atklāšu Jums savu grūbu recepti,breksis vnk abažait viņas. Panjem grūbas un izplaucē :D daudzi zina kā to dara...termosaa ieber nedaudz grūbas,tā,lai tikai aizsedz termosa "dibenu",tad ielej verdošu ūdeni,gandrīz pilnu termosu,kādi 4-3cm atstāj brīvu.Pēc ~2-2.5h njemam ārā,izkāšam sietiņā,tā lai būtu pēc iespējas mazāk mitruma. "Tagad stāstīšu pašu to vajadzīgāko lai no tām grūbām iznāktu mega grūbas =)" Pēc izvēles paņem mannā putraimus,es parasti pusi krūzes ieberu mannā un tad pieberu klāt kanēli tējkaroti.Cukuru arī tējkaroti,medu pusi tējkarotes,vaniļas cukuru vienu tējkaroti un tad visu rūpīgi samaisa.Masai jāiznāk kā smilts nedaudz mitra pēc vizuālā,jo kad ieliek medu viņš gabaliem ir ja sacukurots,maisot panāk tādu viendabīgu masu irstošs.Tad ņem šo te pagatavoto brīnumu un apber grūbas,pamaisa grūbas un paber vēl.Tad liekam traukā ar vāku un gatavs. :) Breksis ir kā bite uz medu :) Trofeja uz šito ēsmu šogad man ir breksis 960g smukulītis tāds =D nu lūk,padalījos.Es zinuka daudzas citas ir grūbu receptes,bet te ir mana personīgā.Citreiz aromam leju klāt koriandru un sakratu grūbas trauciņā.
16.jūnijs 2010, 17:46 |
links