Kronis visam uz velci protams bij bebra kungs!:))
Willy, 18.oktobris 2024, 17:52
Gandrīz neēdams. Dēls-mednieks lamatās reiz noķēra.
Aknas OK, asti par daudz sacepinājām, bet gaļai (īpaši taukiem) tāda specifiska smaķele...tauku daudz...
nu ja ekstra daudz garšvielu, sīpolu un bez taukiem, tad kotletēs aizies...
daddy_j, 18.oktobris 2024, 18:05
Bebram visi tauki max ir jāgriež nost no gaļas, tie dod to piegaršu. It kā esot pat ārstnieciski, bet maz dzirdēts. Āpša tauki gan ir laba manta, vismaz pusgadu mocījos ar plaukstas locītavu, nekas īpaši nelīdzēja, bet āpša taukus 2 nedēļas vakaros pasmērējot vaina pazuda uz neatgriešanos. Tikai tiem āpša taukiem jābūt pareizi izkausētiem, tas ir vienā traukā ielej ūdeni un tajā ieliek vēl otru trauku ar taukiem, kausēšanas process bija 5 stundas, bet bija to vērts. Tāds process tāpēc, lai lielā temperatūrā nepazūd aktīvās vielas. It kā līdzot arī plaušām, bet tad iekšķīgi.
23.oktobris 2024, 00:01 | links