Willy [1.mar]: Asarim tonna ikru!:)Šitādus smukuļus filēju. Pipars, sāls, cepts sviestā uz pannas. Kad gatavs bišķi citronu uzspiežu. Garnējumā vārīta cepta kartupeļu šķēles ar dillēm. No zaļumiem labi iet klāt spināti eļļā ar citronpipariem, vai ar pesto. Der arī svaigs gurķis, tomāts.
Kā tos pagatavot?saprotu,ka jācep uz pannas...
Marinējumus neieteiktu. Ar citrona sulu fonā nav īsti labi, baigi aktīvs tas etiķis , zivs garša pazūd.
Daudzi asaru filēšanu uzskata par ķecerību un gatavo ,,pilnā izmērā".
Var protams. Arī tā dažreiz daru.
Tik lielos nedīrāju. Tīru zvīņas un cepju ar ādu.
Ierīvē tos pašus sāli piparus. Var vēderā dilles salikt. Izvārta panējumā vai bez tā. Cepj, praktiski vāra sviestā, diezgan padaudz tā vajag. Gatavam svaigi melnie pipari ,bišķi var citronu.
Garnējums tas pats
Var visu to arī cepenē izveidot, bet priekš asara pārāk liels gods:)
1.marts 2024, 18:45 | links