Kūpinātavas

Zinu, ka medījuma (ja nekļūdos- bebra) gaļu liek pienā vai minerālūdenī, lai noņem specifisko garšu, bet par zivīm pirmo reiz ko tādu dzirdu! Zivij no dūņu piegaršas var tikt vaļā paturot zivi (dzīvu) tekošā ūdenī...
27.maijs 2010, 22:33 | links
 
Neesmu dzirdējis par pienu. tā produktus meža gaļai līnis; karūsa ;karpa-izslauka ar kokvilnas lupatiņu sausu. ķiploku caur spiedi garšvielas,kas kam un žāvētavā!ZIVI NEDRĪKST MAZGĀT!
27.maijs 2010, 22:08 | links
 
kaa tur ir ar to pienu? vai tieshaam no duunju garshas var tikt valjaa ?
27.maijs 2010, 21:47 | links
 
Pareizi - zivij jagarso pec zivs - nevis pec almas tantes piradzinjiem !
27.maijs 2010, 21:14 | links
 
Nekad neesmu mērcējis un pēc iekšu izņemšanas mazgājis zivis kūpināšanai.Ja vajag tad tikai izslauka vēdera dobumu.
27.maijs 2010, 16:22 | links
 
mairis19755- es uzskatu ,ka zivīm jābūt ar to dabīgo garšu.Pārkaisi sāli,ķiplokus,piparus un drusku cukuru,lai tas viss labāk ievelkas.Lai izvilktu šo zivju specifisko dūņu piegaršu iemērc tās pienā un kādu laiku paturi ledusskapī.Un galvenais pēc zivju noķeršanas pēc iespējas atrāk izņem to žaunas un viss būs ļoti smeķīgs.
27.maijs 2010, 14:57 | links
 
Vistu žāvēšana nav slikta lieta, bet varbūt kāds varētu ieteikt kādu labu recepti zivju žāvēšanai. Vairāk interesē kādas garšvielas jāliek līnim vai karūsai?
27.maijs 2010, 09:58 | links
 
Vienu brīdi ņemu leišu vistas tās arī tagad pazudušas tikai cāļi.
27.maijs 2010, 08:16 | links
 
Starpcitu-baigi feina zacene sanāk no saldētām siļķēm.Tām izņemu asaku,pārkaisu ar garšvielām,līdzīgi kā lasi, smalki kapātus ķiplokus.Paturu nakti istabas t. lai mazās asakas paliek mīkstākas,kūpinu kādas 4st.ne visai karstos dūmos.Visi,kam esmu devis noprovēt,saka baigi labās,nekur tādas nevar nopirkt,jau sāk nākt pasūtījumi no pilsētniekiem.Ja kādam ir interese,kur var dabūt saldētas siļķes,rakstat vēstuli,pateikšu.
27.maijs 2010, 08:09 | links
 
Bums,padalies ar informāciju,kur ta tādas lielas vistas pērc,visapkārt jau var nopirkt tikai Ķekavas cāļus,kuri arī manuprāt kūpināšanai neder.
26.maijs 2010, 23:34 | links
 
bums

Iedoshu naakamo, pa velti naakusi, aatraak aizies :)))))))))))))
26.maijs 2010, 23:20 | links
 
Nozīme jau nav liela tikai ātrāk izdeg /jau mēģināts/
26.maijs 2010, 23:19 | links
 
bums

Lai chalis pats izdomaa, tavaa versijaa auksheejai mucai buut plaanai/biezai nav nekaadas noziimes, bet gan apaksheejai daljai kuraa kurina, tai gan jaabuut vecajai mucai(krievu), bet var arii mazu kurtuviiti izbuuveet zemee un uz taas uzlikt mucu.
26.maijs 2010, 23:11 | links
 
plānās mucas neiesaku vislabākās ir vecās krievu vai vācu /tikai ne cinkotās un krāsotās/
26.maijs 2010, 22:38 | links
 
Tur nav bijis iekshaa dzeramais uudens, bet gan 10W40, bet laba no jenkjiem. :) Nu nez kam muca ir bijusi no kaa paartikaa lietojama !
26.maijs 2010, 22:15 | links
 
draiskuli kas tam mucam kaish ka jadzedzina ??
26.maijs 2010, 21:56 | links
 
GB

Varu mucas piedaavaat, pasham jaaizdezina un jaaiztiira !
26.maijs 2010, 20:43 | links
 
kada video ?? Njaa laprat ari uzmo4itu kupinatavu ! tik metala nedrikst - nozags jo doma ir likt mazdarzinjas - tur visam pieaug kajas ! bus no kada skapisa jauztaisa + 2 metru 110 metala caurule + bedrite izlikta no akmenjiem ugunskurinjam , vacinju virsu un aukstaa kupinasana gatavs ! Kaaa tas ir realaja dzive un vai ir edamas - u gan nezinu - kad beidzot sanjemsos tad redzes kas sanaks :D
26.maijs 2010, 19:30 | links
 
Ja atklāti tad man personigi labāk patīk 0.5- 0.8 kg zuši
vieglāk un ērtāk darboties Ir ari 1.2 lidz 2 kg bet tos es parasti griežu uz pusi/gareniski/ un kūpinu ,iznāk tomēr maķenīt liesāki Iemācijos no Rojiniekiem pamēģinat kādu pusotrinieku nokūpināt gan tā gan tā.
šis pārskats ir domāts tiem kuri kūpina priekš sevis nevis tirgošanai ,jo svara zudumi būs lielāki,nekā kūpinot veselus -nefilētus.Āķa ieliktajā video bija labi parādīts kā ķīnizeri to dara tikai nu traki zīmuļi viņiem bija.Bet tā filejas izvēršana uz irbuļiem bija labi izdomāta .
26.maijs 2010, 12:30 | links
 
aakkis, bums, V.S.O.P.
paldies par padomiem, lai misu izmēģinātu, izskatās, ka vasara būs par īsu:))))))))
26.maijs 2010, 12:17 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager