!

Drusku esot tai sfērā, var redzēt arī kuri krāpjas un kuri nē, atpazīsi gan tomātus, gan zemenes...no arbuziem un melonēm apdirsīsies jebkurš, jo tā vnk notiek kad tās saēdās:)

svens76, 12.janvāris 2024, 22:36

Svens es nopietni!
Tā starpība ir nenormāla īstenībā.
Cilvēki vienkārši pie mums neapzinās, ko tas nozīmē un cik daudz ir ķīmijas vienam un otram tā nav.
Saku godīgi noliksi augļus vai ogas blakus ar vienādu cenu, tad bioloģiski audzētu neviens neizvēlēsies, jo pircējs pirmais izvēlas ar acīm, bioloģiskais var konkurēt, ja ir ātra loģistika un ja klientūra saprot ko tas nozīmē.
Tas ka bioloģiski audzēta melone vai arbūzs, pat neatgriezts tev visu virtuvi piepildīs ar smaržu, to zina kas ir tādu pirkuši, nopērc rimi arbūzu vai meloni, tam pat garša nav izteikta, kur nu vēl smarža?
Par zemenēm Rīgā pat nerunāšu, iepriekšējā dienā vāktas bioloģiskas zemenes vakarā būs pļeckā, bet Rīgā tirgo smukas, stingras, bez smaržas un gandrīz bez garšās ... bet kā bio ...
Spriediet paši..., tik man nediršiet.Man jau liekas,ka daudzi ir aizrijušies ar lielveikalu labumiem un sāk saprast kas ir kas!paņem mahimas dilli!vai savu izstìdzējušu zem ceriņkrūma!:)mazs man dārziņš!:(...uzgriez saplaisājušu tomātu no siltumnīcas vai veikala "skaistuli"...un protams nav nekā labāka par zivi kura dienā vēl peldēja,bet vakarā jau smaržo uz pannas...karpiņu svaigu uz zsv.uzkūpināju!tāda manta!!!:)
Savs ir savs. Tur šaubu nav.
12.janvāris 2024, 23:11 | links
 
vai tad es prasīju demonstrāciju? man baigi neko tālu uz priekšu nepatīk plānot, bieži spontānas idejas patīk:)

svens76, 12.janvāris 2024, 23:01


Tu neprasīji, bet tava skepse par bioloģisku audzētu produkciju, kā ārstam nepienākas.
Sorry negribu uzdirst, bet tava sieva to varētu labāk saprast kā tu kas grieza un skrūvēja kaulus ar saitēm!
Es tev piedāvāju tikai demonstrāciju ar starpību ... man atmiņa laba mēģināšu atgādināt rudenī, tas gan sasodīti aizņemts laiks.
12.janvāris 2024, 23:10 | links
 
Sven, uz Maldivām derētu ietest hepatitu a, b un vedertīfa poti, jeb tas pārspīlēti?
12.janvāris 2024, 23:08 | links
 
Davis-Di [12.jan]: Davis-Di [9m]: un vispār tā eko šmeko utt. tāda modes lieta

svens76, 12.janvāris 2024, 22:15

Svens, ja gribi uz arbūziem, melonēm es tev varu nodemonstrēt ko nozīmē bioloģiski audzēts un kas nav un kas ir daļēji.
Tici man vienkārši apdirsīsies par starpību!

Un jā melones vairs neaudzēsim pārdošanai, jo bioloģiski audzējot nevaram nodrošināt loģistiku un klienta laiku līdz ēšanai. Par smaržu pat nekomentēšu!

Drusku esot tai sfērā, var redzēt arī kuri krāpjas un kuri nē, atpazīsi gan tomātus, gan zemenes...no arbuziem un melonēm apdirsīsies jebkurš, jo tā vnk notiek kad tās saēdās:)

svens76, 12.janvāris 2024, 22:36

Svens es nopietni!
Tā starpība ir nenormāla īstenībā.
Cilvēki vienkārši pie mums neapzinās, ko tas nozīmē un cik daudz ir ķīmijas vienam un otram tā nav.
Saku godīgi noliksi augļus vai ogas blakus ar vienādu cenu, tad bioloģiski audzētu neviens neizvēlēsies, jo pircējs pirmais izvēlas ar acīm, bioloģiskais var konkurēt, ja ir ātra loģistika un ja klientūra saprot ko tas nozīmē.
Tas ka bioloģiski audzēta melone vai arbūzs, pat neatgriezts tev visu virtuvi piepildīs ar smaržu, to zina kas ir tādu pirkuši, nopērc rimi arbūzu vai meloni, tam pat garša nav izteikta, kur nu vēl smarža?
Par zemenēm Rīgā pat nerunāšu, iepriekšējā dienā vāktas bioloģiskas zemenes vakarā būs pļeckā, bet Rīgā tirgo smukas, stingras, bez smaržas un gandrīz bez garšās ... bet kā bio ...
Spriediet paši..., tik man nediršiet.
Man jau liekas,ka daudzi ir aizrijušies ar lielveikalu labumiem un sāk saprast kas ir kas!paņem mahimas dilli!vai savu izstìdzējušu zem ceriņkrūma!:)mazs man dārziņš!:(...uzgriez saplaisājušu tomātu no siltumnīcas vai veikala "skaistuli"...un protams nav nekā labāka par zivi kura dienā vēl peldēja,bet vakarā jau smaržo uz pannas...karpiņu svaigu uz zsv.uzkūpināju!tāda manta!!!:)
12.janvāris 2024, 23:08 | links
 
Labs pasākums sanāktu :D. Es tak kaut kad prasīju,kur varēs nogaršot un tā arī nesapratu kur. A pa gadatirgiem sanāk būt diezgan. Dāvim būs vien jāklāj arbūzu galds
12.janvāris 2024, 23:07 | links
 
usis [12.jan]: Dāvi, nu viss vienkārši, rudenī pasaki, tipa 5 sept būšu ar piekabi x vietā, piesakas uz melonem, arbūziem, sabrauksim izpirksim i atzimes saliksim.
ja nebūšu copē, tad arī piebraukšu:)
12.janvāris 2024, 23:06 | links
 
Dāvi, nu viss vienkārši, rudenī pasaki, tipa 5 sept būšu ar piekabi x vietā, piesakas uz melonem, arbūziem, sabrauksim izpirksim i atzimes saliksim.
12.janvāris 2024, 23:02 | links
 
Davis-Di [12.jan]: es tik to, ka katram jādzīvo pēc savas pārliecības, neko nenožēlojot

svens76, 12.janvāris 2024, 22:51

Tad tev rudenī vajag demonstrāciju vai nē? Neatbalstu tukšu iršanu.
vai tad es prasīju demonstrāciju? man baigi neko tālu uz priekšu nepatīk plānot, bieži spontānas idejas patīk:)
12.janvāris 2024, 23:01 | links
 
es tik to, ka katram jādzīvo pēc savas pārliecības, neko nenožēlojot

svens76, 12.janvāris 2024, 22:51


Tad tev rudenī vajag demonstrāciju vai nē? Neatbalstu tukšu iršanu.
12.janvāris 2024, 22:59 | links
 
Kāpēc nav regulāra? Vienkārši vajag labas saldētavas un lielu ledusskapi, ātri sasaldēta zemā temperatūrā gaļa savu kvalitāti nezaudē.
zaraza, 12.janvāris 2024, 22:44


Tur ir cita problēma un stāsts. Saldētavas un noliktavas saldētavas vietas ir aizņemtas ar cidonijām un pat arbūzu sukāžu sagatavēm.
Nevienu līdaku rudenī nepaņēmām ar puiku, jo uzreiz gatavot negribējām un saldētavās nav vietas :D
Tagad varu paņemt, bet manā pusē tagad nav kas tirgo teļu, liellopu ...
Cūkgaļa man nav veselīga, jo iedzimta problēma ar cukuru un holesterīnu...

Un to pašu teļu vai lielopu ņemšu tik no pazīstamajiem, ne no kautuvēm, gaļa ir jānostādina kaut tai pašā pirtī, tur ir sava fiška.
12.janvāris 2024, 22:57 | links
 
Davis-Di [12.jan]: Davis-Di [9m]: un vispār tā eko šmeko utt. tāda modes lieta

svens76, 12.janvāris 2024, 22:15

Svens, ja gribi uz arbūziem, melonēm es tev varu nodemonstrēt ko nozīmē bioloģiski audzēts un kas nav un kas ir daļēji.
Tici man vienkārši apdirsīsies par starpību!

Un jā melones vairs neaudzēsim pārdošanai, jo bioloģiski audzējot nevaram nodrošināt loģistiku un klienta laiku līdz ēšanai. Par smaržu pat nekomentēšu!

Drusku esot tai sfērā, var redzēt arī kuri krāpjas un kuri nē, atpazīsi gan tomātus, gan zemenes...no arbuziem un melonēm apdirsīsies jebkurš, jo tā vnk notiek kad tās saēdās:)

svens76, 12.janvāris 2024, 22:36

Svens es nopietni!
Tā starpība ir nenormāla īstenībā.
Cilvēki vienkārši pie mums neapzinās, ko tas nozīmē un cik daudz ir ķīmijas vienam un otram tā nav.
Saku godīgi noliksi augļus vai ogas blakus ar vienādu cenu, tad bioloģiski audzētu neviens neizvēlēsies, jo pircējs pirmais izvēlas ar acīm, bioloģiskais var konkurēt, ja ir ātra loģistika un ja klientūra saprot ko tas nozīmē.
Tas ka bioloģiski audzēta melone vai arbūzs, pat neatgriezts tev visu virtuvi piepildīs ar smaržu, to zina kas ir tādu pirkuši, nopērc rimi arbūzu vai meloni, tam pat garša nav izteikta, kur nu vēl smarža?
Par zemenēm Rīgā pat nerunāšu, iepriekšējā dienā vāktas bioloģiskas zemenes vakarā būs pļeckā, bet Rīgā tirgo smukas, stingras, bez smaržas un gandrīz bez garšās ... bet kā bio ...
Spriediet paši..., tik man nediršiet.
es tik to, ka katram jādzīvo pēc savas pārliecības, neko nenožēlojot
12.janvāris 2024, 22:51 | links
 
Davis-Di [9m]: un vispār tā eko šmeko utt. tāda modes lieta

svens76, 12.janvāris 2024, 22:15

Svens, ja gribi uz arbūziem, melonēm es tev varu nodemonstrēt ko nozīmē bioloģiski audzēts un kas nav un kas ir daļēji.
Tici man vienkārši apdirsīsies par starpību!

Un jā melones vairs neaudzēsim pārdošanai, jo bioloģiski audzējot nevaram nodrošināt loģistiku un klienta laiku līdz ēšanai. Par smaržu pat nekomentēšu!

Drusku esot tai sfērā, var redzēt arī kuri krāpjas un kuri nē, atpazīsi gan tomātus, gan zemenes...no arbuziem un melonēm apdirsīsies jebkurš, jo tā vnk notiek kad tās saēdās:)

svens76, 12.janvāris 2024, 22:36


Svens es nopietni!
Tā starpība ir nenormāla īstenībā.
Cilvēki vienkārši pie mums neapzinās, ko tas nozīmē un cik daudz ir ķīmijas vienam un otram tā nav.
Saku godīgi noliksi augļus vai ogas blakus ar vienādu cenu, tad bioloģiski audzētu neviens neizvēlēsies, jo pircējs pirmais izvēlas ar acīm, bioloģiskais var konkurēt, ja ir ātra loģistika un ja klientūra saprot ko tas nozīmē.
Tas ka bioloģiski audzēta melone vai arbūzs, pat neatgriezts tev visu virtuvi piepildīs ar smaržu, to zina kas ir tādu pirkuši, nopērc rimi arbūzu vai meloni, tam pat garša nav izteikta, kur nu vēl smarža?
Par zemenēm Rīgā pat nerunāšu, iepriekšējā dienā vāktas bioloģiskas zemenes vakarā būs pļeckā, bet Rīgā tirgo smukas, stingras, bez smaržas un gandrīz bez garšās ... bet kā bio ...
Spriediet paši..., tik man nediršiet.
12.janvāris 2024, 22:49 | links
 
Lauku gaļa cieņā, bet tā nav regulāra :(, rudens kaimiņa jēri jau noēsti :(

Davis-Di, 12.janvāris 2024, 22:21


Kāpēc nav regulāra? Vienkārši vajag labas saldētavas un lielu ledusskapi, ātri sasaldēta zemā temperatūrā gaļa savu kvalitāti nezaudē.
Gadā man uz ģimeni un radiem aiziet 2-3 cūkas, pērku veselas no viena konkrēta zināma un pārbaudīta audzētāja. No cūkas sanāk kaudze produkcijas glabāšanai/lietošanai ilgterminā - sasaldeta svaiga gaļa (šķiņki, karbonādes, kauliņi) kūpināta gaļa, paša taisīti konservi, desas, asinsdesas, subprodukti, nu un īsāka termiņa lietošanai visādi galerti utml.
Visi kūpinājumi ievakumoti leduskapī var glabāties gadiem. Nu jā, tāpat piepērk pie gadījuma pa jēram vai brieža ciskai utml. Zivis arī paša, loģiski :) Citas desas un gaļas produkciju - servelādes, cietžāvētās, cīsiņi, sardeles, un meža gaļas konservus, gan pērku no zināma mednieka-copmaņa.
12.janvāris 2024, 22:44 | links
 
Willy [12.jan]: svens76 [12m]: svens76 [14m]: Abavnieks [60m]: zaraza [20:39]: Nē, Tu neesi jocīgs. Vienkārši esi diezgan nodrošināts. Ļooooti liela daļa iedzīvotāju tāda nav, un skatās cik kur,kas maksā. Meklē atlaides utt. Un tikai nesaki, ka Tev tas ir šoks, jo katru reizi, kā esmu pie Tevis veikalā, vismaz viens pircējs ir šokā, par to cik maksā āķu paciņa, gumiju paciņa vai jebkas cits no dārgā gala. Savelc paralēles pats

Abavnieks, 12.janvāris 2024, 20:23

Nu "biezs" es noteikti neesmu, galīgi trūcīgs arī ne, bet te jau ne pa to stāsts. Pat ja skatamies tīri cenas, tad nopirkt kartupeļu maisu vai cūku no zemnieka noteikti sanāk vidēji kopumā lētāk nekā lielveikalos uz "super akcijām", par kvalitāti un garšu (vismaz pēc manas gaumes) i nerunāsim.
Kas attiecas uz to minēto salīdzinājumu, ka kādam šokē cenas kaut kādai lietai makškērnieku veikalā, tad tas gan viss ir galvā. Katram ir sava lietu vērtība un prioritātes, pašizdomāta skala. Tas pats cilvēks, kurš nošausminās ka japāņu āķu paciņa maksā tur 4EUR nevis 2 kā lēti ķīniešu sūdi, bez aiztures un šoka uz copi paņem polšu un zaceni "uz akciju" par vismaz pārdesmit EUR, ielej bākā bendzīnu par pussimtu utt. Es to lieliski saprotu, kādreiz, pirms gadiem ~20, kad tikai uzsāku savas copes gaitas un strādāju labi apmaksātos vadošos amatos IT nozarē es arī pirku lētus sūdus un labi atceros savu psiholoģisko rozbežu - bļin, kā tur kaut kāda štrunta spole var maksāt vairāk kā cietais disks!? Nu toč' tāda "mēraukla" bija :DDD Un ar rocību tam nebija nekāda sakara, idejiski toreiz varēju atļauties jebkuru top galu. Ar laiku viss mainījās, mainījās prioritātes un iekšejā vērtību skala, copes fanātismam augot labas lietas palika prioritārākas, nesa prieku un arī cenas vairs nešokēja. Tā kā par hobija lietām, ko iegādājas savam preikam, tur stāsts cits.Nu bet, kā arī galvā ir tas, ka tie mājražotāju karfelīši un gaļiņa ir kaut kas diži citādāks, protams var jau naivi ticēt - ja mājražotājs,tad nu eko šmeko un viss ar sirdi. Nu tā galīgi nav. Pārāk labi zinu. Es teiksim pat medību konserviem neticu, jo zinu kas tur notiek :D a itkā tak meža gaļiņa.. Es negribu aicināt pirkt tikai mahimas gaļu, vai tikai tirgus gaļu, jo sūdi ir visās, tāpat kā karfeļos, tomātos utt. Lai cik skumji tas būtu. Katrs pērk ko grib, kas garšo un ko var atļauties.
Bet uztaisīt to par - es esmu pārsteigts, ka kāds nepērk tirdziņā… nu c’moon, neesam tak tik akli, kas apkārt notiekun vispār tā eko šmeko utt. tāda modes lieta, man škiet nevajag sev neko atteikt, jāēd ko un kad grib, jācopē kad grib utt. nevis jādzīvo pēc kkādiem standartiem. man teiksim vecmutere nomira 98 gados, pīpējot paciņu dienā, onkulis, izbijušais kuģa kapteinis puspudeli ruma dienā izdzerot nodzīvoja arī savus 90 mit gadus:) katram jājūt ko iekšējā balss saka un tā jādzīvo, galvenais apmierinātams ar sevi. bet nevienam neesmu teicis ka tā vajag, tikai fakti:)un vēl mans novērojums- visi tie "eko" cilvēki ir daudz slimīgāki, daudz vairāk kaitēm, par vegāniem vispār nerunāšu:) es teiksim savos 47os neko vairāk par iesnām neatceros, spiediens kā zirgam, analīzes čikiniekā. ēdu kad un ko gribu, daudz svaigā gaisāPirtì bieži sēdi!?;)...man 52!pat iesnas neatceros!:)
pirtī sanāk pabieži. bet tās iesnas jau nenozīmīga padarīšana, ja paskatās kas riņķī par slimošanām:)
12.janvāris 2024, 22:38 | links
 
Abavnieks [12.jan]: svens76 [11m]: svens76 [17m]: Abavnieks [60m]: zaraza [20:39]: Nē, Tu neesi jocīgs. Vienkārši esi diezgan nodrošināts. Ļooooti liela daļa iedzīvotāju tāda nav, un skatās cik kur,kas maksā. Meklē atlaides utt. Un tikai nesaki, ka Tev tas ir šoks, jo katru reizi, kā esmu pie Tevis veikalā, vismaz viens pircējs ir šokā, par to cik maksā āķu paciņa, gumiju paciņa vai jebkas cits no dārgā gala. Savelc paralēles pats

Abavnieks, 12.janvāris 2024, 20:23

Nu "biezs" es noteikti neesmu, galīgi trūcīgs arī ne, bet te jau ne pa to stāsts. Pat ja skatamies tīri cenas, tad nopirkt kartupeļu maisu vai cūku no zemnieka noteikti sanāk vidēji kopumā lētāk nekā lielveikalos uz "super akcijām", par kvalitāti un garšu (vismaz pēc manas gaumes) i nerunāsim.
Kas attiecas uz to minēto salīdzinājumu, ka kādam šokē cenas kaut kādai lietai makškērnieku veikalā, tad tas gan viss ir galvā. Katram ir sava lietu vērtība un prioritātes, pašizdomāta skala. Tas pats cilvēks, kurš nošausminās ka japāņu āķu paciņa maksā tur 4EUR nevis 2 kā lēti ķīniešu sūdi, bez aiztures un šoka uz copi paņem polšu un zaceni "uz akciju" par vismaz pārdesmit EUR, ielej bākā bendzīnu par pussimtu utt. Es to lieliski saprotu, kādreiz, pirms gadiem ~20, kad tikai uzsāku savas copes gaitas un strādāju labi apmaksātos vadošos amatos IT nozarē es arī pirku lētus sūdus un labi atceros savu psiholoģisko rozbežu - bļin, kā tur kaut kāda štrunta spole var maksāt vairāk kā cietais disks!? Nu toč' tāda "mēraukla" bija :DDD Un ar rocību tam nebija nekāda sakara, idejiski toreiz varēju atļauties jebkuru top galu. Ar laiku viss mainījās, mainījās prioritātes un iekšejā vērtību skala, copes fanātismam augot labas lietas palika prioritārākas, nesa prieku un arī cenas vairs nešokēja. Tā kā par hobija lietām, ko iegādājas savam preikam, tur stāsts cits.Nu bet, kā arī galvā ir tas, ka tie mājražotāju karfelīši un gaļiņa ir kaut kas diži citādāks, protams var jau naivi ticēt - ja mājražotājs,tad nu eko šmeko un viss ar sirdi. Nu tā galīgi nav. Pārāk labi zinu. Es teiksim pat medību konserviem neticu, jo zinu kas tur notiek :D a itkā tak meža gaļiņa.. Es negribu aicināt pirkt tikai mahimas gaļu, vai tikai tirgus gaļu, jo sūdi ir visās, tāpat kā karfeļos, tomātos utt. Lai cik skumji tas būtu. Katrs pērk ko grib, kas garšo un ko var atļauties.
Bet uztaisīt to par - es esmu pārsteigts, ka kāds nepērk tirdziņā… nu c’moon, neesam tak tik akli, kas apkārt notiekun vispār tā eko šmeko utt. tāda modes lieta, man škiet nevajag sev neko atteikt, jāēd ko un kad grib, jācopē kad grib utt. nevis jādzīvo pēc kkādiem standartiem. man teiksim vecmutere nomira 98 gados, pīpējot paciņu dienā, onkulis, izbijušais kuģa kapteinis puspudeli ruma dienā izdzerot nodzīvoja arī savus 90 mit gadus:) katram jājūt ko iekšējā balss saka un tā jādzīvo, galvenais apmierinātams ar sevi. bet nevienam neesmu teicis ka tā vajag, tikai fakti:)un vēl mans novērojums- visi tie "eko" cilvēki ir daudz slimīgāki, daudz vairāk kaitēm, par vegāniem vispār nerunāšu:) es teiksim savos 47os neko vairāk par iesnām neatceros, spiediens kā zirgam, analīzes čikiniekā. ēdu kad un ko gribu, daudz svaigā gaisāTevi Peipa vēji izvēdina, tas ir citādāk :D kā uz rehabilitāciju:D
te tev pilnībā piekrītu
12.janvāris 2024, 22:36 | links
 
Davis-Di [12.jan]: un vispār tā eko šmeko utt. tāda modes lieta

svens76, 12.janvāris 2024, 22:15

Svens, ja gribi uz arbūziem, melonēm es tev varu nodemonstrēt ko nozīmē bioloģiski audzēts un kas nav un kas ir daļēji.
Tici man vienkārši apdirsīsies par starpību!

Un jā melones vairs neaudzēsim pārdošanai, jo bioloģiski audzējot nevaram nodrošināt loģistiku un klienta laiku līdz ēšanai. Par smaržu pat nekomentēšu!

Drusku esot tai sfērā, var redzēt arī kuri krāpjas un kuri nē, atpazīsi gan tomātus, gan zemenes...
no arbuziem un melonēm apdirsīsies jebkurš, jo tā vnk notiek kad tās saēdās:)
12.janvāris 2024, 22:36 | links
 
Dāvi, tas ir super ja izdodas viss, tikai prieks par Tevi. Forši, ka cilvēki dara un sanāk!
12.janvāris 2024, 22:34 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager