Reklama bus visas bezmaksas lapas, un paliks tikai vairak. Tam kam nepatik,ieskaitot mani,lietoju antireklamu. Mans privats viedoklis.
5.decembris 2020, 16:18 | links
ruttks [05.12.20]: Adblok plus. Un nekadas reklamas.Vai Brave browseris
Adblok plus. Un nekadas reklamas.
ruttks, 5.decembris 2020, 13:21
Artx [05.12.20]: Un atkal man pie katras pogas spiediena lec ārā vispretīgākā vistu produkcija “Talleg” un fastfoods “Maķītis”. Copeslietas- lūgums ievērot LR Reklāmas likumu par to, cik uzbāzīgas tās drīkst būt. Paldies.Identiska problēma. Laikam jāpamet šitā bedre, nav nopietni.
Vigulis [19.11.20]: Chrome palīdz Adblock plus, telefonam kāds speciāls adblock browser. Tiešām tie reklāmas licēji nesaprot, ka neviens to pievienoto mēslu nelasa. Ātri vien smadzenes tos uzlecošos logus atšifrē un vada pirkstu kā pa piedirstu pļaviņu, ka tik neiekāpt.Nav nekas pret reklāmu kā tādu,- bet pieņemamos daudzumos. Tas ir viens no pamata peļņas avotiem, blogiem, forumiem, mājaslapām. Bet kā jau minēju- ar mēru.
Artx [19.11.20]: Lūdzu novāciet to kotlešu reklāmu. Kā uzspied uz jaunu sadaļu mājaslapā, tā lec ārā, tas tak nav normāli...Es par to pašu! Tā reklāma tiešām krīt uz nerviem kā atver jaunu sadaļu.
Artx [19.11.20]: Lūdzu novāciet to kotlešu reklāmu. Kā uzspied uz jaunu sadaļu mājaslapā, tā lec ārā, tas tak nav normāli...Iespējams lapa peļņa no reklāmām.
Vai šo lapu arī kāds administrē un uztur?
Tak salabojiet to error logu.
asaris7, 16.novembris 2020, 09:23