Labrīt! Pie sēravotiem ir uzstādts aizslietnis ar bonām kas uzsūts degvielu!!! Tālāk praktiski nekas netiek! Izskatās ka kaut kur pirms šīs ir vēl kāda jo ūdens plūst samērā tīrs klāt! Tas salīdzinājumā kāds ir pie tilta.
Riktīgi salīs,un ātri to aizdzīs prom uz leju!Skaidrs ka zivīm neko nenodarīs.Tad jau vairāk nodara Kandavas attīrīšanas iekārtas! Kādus tur ūdeņus gāž iekšā.Izskatās ka vircas cisternas tukšotu!!
Jā, es ar piezvanīju šur tur - mani mierināja, ka tā varavīksnes krāsa liecina par "sīku plēvīti" virs ūdens un niecīgu daudzumu. Ķeza protams ir notikusi, bet tā nav liela katastrofa vai "pipec abavai" noteikti nav. Tas nav tas daudzums, ko var / vērts ar bonām turēt.
Kādi tur 100l? Man copmaņi zvana ,ka no tilta uz leju visa upe ir ar to eļļaino zarazu.Tikai lielākajās straumēs neredz to zarazu visādās varavīksnes krāsās!
nu jā tomēr tā cisterna bija vainīga ka inspektors teica esot ap 100 l dizelis iegazies ieksa puiki censaasas un liek bonas bet tolka ta maza vai nu straume par lielu vai nu tas daudzums ir stipri lielaaks ne kaa saka tagad jau viss ir ticis liidz kandavas tiltam gruuti pateikt cik taalu aizies u kaads kaiteejums bus zivim?????
Ūdens līmenis baigi zems upē.Augštecē jau vairums līdaku nedēļas laikā izvilkts.Izliekās ka upē zivju nav!Visu aprīli neko labu vīri nevilka.Vimbas neskaitās,tās jau lejpusē citi pavilka.Tagad pat raudu priekš dzīvā ir problēma noķert.Baro,maini ēsmas-viss velti,pa retai zivtelei stundas laikā!Asari arī klusē!
Vakar zem Sabiles. No 15 30 - 18 30 man piecas vimbas un viena maziņa raudiņa, brālim trīs vimbas, krusdēlam divas vimbas. Visiem priecīgus svētkus!!! Vēl tāds lūgums, nu sāvācam aiz sevis!!!!! Ja reiz atnest varējāt tad aiznest arī vajadzētu!!!!!!!!!!!!!
Otrdienas vakarā un līdz trešdienas pusdienām nedaudz zem Rumbas 6 vimbas un viens 1,7 kg sapals... līmenis visu laiku kritās... bet štrunts par vimbām, bija paties prieks par mana copes mūža lielāko sapalu :)