Cope Pērnavas līcī un Pērnavas upē.

Dalamies ar iespaidiem un lielamies lomiem.
raihs
Nepirkšu nevienu. Piedod!:)
2.februāris 2014, 21:58 | links

Sudrabam ir cita maģija :DD
2.februāris 2014, 21:54 | links

Piebilstot, man ir gan Buma , gan Raiha cirvji, strādā, kā viens tā otrs, cik kurš labāk nezinu, kā vienu paņemu rokā un ar ticību to dolbījot, tiek pie kārotās žuve! Kā tur kādam liktos, noteikti tie ir meistari ar Lielo burtu!!! Veiksmi darbos un ne asakas!!!
P.S Urmasam taisnība tukšā laukā vari kārt kaut p......i!!!
2.februāris 2014, 21:53 | links

Kaut kad papļāpāju ar vienu Pērnavas "strādnieku". Nu jopt-tur ir tik daudz to smalkumu,lai to asari piesaistītu un pēc tam noturētu,ka man mute palika vaļā! Vesela zinātne!Kādas padsmit nianses-ar gagavām klāt pie vietas nebraukt(ja kāds netālu nobrauc garām-cauri), cik tālu drīst sēdēt nākamais copmanis,no sākuma pievilina ar vienu sikuhu,tad kad šie sanāk,tad maina uz citu sikuhu

Emils77
Cik sikuhas pirksi?Varbūt nesarežģīsim-nāc uzreiz pie manis pēc tās trīskāršās naudas,jo tev uz manām sikuhām pavisam noteikti nekas neķersies!100%
2.februāris 2014, 21:53 | links

Nu tātad par ciri
1. jābūt iestrādātam iekšējam radiusam
2. izsvarojumam -balansam jābūt perfektam-to veic tikai pēc āķa ielodēšanas
3. āķa lūzuma gadījumā pareizi izsvarots ciris savu spēli mainīs minimāli ,bet mainīs
3.Ciris ir jāizveido tā lai viņš iedarbotos uzreiz no grunts
4 jebkuru dzelzs gabalu var iedrebināt raujot ar spēku kā krievin saka c plecha
5.ļoti svarīgs ir mušu veidols un iesiešanas attālumi no cirīša
6 pirmās apakšējās mušas iesiešanas attālums ir vissvarīgākais
U.t.t
Pašlaik topā ir ciris luča tonī Pērnavā nopirksiet te nerādīšu :DD
2.februāris 2014, 21:52 | links

Vai, gadījienā, sudraba cirvīši nestrādā labāk? Rezultavitātē protams! Kāda pieredze? Es esu mēģinājis gan, gan. Man kaut kā uz sudrabkrāsu labāk šķita.
2.februāris 2014, 21:48 | links

Eeee, ok. Visi velk 40 kg? Super! Es nopirkšu kādus piecus Tavus izstrādājumus, aizbraukšu ar čomiem uz līci un....ja Tavi vārdi būs ūdens, tad tu nopirksi man atpakaļ tos cirvīšus pa trīskāršu cenu!!!!

Emils77, 2.februāris 2014, 21:29

Es pagājušo gad to piedāvāju,kad polemika bija ar ši foruma dalībnieku ,MANI MANI un ne viena cita ir tie labākie :D katram meisteram ir sava roka Tāpēc ari no manas puses bija nosacījums Ja nopērkat nestrādājošu ciri Tādu kurš iedarbojās jau ar lēnu piecelšanu no grunts Naudu atdodu vēl ar prezentu NEVIENS CIRVIS NAV ATGRIEZTS Atgādinu ka cirvjus būvēju TIKAI uz pasūtījuma Pārējā cirīšu masa pēc līguma iet uz Tallinu un Pērnavu

2.februāris 2014, 21:45 | links

Šogad, pagaidām, cerams, līcī asars smalks. Gan no nostāstiem, gan no paša pieredzes. Arī vietējie to apstiprina. Lai gan savu vēlamo normu dabūjām (4-8 kg). Daudz, ļoti daudz zemmēru, kas dzīvo tālāk.
2.februāris 2014, 21:37 | links

Anteresnijs rasklads. :)
Vispirms to asari vajag atrast.' Un tas ir viens no galvenajiem "veiksmes stāstiem". Cirīši un pārējās uzpariktes, lai ari cik medīgas būs, tukšā vietā neko nedos.:)
2.februāris 2014, 21:33 | links

Eeee, ok. Visi velk 40 kg? Super! Es nopirkšu kādus piecus Tavus izstrādājumus, aizbraukšu ar čomiem uz līci un....ja Tavi vārdi būs ūdens, tad tu nopirksi man atpakaļ tos cirvīšus pa trīskāršu cenu!!!!
2.februāris 2014, 21:29 | links

Un kurš no ciriem būs veiksmīgākais rādīs laiks un pieprasījums :DD Neviens te nebļaus, bet klusējot aizies nopirks vai pasūtīs :DD
2.februāris 2014, 21:26 | links

raihs, sorryyyy! Es uzreiz nesapratu, kāpēc tu tā iestājies par to, ka pērnavā 40 kg var noķert, lai gan neviens to nav redzējis, tik dzirdējis, un negribēji man piekrist, ka 5-10 ne vairāk. Tas pagājušo nedēl. Tagad sapratu, Tev cirvīši jānotirgo! A, ja copes naf, tad biznesa arii naf...! Tā ar būtu pateicis, un nebūtu ar tevi strīdējies! Veiksmi biznesā! :)))))))

Emils77, 2.februāris 2014, 20:55

Lai arī Cl noteikumi neļauj,tomēr gribētu publiski pabrīnīties,kur rodas tādi idioti! Ja man būtu jānotirgo tās sikuhas,tad es tā arī teiktu-citiem 5kg,bet uz manām sikuhām visi velk pa 40kg!!! Kāda hui šķirba -5 vai 40 kg-ja cilvēki gribēs meklēt risinājumus,uzlabojumus,variantus-meklēs tos gan copes,gan necopes gadījumos. Bet protams,izņemot tādus gadījumus,kāds esi tu...
P.S. Copes lietiņas-kvoki,lašu vizuļi,sikuhas-tas ir tikai laiku paģērošs hobijs,kam ar ienākumiem ir ļoooti nosacīta saistība. Un Māris noteikti apstriprinās,ka viņam ilgi nācās mani pierunāt,lai es brīvdienās nāktu uz darbu(copes vietā) un montētu tos dīvainos kratekļus. BET-ja večiem ašuki ķersies,tad tas arī būs īstais atalgojums.
2.februāris 2014, 21:24 | links

EMĪLAM, Nēsmu tur šogad bijis, bet Peipī satiku čomus noTallinas, viss notiek, sīkāk tāpat nav jēgas stāstīt, jo man to nevajag, un sen jau no krāniņiem esmu izaudzis! Ne askas tev !!!
2.februāris 2014, 21:24 | links

Kakova hrena kasaties ?ir pilnīgs pokujs cik katrs izvelk Vienīgais ar mēriem gan esat uzmanigi jo viens no ieprēkšējo gadu sodiem bija ap 6000 eur
2.februāris 2014, 21:23 | links

seado...tukša muldēšana! Aiuzbrauc pats, saķer un tad runā un palielies!
2.februāris 2014, 21:20 | links

Neapstrīdu meistara produktu. Pārliecinoši saku, ka Pērnavas līcī 40 kg noķert nevar, kā tev produkta reklamētājs stāstīja pagājušo nedēļ. Tas arī viss. A man tie 40 kg nav vajadzīgi. Ar 5-8 pilnīgi pietiek mēra asaru. Protams, ja būtu ņēmis visu kas kustās, kā liela daļa, tad būtu 5x vairāk. Jā, redzēju arī lielākus lomus, bet.....lai viņi saka paldies dievam, ka krastā nebija inspekcijas! Tad tie "mēra sasari" būtu pārvērtušies bezmēra rēķinā! Tā lūk!!!!!!
2.februāris 2014, 21:19 | links

emīl, tukša muldēšana , ja aplauzies- tad mēdz tā arī gadīties, Ne asakas!!!
2.februāris 2014, 21:15 | links

Cirī ir 3 knifi/svarīgi/ ja tos ievēru tad visi cirvji rukā
2.februāris 2014, 21:13 | links

Raiham cepuri nost, roks aug no īstās vietas, pats ar viņa štrumiem esmu cirtis, viss notiek, ja kādam nesanāk lai meklē vainu rokās! Ne asakas!!!

seedoo, 2.februāris 2014, 21:01

Varu arī piekrist -par ciriem nepateikšu,jo ar viņa neesmu ķēris ,bet ja uzbūvēts kā viss pārējais tad cepur nost :) Starpība ir tā, ka viņš taisa ar liešanu es ar kalšanu
2.februāris 2014, 21:11 | links

Emīls neizvilka 40kg ko nu?
2.februāris 2014, 21:11 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager