Kūpinātavas

Kā no butes pagatavot ko līdzīgu voblai? Vai sāla un žāvē tāpat kā no pličiem un breksīšiem?
14.septembris 2010, 23:59 | links
 
Tā ,ka vien būs jābūvē no vecām mucām ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD
12.septembris 2010, 22:13 | links
 
Jā Kilka Lettland nicht vertrauen :DDDDD
12.septembris 2010, 22:12 | links
 
Nu, jā tur iraid: "Nicht verfügbar für Versand nach Latvia", bet preces pat ļoooti simpātiskas, un cenas arī!
12.septembris 2010, 21:57 | links
 
Pauls,
Ar to pashu lbss.lv var jebko atsutit no DE uz LV par nesliktiem cipariem.
12.septembris 2010, 21:29 | links
 
Robinson_Carp
Starp citu, šim tirgotājam ir balkona/kūpinātavas par ļoti labām cenām ar visu shipingu!
12.septembris 2010, 13:3

man gan liekas ka uz Latviju nesūta ...
12.septembris 2010, 21:24 | links
 
Kilka , paldies .
12.septembris 2010, 14:23 | links
 
gintsgg, kā tu domā, ko nozīmē "šim tirgotājam"?? ;)
Pie tā paša ebaja sellera, piemēram:
http://stores.ebay.de/ANGELSPORT-FACHVERSANDDE__W0QQ_fsubZ10276951QQ_scZ1QQ_sopZ1
12.septembris 2010, 14:07 | links
 
Ieliec linku kur to var redzēt .
12.septembris 2010, 13:58 | links
 
Starp citu, šim tirgotājam ir balkona/kūpinātavas par ļoti labām cenām ar visu shipingu!
12.septembris 2010, 13:39 | links
 
 
Pareiza brekšu ievietošana kūpināšanai Šajā gadījumā W profīls notur zivis vertikālā stāvoklī un buljons kurš veidojas kūpināšanas gaitā iesūcās muguras daļā

10.septembris 2010, 10:00 | links
 
Tur Tev pilnīgi taisnība,ar biezām zivīm tā viņš ir.
9.septembris 2010, 22:10 | links
 
Nācu pie slēdziena ja jau veselas negrieztas vistas 1.5-2 kg var nokūpināt kāpēc 2 kg breksis būtu karstumizturīgāks.Kāpēc lietoju sāls koncentrātu-tas paātrina buljona iesūkšanos muguras daļā.Savādāk iznāk neliels fušieris it kā ribu daļa ir pārsālīta bet mugurai trūkst -šajā gadienā viss ir sabalansēts visam viss pietiek.
9.septembris 2010, 21:07 | links
 
bums
lielos brekšus(2 kg +), ar tā pat kūpini? Cik mēģināju pēc Tavas metodes, lielajiem jādod baigais karstums, bet nu sulīgi gan sanāk bez visa koncentrāta, ar parastu sāli.
9.septembris 2010, 20:57 | links
 
Uzreiz pēc sāls koncentrāta ieliešana kūpinu
Vairāk neko nelieku ne ķiploku ne piparus -kāpēc ? lai saglabātu fantastisko brekša aromātu.
9.septembris 2010, 20:46 | links
 
Bums
Cukuru, ķiplokus neliec?
9.septembris 2010, 20:29 | links
 
Ielej un uzreiz liek kūpināt....????
9.septembris 2010, 20:23 | links
 
Iesaku
breksim kurš ir ķidāts- nerīvēt vēdera iekšpusi ar sāli ,bet vienkārši ieliet 50 gr koncentrēta sālsūdens uz 200 gr glāzes ūdens izšķīdina 2 pilnas ēdamkarotes sāls .Obligāti jālieto W profīls .Sanāk nu ļoti labi -sulīgi un perfekti pēc garšas.Labu ēstgribu .Šie ir gatavoti tieši tā-tapēc arī tāds taukuma spīdums
9.septembris 2010, 20:17 | links
 
Nu re če metāla kastēm nav ne vainas ja visu pareizi izdara ir pat ļoti smeķīgi....
9.septembris 2010, 19:38 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager