Cope Pērnavas līcī un Pērnavas upē.

Dalamies ar iespaidiem un lielamies lomiem.
ir neliela plaisa bet to var apiet paejot uz pērnavas pusi kādu1,5km.
12.janvāris 2015, 17:22 | links

nekas nav jaapīpē es rakstu kā ir 28,29,30 kēra Valgerannaa, tagad Ulu zem staļiem 30-40 cilveki.
12.janvāris 2015, 17:19 | links

vovik, ko pīpē? iedod man ar, izskatās, ka labi per šitā manta :D
12.janvāris 2015, 16:56 | links

pērnavā ledus labinieks jau kopš 28 decembra lomi 20-25kg.
12.janvāris 2015, 16:48 | links

Kādam ir info par pērnavas līci?
tur jau 1,5 nedēļas stāv ledus cik skatos kartēs...

un pēc apzīmējuma tas skaitās normāls ledus...
cik zinu tad grādi nav gājuši plusos un pieturas vismaz -1 -2...

http://portal.fma.fi/sivu/www/baltice/ice_map/ice_chart_dowload
12.janvāris 2015, 15:36 | links

sekojot liidzi graadiem un tas ka tur jau viss vaakojas ciet liidz pat ainazhiem, tad pa sho nedeelju vareetu buut ka buus labi parauts jau ciet... un piedevaam veel viss veejsh liidz briivdienaam tikai virzienaa uz parnu lahti...
6.janvāris 2015, 23:13 | links

Nez šitais aukstums upi novākos?
6.janvāris 2015, 22:28 | links

Pernavas upee,laivu noma!
20 eiro-12 stundas +120 eiro drosibas nauda.
Uzinaat vairaak par laikiem kad ir laba cope,rakstiet man! Tal.37128282269
8.maijs 2014, 21:37 | links

Asari Pērnavas upē būs tikpat kūtri kā pie mums,tagad no laivas tur ķer raudas,pličus un vimbas,to pašu dara arī no krasta,bet no laivas stipri ērtāk,pārbaudīts...
3.aprīlis 2014, 10:28 | links

noteikumu tulkojums krieviski, šā gada izlaidums.
2.aprīlis 2014, 16:12 | links

Nu... cirvīšus laikam liksim mierā ;) kaut gan - varbūt, ka jāpaņem ar ;) gadus 10 nav raustīti. Paldies par domu!

Vairāk interesē - vai kādam nav info par ūdeni(duļķainību), straumi, līmeni , laivošanas īpatnībām tai upē.
2.aprīlis 2014, 16:08 | links

Viss tas pats kas ziemā , tas pats cirvītis , tās pašas mušas , un tikai uz priekšu , starpība tikai tāda ka sēdi laivā ne viss uz ledus un nav tik auksti .
2.aprīlis 2014, 15:35 | links

Kamēr Latvijā liegums uz lieguma - ir doma braukt uz Pērnavas upi ar laivu, asarus pameklēt. Vai kāds šādu gājienu ir mēģinājis pavasaros? Varbūt ir kāds info par ūdens līmeni/krāsu ;) Ka nesanāk baisais aplauziens :)
2.aprīlis 2014, 15:27 | links

Paldies, letiņ! Bilde pilnīgi skaidra! Ja ne šoziem, tad nākošziem noteikti izmēģini pie apaļās mucas - netālu no vecā tilta pilsētā. Paldies!
27.februāris 2014, 19:52 | links

Jezup

Nu kaa lai Tev apraksta to vietu - HVZ. No Tallinas shosejas tilta uz leju... Tur pashaa krastaa(kreisaa) ir kaut kaada kokapstraades ruupniica (ja brauc pa kreiso krastu Riia tee, tad tuuliit aiz kapiem ir veikals Konzum, aiz kura uzreiz jaagriez pa labi liidz upei. No taas puses ir suudaina uzieshana. Taa ir upes dzilaa gultnes puse. Tieshi paari otraa pusee ir diezgan liela staavvieta autiniem. Tur ir taads kā pļažiņš un upes seklā gultne. No tās puses mierīgi var uziet, tur es arī atstāju autiņu un gāju.

Vai brīvdienās varēs iet virsū... es jau domāju, ka tur publika copēs, jo tomēr šobrīd laiciņš pieturas ap/zem nulles... tad tā nekūst no virsas, bet nu straume ir liela un tomēr skalo to ledu no apakšas. Biezums ir kādi 20-25cm. Vienīgi barā iet gan nevajag, tomēr tas dzīvsvars ir dzīvsvars un zivis plus mīnus ir visur... lai arī ledus ir salīdzinoši biezs... nu pavasaris arī nāk.
Vecīt, es toč nezinu... gan jau ka var...
27.februāris 2014, 10:28 | links

Letiņ!Kurā vietā copējāt?Cik labi tiek virsū no krasta?Jautā ju tamdēļ, ka jau pirms nedēļas pie Bočkas nevarēja tikt virsū un staigājām viss bars gar krastu ar asarām acīs , jo pie krasta ledus bija zem ūdens , smēlās zābakos.Beigās jau uzramšājāmies.Cope bija super.Vai nākamās brīvdienas var maukt?
26.februāris 2014, 22:18 | links

Vakar biju uz Peernavas upes. Laiks ideaals, viegls veejish, saule visu dienu (tas gan nebija labi copei, jo ledus ir kaa stikls - viss spiid cauri). Pirmdienas vakaraa nedabuuju motilus, taadeel naacaas iztikt ar pinkiem un baltajiem. Manupraat tas arii diezgan ieveerojami ietekmeeja copi ne uz labo pusi. Lai gan rezultaats bija labaaks nekaa 2 ned atpakal. Ledus staavoklis - nu taads pats kaa 2 ned atpakal, bet strauji kuust. Boris pret vakatu bija gandriiz vai pilniibaa iekusis leduu. Ledus arii miiksts kaa sviests pa dienu, lai gan caurspiidiigs. Par copi - riktiigaa cope bija no pasha riita un no 13-15:30 Tad arii zivs bija smukaaka un rosiiba lielaaka ar visu to, ka nebija motilu. Lomaa pamataa plichi, bija kadas 10 raudas(viena riktigii smuka), viens 400gr breskiitis, kaadas 10 vimbas atlaistas, 2 meera patureetas. Lielaakaa pie pasha ledus aizgaaja ar visu mormeni - bet nu bija riktiigi smuka gan. Kopsummaa kaadi 8kg zivju. ja plichus iedala izmeeros ap 400gr, tad 2. izmeers ap 100-200gr un 3. izmeerrs lapinjas. Tad shoreiz keeraas 2. izmeers. Pirms 2 nedeelaam keeraas 3. izmeers, kad uz katru 20. no 3. izmeera bija 1-a 2. izmeera vai 1. izmeera zivs. Copeeja raiti, straume bija baigi speeciigaa. Vareeja zem ledus redzeet kaa peld koleegu, kas ir pa straumei uz augshu, bariibas gabalinji... :-)
Ledus it kaa normaals, bet nu strjomaini gan - visu redzi, biezums nu taa, boris iekuust leduu, utt.. Vechu puulis bija baigi lelais ar tik pat lielu skaudiibas devu luureeja uz maniem rezultaatiem.
Es ledus sezonu nosleedzu, voblas saalaas, raudas veederaa - dikti garshiigas starp citu - taapat kaa rudens rauda Salacaa. Pa celam uz Peernavu redzeeju ka viens seezh arii uz Salacas ledus... nu nez... es laikam nekaaptu.
26.februāris 2014, 21:35 | links

kas ar luciem notiek,kaads ir proveejis?

volteers, 22.februāris 2014, 16:59

Kas tur ko provēt. Uz akmens krāvumiem viss notiekoties. :)
22.februāris 2014, 17:05 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager