Mušiņmakšķerēšana

Hmm, laikam inetaa nevar, tas tipa uz vietas, ja?

Atradu shaadu:
MM festivāls sestdien Siguldā risināsies pēc šādas programmas.

8:00 - dalībnieku ierašanās, (karti var atrast ieejot lapā www.fishing.lv/organ/klubi/lmsf/sigulda.jpg), reģistrācijas sākums, brokastis
8:30 - tiesnešu sanāksme
9:15 - izloze LR čempionāta dalībniekiem
9:30 - festivāla un LR čempionāta atklāšana
LR čempionāta dalībniekiem ( noteiktie laiki var tikt nedaudz mainīti atkarībā no laika apstākļiem):
10:00 - sacensību dalībnieku izbraukšana uz sacensību zonām.
10:55 ieiešana makšķerēšanas vietā
11:00 - makšķerēšanas sākums
13:00 - pirmās kārtas beigas, pārvietošanās uz nākamo zonu
13:55 - ieiešana makšķerēšanas vietā
14:00 - makšķerēšanas sākums
16:00 - makšķerēšanas beigas
Mušiņmakšķerēšanas metieni
11:00 - 15:00 MM metienu demonstrējumi un apmācība. FFF instruktori Egils Collenkopfs un Reinis Rutkis
15:30 - 16:30 MM metienu demonstrējumi. FFF vecākais instruktors Ginters Foierštains (Šveice)

Mušiņu tīšana
12:00 - 16:00 - mušiņu tīšanas demonstrējumi.
Videoseansi.

17:00 - LR čempionāta noslēguma cermonija. Loterija (piedalās visi reģistrētie festivāla dalībnieki).
17:15 - pusdienas-vakariņas, ugunskurs
16.septembris 2009, 12:40 | links

Kur var regjistreeties?
16.septembris 2009, 12:32 | links

Berlingo
Vakar ar kolēģi bijām Braslā testēt jaunās mušiņas! Ar ļoti līdzīgu mušiņu Kādu iegādājies Tu (cdc mayfly), labi ķeras vidēja lieluma alatas.
16.septembris 2009, 12:24 | links

Berlingo
Man pastā teica ka divu dienu laikā sūtījumam ir jābūt Tev rokās! Kaut ko pasts kārtējo reizi čakarējas!
Veči! Iesaku Jums 26. septembrī braukt uz Siguldu! Tur Latvijas čempionāta ietvaros būs iespēja gan iepazīties ar mušotājiem gan praktiski pamācīties metienus pie pieredzējušiem mušotājiem.
16.septembris 2009, 11:06 | links

Man otrais uzraadaas spole. :))
Ja runa par somaam. Tad jaa otraa buutu ok. Tikai nevar saprast vinja iisti ir liela. Bet laikam buutu baigi labaa.
Cik no taa veikala vareetu buut shipings?
16.septembris 2009, 09:42 | links

Gunnz, kaut ko līdzīgu šim domā (otrais no augšas)?

http://www.mrfc.com/MadisonRiverShopping/SearchResult.aspx?CategoryID=4
15.septembris 2009, 19:59 | links

Gaujaa sapalus. Diemzjeel ar mushinu nav sanaacis laika aizbraukt citur.
15.septembris 2009, 15:21 | links

gunzzz... kur Tu parasti mušo,un ko?
15.septembris 2009, 13:39 | links

rakaris
es runaaju par savu pieredzi
Par auklaam esmu lasiijis arii to ka tieshi WD ir labaakas. Katram speciaalistam ir savs viedoklis par to. Taa pat kaa par iemetieniem.
Vienaa video staastija kaa divi profinji pat maacijushi un labojushi viens otru. Taa kaa tas galeejais pareizais nav tik svariigs kaa straadaashanas pamatdoma un kodols. Ja taa ir, tad tikai var maaciities un piesliipeet.

vieplis
nu un veel doma. Tad cik neapteestam cilveekam jaabuut, lai iemaaciitos nepareizi mest ka no taa nevar atradinaaties, ja raada priekshaa video pamaaciibu un staasta pieljaujamaas kljuudas?
15.septembris 2009, 12:05 | links

vieplis
Es neiebilsti ka instruktora vadiibaa var visu iemaaciities. Runa iet par summu. Ne visiem ir tie 20 lati par apmaaciibas vienu nodarbiibu. Protams, jaasaprot, ka profinji to ir dariijushu par 200 latiem aarzemees. Bet tomeer. Man, piemeeram nav taadas naudas. Labi, ka sanaaca sakasiit 95 latus prieksh komplekta un + paarejaam lietinjaam, kas vajadziigas un kuras nav taas leetaakaas.

Bet varu to droshi ar lielu paarlieciibu teikt. Игорь Тяпкин filinjaa ir viss vajadziigais iesaaceejam pateikts. Prieksh iesaakuma cilveekam ar TAISNAAM ROKAAM viss pieleks peec filinjas jau panjemot MM rokaas. Vismaz man taa bija. Kaut gan esmu spiningotaajs, kuriem parasti esot probleemas paariet uz MM.

rakaris
taapeec jau saku, ka vajadziigs ir gatavs komplekts. Vai vismaz cilveeks, kas taadu salasa.
Tomeer taa ir smalka lieta. Tie nav bomji ar draatiim.
:))
Un iesaku tomeer pieiet pie kaada iepaziities un paprasiit lai apstaasta un varbuut nebuus zjeel arii iedot patureet rokaa. ;)
15.septembris 2009, 12:00 | links

gunzzz,raksts kadel nevajadzetu izmantot torpedisku auklu
http://www.vlasenko.ru/044-txt.htm uzspied kreisajaa puse Шнур.
15.septembris 2009, 11:37 | links

gunzz,cilvēkiem kuriem vienkarshi nesanaks....
ceru,ka nebuus kaa ar grunteni..:D biju iebraucis reiz laukos. iedeva grunteni,pamatīgu mietu,ja nebutu spole,nesaprastu kursh gals ir kursh. tā nu sēžu,lureedams uz gala rinķi,tāda pamatīga izmēra tēmekli izlocīta no alminija drāts,un pietīta ar baigo izilenes bumbuli:))) .....bet tas pasākums atri apnika...iemetu pickeri upē,lai kads nenosper, un gaju dzert alu:)
vieplis,laprāt pamacitos arii kados kursos,bet dzenāties uz Rīgu specom negribas es kadreiz pa gabalu pavēroju mushotājus Lielupes aukšgalā,bet nekad nav sanācis ar kādu iepazīties
15.septembris 2009, 11:30 | links

Gunzz
Pats divainākais ir tas, ka man ta cilāšana nu galīgi pie sirds neiet:))
15.septembris 2009, 11:23 | links

gunnz, kur tu izlasīji, ka nopeļu pašmācību? Runa ir par to, ka zinoša instruktora vadībā to visu var iemācīties ātrāk, pareizāk un produktīvāk. Un pie viena arī nodibināt attiecības.
15.septembris 2009, 10:52 | links

gunzz
Paldies par adresēm!Tagad sapratu,kapēc nesanāca iemetiens.Un sapratu,ka daudz vēl ir ko pislīpēt.Pilnīgi pikrītu,ka ir tādi,kuriem nesanāk.Bet vajag pacietību,jo pats rīkus nopirku pagājušo gadu,bišķi pamēģināju,tad metu mieru.Domāju,ka jāiet kursos.Šogad atsāku,un nu jau ir nelieli rezultāti,pa kādai zivtelei jau dabonu,taču jāmācā,un vēlreiz jāmācās.
Šodien,beidzot saņēmu pasūtītās mušiņas(no pichat)pasūtīju jau sen,arī pastā atnāca ātri,tikai pastnieki nebija atsūtījuši kvīti,rīt vakarā došos testēt.
Vēl gribu pateikt tiem,kuri tikai domā par mušošanu-mušošana nav nemaz nekāds dārgais prieks,vienkārši pie tās ir jāpiestrādā,nav tik vienkārši,kā uzlikt tārpu uz āķa un gatavs.Bet kad sāk sanākt-nekas nestāv līdz!Tad tā jau nav vairs slimība,bet diagnoze.Ne asakas!
15.septembris 2009, 10:46 | links

vieplis
Un tad tev patiik ka citi visu iebaazj mutee?
Nezinaaju, ka pashmaaciiba un censhanaas ir kaut kas nosodaams.
15.septembris 2009, 10:38 | links

Aizmirsu laikam piebilst. MM auklu, peec mana, labaak izveeleeties torpeedveida. Ja gals buus smagaaks, iesaakumaa buus vieglaak iemaaciities mest. (sk.WF)
http://www.fishing.lv/teorija/fly.htm
(Ja godiigi pats iemaaciijos mest ar WF tievaako dalju, jo nesapratu ka resnaakajai jaabuut priekshaa.)

Te buus pirmais raksts, no kura man shii shtelle ieintereseeja:
http://www.fishing.lv/teorija/fly_r1.htm
15.septembris 2009, 10:23 | links

gunzz, acīm redzot tu esi viens no tiem, kuram patīk kāpt uz grābekļa, no kura citi ir atrāvušies. Neliela mazohisma deva esot pat veselīga. Braukt ar auto arī droši vien var iemācīties, lūrot kino. Lai nu sokas! :DD
15.septembris 2009, 10:22 | links

vieplis
taa pareizaa tehnika ir domaata jau tiem, kas labu laiku ir meegjinaajushi iemaaciities pashi un nav sanaacis. Nav jeega pilniigam iesaaceejam, kursh neko nesaprot, iet uz kursiem.
Vai nu otrs variants. Aiziet uz vienu stundinju, lai paraada un tad meegjinaat pasham. Bet kaada jeega no taa, ja daudz vairaak pastaasta vairaakas filmas par MM.
Nu un ja no video pamaaciibaam nevar apguut tos galvenos pamatus, tad nav arii jeega maaciities. "Vienkaarshi ir cilveeki, kuriem nesanaak." :))

Nu jaa, atradu vienu knifinju kaa pareizi veidot metienu. Jaaiespiezj padusee graamata. ;)
15.septembris 2009, 10:07 | links

vieplis,tas jau normāli,paliks vairāk zivju:))
iemesls tam būs,nemācēšana pasniegt pareizi mušu?
15.septembris 2009, 08:56 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager