Pareiza brekšu ievietošana kūpināšanai Šajā gadījumā W profīls notur zivis vertikālā stāvoklī un buljons kurš veidojas kūpināšanas gaitā iesūcās muguras daļā
Nācu pie slēdziena ja jau veselas negrieztas vistas 1.5-2 kg var nokūpināt kāpēc 2 kg breksis būtu karstumizturīgāks.Kāpēc lietoju sāls koncentrātu-tas paātrina buljona iesūkšanos muguras daļā.Savādāk iznāk neliels fušieris it kā ribu daļa ir pārsālīta bet mugurai trūkst -šajā gadienā viss ir sabalansēts visam viss pietiek.
bums
lielos brekšus(2 kg +), ar tā pat kūpini? Cik mēģināju pēc Tavas metodes, lielajiem jādod baigais karstums, bet nu sulīgi gan sanāk bez visa koncentrāta, ar parastu sāli.
Iesaku
breksim kurš ir ķidāts- nerīvēt vēdera iekšpusi ar sāli ,bet vienkārši ieliet 50 gr koncentrēta sālsūdens uz 200 gr glāzes ūdens izšķīdina 2 pilnas ēdamkarotes sāls .Obligāti jālieto W profīls .Sanāk nu ļoti labi -sulīgi un perfekti pēc garšas.Labu ēstgribu .Šie ir gatavoti tieši tā-tapēc arī tāds taukuma spīdums