Kā gāja copē (atskaites)?

Donka, jebkurā vietā upē ar 0,08 auklinnu, pludinju 0,75 g, mikro āķīti, var viņas skaldīt uz nebēdu jebkurā laikā. Es tā daru, un maiļu netrūkst.
21.jūlijs 2010, 10:33 | links
 
Tātad pēdējie lieti nebij tik krimināli kā 10d atpakaļ, tas priecē, jālaiž sapaļot :)
21.jūlijs 2010, 10:33 | links
 
Sulla
Udens itkā normāls,minimāls duļķis,līmenis arī mazliet nokrities :))
21.jūlijs 2010, 10:29 | links
 
:D
es smeļu no laivas! a prieks tā, lai viņu veiksmīgi dabūtu ārā no spaiņa man ir maziņš tīkliņš, tāds kā ļoti maziņs tauriņķeramais un tad ar to var dikti veikli dabūt vajadzīgo :)
21.jūlijs 2010, 09:56 | links
 
Es ar iesmeļamo tīkliņu pagāšreiz paliku tukšā :-((.
No krasta smel, vai no laivas?

Ar rokām ķert ? Zini, ir nelielas grūtības to maili spainī noķert kur nu vēl upē :-)
21.jūlijs 2010, 09:52 | links
 
ar tradicionālo mailīšu tīkliņu :) galvenais zināt un atrast kur viņas koncentrējas baros un tad jau var kaut ar rokām ķert :)
21.jūlijs 2010, 09:48 | links
 
Ziviniek, kā tu "iesmel" maili?
21.jūlijs 2010, 09:40 | links
 
vakar plkst. 17:00 beidzās darbs (beidzot) un zvanu savai meitenei ko šī labu dara. Viņa saka, ka centrā ar draudzeni staigājās un baigi gribot izmest vienu līkumu ar laivu (šajā mirklī es priecīgs, jo tad jau sanāks arī pacopēt), es saku davai maucam!!! Šīs iziet caur veikalu un neko nejautājot nopērk man vienu četrpaku (es laimīgs) un tad jau dodās uz laivas garāžu, kur es jau visu sariktējis utt. paiet vēl kāds brītiņš kamēr sasēdinu dāmas laivā un tad jau aidā!! Pa ceļam, protams, iesmeļu mailīti (visas smuka izmēra raudas), tad nākas paklausīties tekstus vai man nav viņu žēl utt, bet neko, vēl brītiņš un copes vieta klāt....nu ko lai saka - atvilkos konkrēti :DDDD paturētie 5 ir albūmā no kuriem mazākajam bija 53 cm, lielāko nenomērīju!!! Par to cik vēl tika palaisti vaļā (mēri un zemmēri) pagaidām vēl māte daba klusē :DDD Un katrā ziņā, ja nebūtu dāmas ik pa laikam jāved krastā nokārtoties un arī pats biš nopietnāk pieietu copei (jo manā skatījumā ar meiteni, kur nu vēl divām, tā vairs nav īsti cope, bet tāds plezīrs) paši saprotat......
p.s. sorry par attēla kvalitāti bildēts tumsā un ar telefonu :)
21.jūlijs 2010, 09:24 | links
 
Vakar pašā vakarā tomēr izrāvos no sievas nagiem :)

4 super copes, divi zobainie laivā 47,5 cm 46 cm.
Viens pamuka, jo gribēju 10 darbus reizē darīt, otrs paņēma ceļot augšā, kādi 2 m no grunts. Par cik dzīvā bija liela, ngaidīju, bet ar visu to par maz, izvilku tikai sakošļa'tu zifteli, bet nu nekas, leduskapis tāpat pilns ar zanderu filejām. Cope švakāka nekā ieprieks.
21.jūlijs 2010, 09:22 | links
 
Man jau arī bija beigtie šājā karstumā, bet biežāk tikai ūdens jāmaina un bez problēmām
21.jūlijs 2010, 08:49 | links
 
Ūdenī jau labi,bet tie kuri ir ierijuši ne velna nedzīvo.Noturēsi stundas 6 ūdenī un uzpūtīsies šajā karstumā!
21.jūlijs 2010, 08:44 | links
 
Āķi, šos asarus es tīrīju pāgājušo ceturdien Usmā un bez problēmām, vienīgais mazs sūkums - asariem OBLIGĀTI IR JĀBŪT ŪDENĪ (par šo ieteikumu kā vienmēr LIELS PALDIES Bumam), ar apžuvušiem gan ir galīgā pakaļā!
21.jūlijs 2010, 08:23 | links
 
šodien galīgi nekā no tām zivīm - pakrata pludu un un peld tālāk..
20.jūlijs 2010, 23:58 | links
 
Vairis30; Ziemā jau nav problēmu tīrīt,man jau ar tie tīrāmie(zāģveidīgie) līdzīgi,gan paštaisīti,gan pirkti.Bet tagad stundas 4-6 noturēts asaris grami 300+ nemaz tik viegli netīrās.Zem ūdens viss griežās labāk,pat stikls.Nu dīrāts asaris,ne tikai-mums galdā nav cieņā,otrā dienā vilks būs priecīgs(baigi kārs uz ceptām zivīm).Kundzei tikai mazos(līdz 125gr) asarīšus vajag.
20.jūlijs 2010, 23:41 | links
 
sulla
ūdens Gaujā zems, duļķe, bet ne krimināla, domāju, ka rīt būs Ok. Tas + - Nigas pusē:))))))
20.jūlijs 2010, 23:12 | links
 
Šis verķis ir pārbaudīts - strādā labi, 30 asari 30 minūtēs.
20.jūlijs 2010, 22:58 | links
 
WhitENiggA> kāds ūdentiņš Gaujā?
20.jūlijs 2010, 22:55 | links
 
Ir vēl viena tā sauktā "Lemberga" recepte.
Ja uz sāls liekamie asarīši vispiemērotākie ir tādi līdz 150gr., tad samajai receptei vislabākie ir 300gr un uz augšu.
1. Jānoķer asari.
2. Galva nost, iekšas ārā.
3. Apsāla iekšpusi.
4. Sakapā - pētersīļus, dilles.
5. Sagriež šķēlītēs ķiplokus.
6. Sagatavo mārrutku burciņu.
7. Iesmērē puncī mārrutkus, pievieno zaļumus un ķiplociņu.
8. Rumpīti/šus ietin folijā.
9. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
10. Liek iekšā sagatavotos rumpīšus.
11. Cep apm 20-30. min.
12. Velk ārā, ļauj nedaudz atdzist, loka vaļā foliju, zvīņas atdalās pašas.
13. Atver aukstu Užavnieku.
14. Sukā iekšā.
15. Labu apetīti !!!! :))
20.jūlijs 2010, 22:13 | links
 
Vareni...
20.jūlijs 2010, 22:02 | links
 
Tikko no Gaujas. Divatā copējām uz grunteni ar barotavu. Man kopā 3 plichi,3 raudas un 1 baltais sapals,draugam pie 10 sīkajām-raudas,plichi un 2 mazas vimbas,un 1 sapals 660g
20.jūlijs 2010, 22:02 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager