Fīderi

vēlreiz, tikai atgādinu, ne viena barība tā "nepiesies", kā profesionālā. Ar graudiem vien nepietiek, klāt vēl vajag saldumiņu, un vēl... un vēl..., un galurezultātā nonāksiet pie secinājuma.
To, es jums saku pēc pieredzes. Ja barību pareizi sabalansēs, tad naudas izteiksmē tā pielīdzināsies, vai pat būs dārgāka kā profesionālā barība.
Nav spiesta lieta..., katrs dara pēc sava maka biezuma, vai precīzāk, pēc paturamo zivju skaitu, noteiktā laika sprīdī
9.jūlijs 2010, 14:24 | links
 
Par tiem bariem taisnība mirtin.:) Pašam bija gadījums kad pēcpusdienā aizbraucu pafīderēt,-visu pēcpusdienu skaldīju pličukus,un vakarpusē trāpīju uz tāda bara...Tādi no 1,5 - 2 kg viens pēc otra,kā met tā ir.Iemetiens,pārdesmit sekundes un velc ārā kārtējo portfeli.Jautrība beidzās līdz ar iemaisītās barības beigām,jo ar to sīko uzlidojumu biju domājis jau mest mieru kā barība beigsies..Kamēr iejaucu jaunu,pat negaidīju lai piebriest - pāris minūtes pagāja pauzējot,un viss, met cik gribi - klusums.Noslaucīja uzklāto galdu un aizgāja tālāk.
9.jūlijs 2010, 14:22 | links
 
eerglis - nu ja... ir jēga arī tādā gadījumā kā urmaas stāsta. Krievi to sauc par privaživaņije. Ilgu laiku vienā vietā barojot, lai breksis pierod, ka tur ir ņamma. Pēc tam jau var iztikt ar niecīgiem daudzumiem....
9.jūlijs 2010, 14:16 | links
 
eerglis - ir jēga likt klāt, ja zini, ka lieli bari staigā. Ja pienāk lielais bars, tad barību īsā mirklī noslauka kā ar roku. Tad tam ir jēga... citādi nē...

Breksim es labāk lielku kukurūzas putraimus, kas atjaukti ar saulespuķu spraukumiem, lai nav baigais klīsteris bet irdena barība :D
9.jūlijs 2010, 14:14 | links
 
ok. paldies! būs jāmēģina i tā i šita :D
9.jūlijs 2010, 14:12 | links
 
vari novārīt vari tvaicēt.parasti vāriju kamēr veidojas putra&piebriest.tad bēru spannē un vedu Daugavā noskatītā vietā.nedēļu padarbojos tādā veidā,pēc tam visu vasaras nogali+rudens sākumu sēdēju iebarotajā vietā un slāniju +-kilogramniekus.bij ari lielāki exemplāri.pat sazāni trāpijās.
9.jūlijs 2010, 14:06 | links
 
vienk uzvāri,tad lai briest
9.jūlijs 2010, 14:04 | links
 
Veikala barībām var pievienot kaut ko klāt bet tīri lai palielinātu barības apjomu (ekonomisku iemeslu dēļ).Zivju izmēra ziņā tas neko nedos.Graudus un putraimus tāpat sīkās nolasīs,tikai ātrāk pierīsies.Ja lielie blakus ir,pienāks gan pie tīras veikala barības,gan pie tādas ar piejaukumiem.Zivis gan lielas gan mazas uz galda tusēs tikmēr, kamēr aromāts liecinās ka tur kaut kas ir.
9.jūlijs 2010, 14:04 | links
 
sutināts = tvaicēts?
9.jūlijs 2010, 14:00 | links
 
ar sutinātiem kviešiem iebarojot un baltais uz āķa, uz raudu -kādreiz ar veco braucām, bij pat ļoti ok
9.jūlijs 2010, 13:57 | links
 
esu gāzis tīrus sautētus graudus.rezultāti labi!:)
9.jūlijs 2010, 13:51 | links
 
man jautājums, vai kāds ir mēģinājis piegāzt kautko rupjāku veikala barībām, tjipa rupjus putraimus (nevārītus), graudus utml? lai tas galds tāds gardāks?
kādi rezultāti?
9.jūlijs 2010, 13:49 | links
 
negribu ar jusm chakareties
9.jūlijs 2010, 13:49 | links
 
nu lab jus uzvarejat
9.jūlijs 2010, 13:48 | links
 
kādā šķirba kur dzīvo, pēc sejas pie kanāla sagaidīt ar var. Pēc teksta, ka "es rīt iešu makškerēt, vai ar 4 šitikiem uz āķa būs ok?"
9.jūlijs 2010, 13:47 | links
 
Latviski tas būtu apmēram tā - čingij, tu esi esi mazs nekaunīgs šmurgulis.
9.jūlijs 2010, 13:46 | links
 
tu jau neesi atklajies ka varu zinat kas tu tads esi
9.jūlijs 2010, 13:46 | links
 
Dzērve
vēl maz putriņu esi strēbis,lai mani uz tu uzrunātu!
9.jūlijs 2010, 13:46 | links
 
kada valoda tu runa?
9.jūlijs 2010, 13:45 | links
 
mļin.jaunatne galīgi oborzela!!!
:)
9.jūlijs 2010, 13:44 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager