Drl-
Sveiks!
1. Ar motoriem ir tā ''teorētiski drīkst braukt, teorētiski nedrīkst'' ja godīgi skaidrības, un viens konkrēts publiskots lēmums par Unguru nav. Līdz ar to neviens īsti neuzdrošinās likt kaut kādus sodus, jo nevienam nav skaidrs, kurš šos sodus var likt un par kādu pantu šos sodus var likt. Realitāte ir tāda, ka visi, kas ir braukuši iepriekš brauc joprojām, un neviens nav sodīts par to.
2. Par līdaku copi uz doto brīdi nevaru sūdzēties. No gumijām topā ir Manns Predators Nr. 3, mans mīļākais krāsojums ir pienabaltais ar melnu muguru un sarkanu asti. Saulainā laikā ļoti labi iet zaļgani caurspīdīgās ar spīdumiņiem iekšā, ar sarkanu muguru, kā arī ar melnu muguru un sarkanu asti. Protams iet arī citas krāsas, bet šīs es pats visvairāk pielietoju dzīvē! It īpaši pirmo nosaukto, tā man ir viss zivīgākā gumija Ungurā. No šūpiņiem ļoti labi strādā Mepps ''ciklops'' baltasi ar sarkano uzlīmi! Viņš iet ideāli uz velci arī. Protams arī citi šūpiņi netiek smēdēti. No rotiņiem iemīļots ir 2 nr Long dzeltenais Mepps. Dažādi BlueFox modeļi arī. No vobleriem superīgi strādā Rapala Shallow Shadrap 09 ( tas ir shadraps ar lausto mēli līdz 2.4 M dziļumu). Ņem gan līdakas, gan arī asari! Lielajās bedrēs gan pārsvarā pie loma tiksi uz dzīvo, tā vismaz es varu teikt pēc pieredzes. Uz mētāšanu droši pie zāļu līnijas, kā arī uz akmens krāvumu malām. Uz velci gar dziļumu kantēm un gar akmens krāvumiem. Kad brauc pāri akmeņiem, ļoti labi rezultāti būs ja minētajai Rapalai ļausi ''sisties'' par akmeņiem, tas satracina līdakas, un arī lielos asarus.
3. Brekšu cope īpaši Ungurā netiek apgūta, pēdējos gados, bik populārāka palikusi līņu cope! Brekši nu ne īpaši, īpaši lielas cerības tavā vietā es neliktu, bet protams, viss var gadīties. Tikai pieminēšu ka 1-2 ned. atpakaļ mazajā ungurā Inspektori izvilka tīklu kurā iekšā bija brekši ap 5 kg, tākā viņi tur protams ir ;)
4. Nav vērts.
Ja vēl kādi jautājumi droši jautā :)
Māris
24.maijs 2012, 22:12 |
links