Brekši

Es copes veicī nopirku ķiploku koncentrātu(poļu)pudelītē 12ml.(pilināma)maksāja 60sant.
25.augusts 2010, 13:32 | links
 
nopērc granulētos ķiplokus (kaltēti vai vītināti nezinu, lietoju bundžiņā Latplanta vai kaut kā tā.) un pieber tik klāt. nu tā lai smaķeli jūt. Dažreiz pieberu gatavojot arī sev ēdienu :DD
25.augusts 2010, 12:14 | links
 
es ar nečakarējos... daru kā aakkis.... pulveris rullē :DD
25.augusts 2010, 10:54 | links
 
Man labaak dozeet, jo nereti sagaazu pa daudz :)
25.augusts 2010, 10:47 | links
 
Smalki strādājiet ,pat ar dozēšanu.Es gan (parocīgāk)pieberu ķiploku pulveri,nu nepateikšu daudzumu,pie tā jau pierasts.Ja pa daudz iznāca,ar nepārdzīvoju.
25.augusts 2010, 10:38 | links
 
Es to kiplock ellu ieguustu saadi:
4 lielas daivinjas notiru un saspiezu ar spiedi un sameto to visu traucinjaa. Pa virsu 30m partikas rafineto 0livellju un visu kartigi samaisu un lieku tumsa sturi diennakti pastaaveet.
Nakosajaa dienaa visu caur marliti izfiltreju un kiplock ella gatava :)
To visu iepildu beernu deguna pilienu traucinjaa ar pipetiti, kas lauj dozeet.
25.augusts 2010, 10:22 | links
 
Iepriekšējais ir kapsulās, bet atradu kā pats to var veikt
25.augusts 2010, 10:16 | links
 
Sienāzi, Pils aptiekās
25.augusts 2010, 10:12 | links
 
Par to čiploku, vai ir kur nopērkama ķiploku eļļa ?
25.augusts 2010, 09:46 | links
 
nu nez, vai nav vienkāršāk uzvārīt makaronus un tad iebērt samaltās auzupārslās? smarža jau būs ļoti līdzīga, varbūt, ka ne tik intensīva + vēl var piešaut visādas labas lietas, kakao, vai vaniļu vaī čiploku. Makarons jau baigi sasūc visus aromātus.
25.augusts 2010, 09:24 | links
 
auzu pārslas var sagatavot likšanai uz āķa, pats neesmu mēģinājis, bet esmu redzējis gatavas, turās uz āķa labi, auzu pārslas mitrina, liek zem sloga u.t.t., precīzāk tehnoloģiju nepateikšu, bet vispār veči tās gatavo
25.augusts 2010, 08:43 | links
 
ja liktu zemesriekstu uz mata, no tā paša Snikera, un barībā iejauktu smalki samaltus gauzdētus riekstus, būtu ok :)
24.augusts 2010, 22:22 | links
 
eergli - gan jau ir kāds kellog's batoniņš šokolādē.
varbūt var kā boilu izmantot?
;)
24.augusts 2010, 22:17 | links
 
man nav ne jausmas, kā Tu Jaņķeli, gatavojies dabūt uz āķa auzupārslas un vēl šokolādi. Iebarošanai protams, attiecīgi sagatavojot var izmantot, bet tad arī jāsaprot, kā to šokolādi dabūt auzupārslās, ja atraktora veidā, vai nav ērtāk nopirkt 1kg gatavās barības?
Uz āķa domāju joprojām labs ir makarons, bet arī par slieku un baltajiem jau sāk parādīties brekšiem interese.
24.augusts 2010, 22:13 | links
 
sweiki, es taa dzirdejo no viena dzeka ka breksis labi nem uz auzu parslaam+sokoladi, bet nezinu vai taa ir. ja kads zin kautko tad ludzu pasakat vai taa vareetu buut vai nee.
24.augusts 2010, 18:50 | links
 
Nu tā akurātie vācieši baro ar zemi un māliem+tikai motiļi.Viņiem pat zemi maisos pārdod-neies jau rakt!Štekeri jau var aizstāt ar citu veidu un nepilnās 10min. samērā daudz parādīja,pat breksi izvilkt paspēja.
22.augusts 2010, 15:16 | links
 
NU labi Daugava ar ir tuvumā :D :D :D :P
21.augusts 2010, 11:19 | links
 
ja tuvumā būtu Daugava , varētu tev ko ieteikt, bet tā nav nekādu variantu:))
21.augusts 2010, 11:15 | links
 
Pastāstiet kur man tagad Ogres tuvumā aizlaist noķert kādu breksīti .... lai var sakūpināt :)
21.augusts 2010, 11:12 | links
 
Zvanīju tikko kolegam, no rīta sēž, brekšu nav, Lielupe vēl klusē.
Iespējams bik jāpagaida, straujais temper kritums dara savu, bet laikam vajag aklimatizāciju.
20.augusts 2010, 09:46 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager