Snipiens, 100% taisnība, izņemot ruduļus. Ķert forši, bet, žēl laist vaļā tādus uz 500gr. un vairāk , bet gastronomiskā vērtība "0".
plekste22, 12.jūlijs 2024, 16:04
Līdz sprīdim rudulēni konservos...pa pirmo zorti.Biju sataisījis...uzcienāju koļegas.Kad viņi uzzināja,ka tie ir ruduļi...bija pārsteigti,ka tik garšīgi.
Vītināti vai pa prosto voblās...aiziet tikai tā.
Esmu taisījis no lielajiem kotletes...apēdās.Protams jāpasipās,kamēr tiek pie kotlešu masas,bet...gribi vizināties,nākas ar pavilkt ragaviņas.:)
Un visbeidzot...ja paskatās ,,viģikus" par Norvēģu ,mākslīgi audzētajiem lašiem,tad rudulis ir bio-eko-naturliš produkts.:)
13.jūlijs 2024, 09:43 | links