Cope Pērnavas līcī un Pērnavas upē.

Dalamies ar iespaidiem un lielamies lomiem.
uz šodienu piesist 30-40kg.,MĒRA zivi(19cm minimālais garums)izredzes nav lielas,cita lieta visu kas ir maisā...ja trāpās uzreiz no rīta uzsēsties,un netraucē lūriķi maukas apurbēji(citādi nenosauksi)10-20kg mēru var sasist,var būt arī izņēmumi,noveikties un uziet virsmēra baru,nu tad gan var atvilkties,tas gan maz ticams,saranča būs klāt,reizēm doma paņemt līdzi volkadavu un abrezu...:D:D:D
26.janvāris 2014, 23:51 | links

Pērnavas līcis,ja nemaldos,ir aptuveni 80km2 liels.Iedomājies,kas par akvatoriju! Un tu ieraudzīji dažos "strādniekus",kuriem nepildījās dienas norma,un apgalvo,ka neviens visā šajā akvatorijā arī neķer?!:) Urmaas pareizi saka-vieta! Tas arī ir galvenais know-how Pērnavā
26.janvāris 2014, 23:16 | links

Ticu fishnenam. Pasakas esu atklausījies aī es. Vēl jo vairak....esu redzēdjis pārs "maisus" ar "40 kg" mēra asarēnu. muldoņu ir dikti daudz.
26.janvāris 2014, 22:44 | links

Super, ka tu zini, māki un ķer tikai lielos..!Runā tad, kad pats to maisu rokās paturēsi!!!! Diskutēt ar tevi netaisos, bet saku, ka tie ir "makšķernieku stāstiņi". Bijām vietā, kur copēja ne tikai parastie copmaņi :), bet arī vietējie igauņu rabaķagas. Karoče.....kamēr pats nēsi redzējis un pats tur bijis klāt, nemuldi un netici stāstiņiem!
26.janvāris 2014, 22:19 | links

Vakar vietējie esot kapājuši asarīšus uz nebēdu. Pa cukurmaisam uz deguna. Mūsējie turpat blakus mēriniekus apmēram pa+-10kg. Vairums esot mesti atpakaļ.
p.s.
Vieta, lai paliek matadoru ziņā.
26.janvāris 2014, 22:14 | links

Lai es brauktu asarīšus ķert:) Nesmīdini:)
Max kas mani interesē Pērnavas štellēs ir prikola pēc pataisīt sikuhas,un tas arī viss.
30-40kg dienā-infa normāla,reāla,apstiprināta. Viss-papildus diskusijās par šo mani neinteresējošo tēmu neiesaistīšos
26.janvāris 2014, 21:50 | links

raihs.!
Atslābsti! Dodu 95%, ka tā ir diršana, par 40 kg dienā mēra asaru. Es zinu kā ir jāšancē un kādam izmēram jābūt, lai tādu daudzumu (mēra) pieskaldītu. Tā kā saku droši...vari neticēt saviem informātoriem!!!! :) Lai gan.....brauc, un izmēgjini pats. Tad sapratīsi!
Ne asakas!
26.janvāris 2014, 21:45 | links

Tiešām labas,pārbadītas sikuhas Copesnamā būs aptuveni pēc nedēļas
26.janvāris 2014, 21:42 | links

Es Pērnavas sistēmas, tai skaita cirvīšus, pirku "copesnamā". Stradāne labi, bet nu tas gaumes jautājums.
26.janvāris 2014, 21:40 | links

Tici man...tas nav švaki. Ja kāds Tev saka, ka saķēris 20....30......40 kg, tad es saku, ka tas ir blefs. Ok, ja mēs būtu ņēmuši visu, kas izvilkts, tad savi 15 + kg tok būtu, bet....asars ir smalks, lielo nafff! Un tad parēķini, ja cope nonstopā no 10.00 līdz 15.00 un es salasīju 4.6 kg mēra strīpaiņus. Lielākais 230 gr.

Fishmens, 26.janvāris 2014, 14:09

Es savukārt ieteiktu neticēt Fishmanam,kurš iesaka neticēt par tiem 20-40kg. Burtiski stundu atpakaļ čoms blakus mašīnā pļāpāja ar vienu Pērnavas "strādnieku"-vidēji 30-40kg dienā. Asariem cena slikta-1,5 EUR -diez ko daudz nenopelnīsi,rēķinot,ka jāmaksā par dzīvošanu.
BET-nevajag salīdzināt copmani parasto ar naudas pelnītājiem-tur šiem taču gadiem viss atstādāts-infas apmaiņa,pareizas sihuhas,utt
26.janvāris 2014, 21:40 | links

Faz taa pati vien buus, bija baigais briinums ka svetdienaa tikai ikaunjus maniijaam, un arii tikai kaadi 10 gab. ar finkaam vizinaajaas.
26.janvāris 2014, 20:51 | links

Kur pie mums var iegaadaat taas sisteemas jau gatavas? Vai vismaz to skeersbljitku kp apakshaa siet.. cik pastaigaaju tad muusu veichu piedaavaajums shvaks...
Labpraat iegaadaatu kaadu chupinju pa sapraatiigu cenu...

Faz, 26.janvāris 2014, 20:24

Cirvīšus un mušas vari dabūt pie manis , tel 29111932
26.janvāris 2014, 20:45 | links

Sodien ar pabijam pie baznicas, cilveeku nav, asars daudz, bet kaa visur pasiiks, no pieciem cetri iet paaugties, bet vienalga savus maximas lielos maisus gandriiz pilnus pielasijaam. Un jaa, laiks vienkaarsi mango.

andix1982, 26.janvāris 2014, 20:21

Par bazniicu domaa to kas ieksh Tahkuraana?
26.janvāris 2014, 20:39 | links

Kur pie mums var iegaadaat taas sisteemas jau gatavas? Vai vismaz to skeersbljitku kp apakshaa siet.. cik pastaigaaju tad muusu veichu piedaavaajums shvaks...
Labpraat iegaadaatu kaadu chupinju pa sapraatiigu cenu...
26.janvāris 2014, 20:24 | links

Sodien ar pabijam pie baznicas, cilveeku nav, asars daudz, bet kaa visur pasiiks, no pieciem cetri iet paaugties, bet vienalga savus maximas lielos maisus gandriiz pilnus pielasijaam. Un jaa, laiks vienkaarsi mango.
26.janvāris 2014, 20:21 | links

Varbūt bija vakar, bet var būt būs rīt tas lielums.:) Vakar nebija nevienam un nekur, cik zinu!
26.janvāris 2014, 15:20 | links

Tici man...tas nav švaki. Ja kāds Tev saka, ka saķēris 20....30......40 kg, tad es saku, ka tas ir blefs. Ok, ja mēs būtu ņēmuši visu, kas izvilkts, tad savi 15 + kg tok būtu, bet....asars ir smalks, lielo nafff! Un tad parēķini, ja cope nonstopā no 10.00 līdz 15.00 un es salasīju 4.6 kg mēra strīpaiņus. Lielākais 230 gr.

Fishmens, 26.janvāris 2014, 14:09

es nedomaju daudzumu bet gan lielumu! jocigi kautka parasti tadi smuki bijusi ir!
26.janvāris 2014, 14:39 | links

26.janvāris 2014, 14:09 | links

Tikai vienam no mūsu kompānijas bija vietējais cirvis. Pārējiem te pat iegādātie. Bet....rezultāts apm vienāds. Vaaaar būt, ka vietējais cirvis biku labāk strādāja, bet mēra asaru rezultātā visiem bija apmēram līdzīgs daudzums.

Fishmens, 26.janvāris 2014, 13:40

nu skaidrs! hmm kapec tik svaki!
26.janvāris 2014, 13:44 | links

Tikai vienam no mūsu kompānijas bija vietējais cirvis. Pārējiem te pat iegādātie. Bet....rezultāts apm vienāds. Vaaaar būt, ka vietējais cirvis biku labāk strādāja, bet mēra asaru rezultātā visiem bija apmēram līdzīgs daudzums.
26.janvāris 2014, 13:40 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager